Valla canim bilmiyorum aynisi mi degil mi ama hem uyeligi yeni hemde sordugu soru o kadar sacma ve bos ki cevap veren bayanlar olmuş. Yok sevgilisiyle surtunme yoluyla sevisirken ustune bosalmis hamile kalirmiyim blmem ne diyor boyle sacma sorulara bende cevap vermeyelim. Ne kadar igrenc zihniyette insanlar var gorduk daha once belki o belki onun gibi zihniyeti bozuk biridir. Sikayet ettim ama bakalim ise yarayacak miAyni kisimi cnm su sapik.baska bitane dahami
Canim valla suan bu soruyu sordun ya ayni ozelden bana ve bi kac arkadssima dadanan o herif gibi geldi konusman kusura bakma eger gunahini aliyorsam ama boyle ozel konulari yani cinsellik istek vs.istersen cok acma topikte erkek denen seref yoksunlari da dolaniyor bu konulardan bile haz alacak kadar alcalmislar..ay kızlar ben bu Adamla ne yapcam adam çocuk istiyor ama,ya beni Allah tarafından hamile kalcam sanıyor,yada leylekler getirecek sanıyor ben anlamadım bu adamı ne yapcam bi akıl verin hiç mi istek olmaz adamda
Ben sikayet ettim toplanip birlikte edelim daha etkili olur buyuk ihtimalle o erkekAynen batına 10 gün kalanlar topiğinde hala o konu konuşuluyor bende girdim baktım şimdi yine mi sen dedim içimden
yaptım canım kabardi hamilemi demek oluyr ustte kabarik kalirsaKağıt bardağa ıdrarrını yapıyorsun üstüne karbonat döküyorsun zaten hemen kabarıyor benim kabarmıştı
Amin inşallah darısı isteyen herkese olsun benim ilk olucak o yüzden inanmakta zorlanıyorum
ay kızlar ben bu Adamla ne yapcam adam çocuk istiyor ama,ya beni Allah tarafından hamile kalcam sanıyor,yada leylekler getirecek sanıyor ben anlamadım bu adamı ne yapcam bi akıl verin hiç mi istek olmaz adamda
kim ki kızlar o öyle erkekler geliyormu ya buraya zihniyetsiz sapıklarValla canim bilmiyorum aynisi mi degil mi ama hem uyeligi yeni hemde sordugu soru o kadar sacma ve bos ki cevap veren bayanlar olmuş. Yok sevgilisiyle surtunme yoluyla sevisirken ustune bosalmis hamile kalirmiyim blmem ne diyor boyle sacma sorulara bende cevap vermeyelim. Ne kadar igrenc zihniyette insanlar var gorduk daha once belki o belki onun gibi zihniyeti bozuk biridir. Sikayet ettim ama bakalim ise yarayacak mi
yaptım canım kabardi hamilemi demek oluyr ustte kabarik kalirsa
ay hiç sorma ya evlendik evleneli böyle ilk 3 ay neyse istiyordu flan sonra adamda varikosel çıktı adam kendinden geçti. Hani çirkinde degilim fizigimde iyi, iç açıda giyinirim hiç mi istek olmaz kardeş ben zorlarsam o zorlamazsam yok valla şimdi geldim oturdum yanına giyindim,adamda tık yok bende sigara yaktım telefonla oynuyorum adam tv başında kız 1buçuk hafta oldu böyle bişey varmı anlamadım kimseyede bakmaz kimseyede şey olmuyor çok denedim fark etmeden o ben anlamadım aceba erkek degilmi kız benim kiCanım tebrik ediyorum hemen klişe sorum kaçıncı ayınızda tuttu
.Canım senin eşinle işin var ya :/
ben yapmıştım kabarmamıştı bence dogrulugu var gibiyaptım canım kabardi hamilemi demek oluyr ustte kabarik kalirsa
ay hiç sorma ya evlendik evleneli böyle ilk 3 ay neyse istiyordu flan sonra adamda varikosel çıktı adam kendinden geçti. Hani çirkinde degilim fizigimde iyi, iç açıda giyinirim hiç mi istek olmaz kardeş ben zorlarsam o zorlamazsam yok valla şimdi geldim oturdum yanına giyindim,adamda tık yok bende sigara yaktım telefonla oynuyorum adam tv başında kız 1buçuk hafta oldu böyle bişey varmı anlamadım kimseyede bakmaz kimseyede şey olmuyor çok denedim fark etmeden o ben anlamadım aceba erkek degilmi kız benim ki
töbe estagfurullah yemin ederim ailemin üstüneCanim valla suan bu soruyu sordun ya ayni ozelden bana ve bi kac arkadssima dadanan o herif gibi geldi konusman kusura bakma eger gunahini aliyorsam ama boyle ozel konulari yani cinsellik istek vs.istersen cok acma topikte erkek denen seref yoksunlari da dolaniyor bu konulardan bile haz alacak kadar alcalmislar..
nsaAllah ama tutmayandz var canim öylesine yaptım bakalim yarin kan vericem zatenben yapmıştım kabarmamıştı bence dogrulugu var gibiarkadaşımda denedi kabarmadı hamile degildi
Annem hep derdi iki deli bir araya gelmemeliydi diyeyani çocuk istiyorsa zaten dediğin gibi leylekler getirmiyo icraat lazım tövbe ya rabbim
ne değişik çiftsiniz kız siz
alemsiniz valla
varikosel den kaynaklı olabilir mi onu hiç bilmiorum
Simdi yine baktim baska konulara da yazmis her gordugu konuya yazmis igrenc sey ya. Hesabi gecici olarak pasiftir diyor. Aysun mu neydi adi o. Hani bi arkadss onun yuzunden banlandi ya suan baska bi hesap acti oyle konusuyor bizimle ona mal dedigi icin banlanmisti yanlış hatirlamiyosam. O kişi işte o yuzden bu kadsr ozelini acma canim simdi haz falan alir sana ozelden yazar boyle pislik coook. Bikere de bi baska isimle kayit olan serefsiz vardi burda bi kac bayana bende dahil mesaj atti ozelimizi sorup durdu iskillendik sikayet ettik atildi belki odur belki bi baska sapiktir ama erkek oldugu kesin!kim ki kızlar o öyle erkekler geliyormu ya buraya zihniyetsiz sapıklar
hiç sorma ya Aminnnnn ama ben dedim istemiyormusun 2-3 sene sonra olsun dedim ne saçmalıyorsun istiyorum ben bilmiyormusun yaşım 30 olcak aralıkta sana ne var daha 23 olmadın diyor e ben yine onun içinde istiyorum ama böylede ben ne yapayım üzerme ceket mi atıp kalcam tövbe töbe böyle konuları konuşmayı sevemm cidden ama artık sabrım sınandı akıl almam lazım birilerndennsaAllah ama tutmayandz var canim öylesine yaptım bakalim yarin kan vericem zaten
sanada Allah sabir versin bazen benimkids oyle oluyor cok sinir bozucu ve gurur kırıcı birsey
ay hesabı bilsemde bende engel atsam sinirden çatladım kuran çarpsın kocam meraktan ölüyor ne yapıyorsun diye bakarda özel bişey görür kızların diye vermiyorum sinirden şifresini degiştirdi telefonun düşün yani böyle karaktersiz insanlardan nefret ediyorum ya amacınız ne sizin yani hepsini asacaksın nasıl sapıklar var yarabbim koru bizi böyle insanlardanSimdi yine baktim baska konulara da yazmis her gordugu konuya yazmis igrenc sey ya. Hesabi gecici olarak pasiftir diyor. Aysun mu neydi adi o. Hani bi arkadss onun yuzunden banlandi ya suan baska bi hesap acti oyle konusuyor bizimle ona mal dedigi icin banlanmisti yanlış hatirlamiyosam. O kişi işte o yuzden bu kadsr ozelini acma canim simdi haz falan alir sana ozelden yazar boyle pislik coook. Bikere de bi baska isimle kayit olan serefsiz vardi burda bi kac bayana bende dahil mesaj atti ozelimizi sorup durdu iskillendik sikayet ettik atildi belki odur belki bi baska sapiktir ama erkek oldugu kesin!
Annem hep derdi iki deli bir araya gelmemeliydi diyeharbi manyagız her konumuz cins. ay bu arada bildigin halsizlige iyi gelecek bişey var mı kuzum ya iş yapasım dahi gelmiyor elime bişey dahi alamıyorum gerçi hormonlar yapıyormuş doktorla konuştum ama benim acil şu evi temizlemme lazım bayram geliyor ;(
Canim benim inaniyorum kusura bakma lafin gelisi oyle soyledim ama sakin sakin kimseyle oyle esinin cins istekligi veya senin ne kdr istekli oldugunu veya isteksiz oldugunu fazla acma hele ozelden hic girme bu konulara ben bizzat sahit oldum resmen bayan gibi yazdi konu acildikca "ben kiz halimle aziyorum benim koca hic azgin degil benm canm cok istiyor senn kocan nasil kac haftada bir yapiyosunuz" tarza igrenc sorulara girdi ve bi baskasina da yazmistöbe estagfurullah yemin ederim ailemin üstünevallahi kızım foto atardımda biri görür diye atamam tahlil sonuçlarımı attım görmedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?