Bu ay olmadı bidahaki aya tam bayrama denk geliyor... Nası olcak bu işler yaa..Kızlar yarn icin randevu almstm ama galba adet olcm agrlarm cogaldı bi saate kadar hasta olurum muhtemeln moralm cok bozuldu :-( bu ayda olmadı galba :-(
Cumartesi doktoruma gidicem o güne kadar beklemem lazım çünkü çalışıyorum izin alıp hastaneye gidersem şüphe çeker nazar değer diye herkesin hemen öğrenmesini istemiyorum.Hadi canm hayrlı olsun ama imkann varsa sabah direk kan testi yaptr icin rahat olsun
Kızlar sabah normal 5 tl lik testlerden yapmıştım silik çıkmıştı şimdi hassas gebelik testinden yaptım ve sonucunu yükledim bu iki testtede silik çıktığına göre kesin hamilelik var dimi ay hala inanamıyorum
ne icin o cnm ben bilmiyorumKağıt bardağa ıdrarrını yapıyorsun üstüne karbonat döküyorsun zaten hemen kabarıyor benim kabarmıştı
Amin etmem mi hiç herkese ediyorumAy nekadar güzel görünüyor bu test ya.. hadi gözün aydın canım ..Rabbim hayırlı eylesin
bizede dua et canım
hayirli olsun cnm varKızlar sabah normal 5 tl lik testlerden yapmıştım silik çıkmıştı şimdi hassas gebelik testinden yaptım ve sonucunu yükledim bu iki testtede silik çıktığına göre kesin hamilelik var dimi ay hala inanamıyorum
Ben varım 7. Yasşinda oğlum var sizinBu arada 2. Veya 3.bebis isteyen kac anneyiz burda
Sağol Can'ım benim çok şükür darısı forumdaki herkesin başına en kısa zamanda olsun inşallahhayirli olsun cnm var
Güya hamilelik testi Can'ım gecen ay yapmıştım kabarırsa hamilesin kabarmaz çökerse hamile değilsin olurmuş tabili koca bir yalanne icin o cnm ben bilmiyorum
Canım bize de dua et yaa tebrik ederim sağlıcakla kucağına almak nasip etsn inşallah :))Sağol Can'ım benim çok şükür darısı forumdaki herkesin başına en kısa zamanda olsun inşallah
Ama asitli olduğu için hepsinde kabarmazmı ki :)Güya hamilelik testi Can'ım gecen ay yapmıştım kabarırsa hamilesin kabarmaz çökerse hamile değilsin olurmuş tabili koca bir yalan
Yinede denemek istemiştim meraktanAma asitli olduğu için hepsinde kabarmazmı ki :)
İnan inan kuzum :) ozaman dansAmin herkese tek yek ediyorum yalnız ben hala inanamıyorum
Hayrlsı olsun hakkmzda benim esim bayramdada ful calsyo bayramdan sonrada burda degil eylüldede olmaz artk ekme kaldı herhalde. Inslh sennde bayram sekeri diye bebegn gelir canmBu ay olmadı bidahaki aya tam bayrama denk geliyor... Nası olcak bu işler yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?