Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

istiyor madem neden yanasmiyor sakincs üstüne gitmeden bunu konus canim vardır bir derdi bence sakince konusup çözün

Heh tamda bu yuzden diyorum belki ozeline mesaj atar falan Allah korusun esine denk gelir olaylar tamamen farkli boyutlara ulasir. Resmen kim cevap verirse ona dadaniyor. Ben insanlıkolsun diye hic aklima bile gelmemisti cevap verdim baktim sordukcs soruyor igrenclesiyor dedim bu erkek mi ya sonra o dedigim karpatyam adli arkadasimiz bana yazdi canim şu isimli kisi sana mesaj atti mi dedi bende evet sanada mi dedim ya o erkek bence dedi sonra karsilastirdik mesajlari ve codden erkek cikti hesabi kapatildi. Bu soran kisife bana erkek geldi aysun olan. O yuzden ozelini fazla acma canim valla

evet canım sana sordum kacıncı ayınızda tuttu diye.
bi alttaki baska arkadasa yazdım canım.
10 aylık evliyim henüz 3 aydır istiyorduk 10 ay qlairista ile korundum korunmayı bırakır bırakmazda inofolic combi verdi doktorum onu içtim 25 yaşındayım ona rağmen 3.ayda tuttu

valla onu yeterince yapıyorum ama afedersin ev artık evlikten çıktı evi kaç haftadır süpürmüyorum süpürge bozuldu, gitti 1buçuk aydır süpürgesizim halıya çay döküldü daha onu göndercem çamaşırlar birikti ütü birikti yatak odası düzenlenecek wc banyo yıkanacak ama ben dedim hep annemin yüzünden oldu 2 kişiyiz küçük bi ev olsun kira dedim salon takımı istemiyorum dedim annem laf etti gösteriş seviyorda biraz. kocaman ev tutturdu ama ben işin içinden çıkamıyorum 2 oda olsaydı ne vardı şimdi hemen temizlerdim. boş yere masraf kira veriyoruz temizlikçi tutacak kadarda geniş bütçe yok yani. haliyle ben yapmak zorundayım bide anne evinde elim bulaşıga bile girmezdi düşün çok zorlanıyorum bazen oturup işin içinde aglıyorum ;(

tamam saol bebegim tavsiyen için Allah kahretsin öyle insanları cidden sinirden çatlıyorum. kızlarsoruyor kayıt olmuştum 3 sene önce sadece kıxlar sanıyordum bir yavşayanlar çıktı kadın ywzıyordu mesaja soru soruyor bende manyak gibi kız ya yardımcı olayım dedim meger erkekmiş sinirden nasıl aglamıştım

istiyor madem neden yanasmiyor sakincs üstüne gitmeden bunu konus canim vardır bir derdi bence sakince konusup çözün
konuştum herşey omu diyor,o degilse nasıl olcak diyorum. yorgunum diyor başım agrıyor diyor bide eşim benim ms hastası yani hakta veriyorum beyinde plaklar var oda sıkıntı yapıo ama işte nasıl olcak bilmiyorum

hayır uyarın için çok teşekkür ederim rabbim gönlüne göre versin kuzummmm hamiş haberini görelim inşallah

Rica ederim canim ne demek benimde sinirime gitti o adi pislik hala yazdigima bin pismanim iyi ki daha detayli konuşmamısim serefsiz ne zevk aliyorsa biz evli barlik kadinlariz amacimiz belli yani. Daha dikkatli olursun sende canim baktin soru veya konusma sacma yerlere gidiyor hiiic muhatyap olma boylr sorulara crvap verenlere yazıyorlar veya sordugun soruya hemrn atliyolar senin sorunda tam atlamalikti yardimci olayim ayagina sana esin icin sunlari yap bunlari yap yada yatak odana kdr inerdi napiyosunuz ki adam böyle isteksiz diye agzindan laf alirdi bayanmis gibi konusurdu. Ozelden kimseye cevap verme canim bu tarz konularda. Insallah en kisa zamanda gebe kaliriz boyle yaratiklarla ugrasiyoruz su skintimizin arasinda ya

10 aylık evliyim henüz 3 aydır istiyorduk 10 ay qlairista ile korundum korunmayı bırakır bırakmazda inofolic combi verdi doktorum onu içtim 25 yaşındayım ona rağmen 3.ayda tuttu
aa canım sormustum ben sana şimdi hatırladım
kafam o kadar dalıyor ki artık unutuyorum canım kusura bakma
darısı bize inşallah
yasında sorun yok ki canım neden öyle dedin bende 26 yasımdayım
bi ara benimde süpürgem bozuldu da çok zorlandım ya dik duran şarjlı süpürgeyle idare ettim
aynen benimde geçen hafta mutfak halıma caycı devrildi yıkamay yolladım
bugün ben yaptım temizliğimi yarın aksamda yolcuyzu inşallah halletim işlerimi
benimde evim çok büyük bazen kriz geçiriyorum kalkamıyorum işin altından idare edemiyorum aglayacak gibi oluyorum ama yavas yavas oda oda yapıyorum kuzum sende öyle yap ufaktan basla yoksa iyice kötü olur
ben 2 kişi oldugumuz halde 2 güne 1 süpürge açiom çok sacım dokuluo

oralar tamam sapık dolu ya

hayır uyarın için çok teşekkür ederim rabbim gönlüne göre versin kuzummmm hamiş haberini görelim inşallah
Ne demek canim ya bi bayan olarak bunu yapmam gerekiyor boylr pisliklere yol vermemek icin
Insallah canim benim cok tesekkur ediyorum cumle isteyenin o haberlerini aliriz insallahhhhh

geçmiş olsun canım ya oda yapıyor olabilir

benim saç kısa allahtan sıkıntı yok ama bende anlamıyorum nasıl batıyor şu hormon dengesi yüzünden şeyim ama moralim çok bozuldu doktorla konuştum beyinde sıkıntı olma olasılıgu yüksek dedi evlenmeden önce 5 yıl flan önce yani gitmiştim nörolojiye mr istemişti bende çektrmedim doktor unutkanlıgın aşırı boyutlara ulaşır dedi son zamanlarda baya kötüyüm doktorda yanlış anlama ama önlem al tümör olabilir dedi

Tebrik ederim canım. Darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…