aynen belkide çok eziyet çekti 2 sene igne her gün hali kalmıyordu şükür şimdi hap içiyo biraz daha iyigeçmiş olsun canım ya oda yapıyor olabilir
inşallahhhhhh çok aminnnNe demek canim ya bi bayan olarak bunu yapmam gerekiyor boylr pisliklere yol vermemek icin
Insallah canim benim cok tesekkur ediyorum cumle isteyenin o haberlerini aliriz insallahhhhh
benim saç kısa allahtansıkıntı yok ama bende anlamıyorum nasıl batıyor şu hormon dengesi yüzünden şeyim ama moralim çok bozuldu doktorla konuştum beyinde sıkıntı olma olasılıgu yüksek dedi evlenmeden önce 5 yıl flan önce yani gitmiştim nörolojiye mr istemişti bende çektrmedim doktor unutkanlıgın aşırı boyutlara ulaşır dedi son zamanlarda baya kötüyüm doktorda yanlış anlama ama önlem al tümör olabilir dedi
aynen öyle bu pisliklerle ugraşıyoruz bideRica ederim canim ne demek benimde sinirime gitti o adi pislik hala yazdigima bin pismanim iyi ki daha detayli konuşmamısim serefsiz ne zevk aliyorsa biz evli barlik kadinlariz amacimiz belli yani. Daha dikkatli olursun sende canim baktin soru veya konusma sacma yerlere gidiyor hiiic muhatyap olma boylr sorulara crvap verenlere yazıyorlar veya sordugun soruya hemrn atliyolar senin sorunda tam atlamalikti yardimci olayim ayagina sana esin icin sunlari yap bunlari yap yada yatak odana kdr inerdi napiyosunuz ki adam böyle isteksiz diye agzindan laf alirdi bayanmis gibi konusurdu. Ozelden kimseye cevap verme canim bu tarz konularda. Insallah en kisa zamanda gebe kaliriz boyle yaratiklarla ugrasiyoruz su skintimizin arasinda ya
aynen belkide çok eziyet çekti 2 sene igne her gün hali kalmıyordu şükür şimdi hap içiyo biraz daha iyi
işte randevu alcam mr için bide check up yaptırcam sen beyindeki hormonlar yüzünden olmuyor olabilir dedi çok farklı bişey vücut beyin her şeyi etkiliyor bu yüzden gecikmiş dahi olabilirsin dedi o gün inan eşimi işe gönderdim saatlerce telefonumu arıyoum bakmadıgım yer kalmadı sonra sinirden aglıycam nerdeyse bide sessizdeydi telefon nerden çıktı dersin banyo dolabını düzeltirken çıktı ve şoka girdim o gün eşimi odaya kitlemişim o uyurken farkında bile degildim saatlerce iş yaptım temizlik yaptım telefonum çalınca manyakmısın ne oluyor dedi fark ettim bir ara evli olduguma kadar unuttum ama hiç önemsememiştm canımın kıymetini pek bilmiyorum galibao zaman sakın ihmal etme sakın sakın..
erken teşhiş çok önemli biliyorsun
çok çok geçmiş olsun şifa versin rabbim size
Burda harcadiklari cabalari beyinlerini gelistirmek icin harcamiyolar beyin yoksunlariaynen öyle bu pisliklerle ugraşıyoruz bide
öyle yapıyorum zaten birazda ondan fazla küs kalıp kızamıyorum siniri öfkesi hep ondan normalde melek gibi adam gebert döv sesi çıkmaz ama aniden hiç ummadıgın anda fevri oluyoray canım ya üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun kocana
birrbirinizden desteğinizi hiç esirgemeyin
beyin olsa geliştirmek için harcarlar ama cem yılmazında tabiriyle fikri var aklı yok bunların anlamışsındırBurda harcadiklari cabalari beyinlerini gelistirmek icin harcamiyolar beyin yoksunlariakillari fikirleri sey derdinde genelleme yapmiyorum bu tarz sapik ruhlular icin konusuyorum Rabbim korusun boyle mahluklardan veeeee cumle isteyene bebis nasip etsinnnn senin tabirinle (cok amin)
Aynen oyle canim. :)beyin olsa geliştirmek için harcarlar ama cem yılmazında tabiriyle fikri var aklı yok bunların anlamışsındır
işte randevu alcam mr için bide check up yaptırcam sen beyindeki hormonlar yüzünden olmuyor olabilir dedi çok farklı bişey vücut beyin her şeyi etkiliyor bu yüzden gecikmiş dahi olabilirsin dedi o gün inan eşimi işe gönderdim saatlerce telefonumu arıyoum bakmadıgım yer kalmadı sonra sinirden aglıycam nerdeyse bide sessizdeydi telefon nerden çıktı dersin banyo dolabını düzeltirken çıktı ve şoka girdim o gün eşimi odaya kitlemişim o uyurken farkında bile degildim saatlerce iş yaptım temizlik yaptım telefonum çalınca manyakmısın ne oluyor dedi fark ettim bir ara evli olduguma kadar unuttum ama hiç önemsememiştm canımın kıymetini pek bilmiyorum galiba
öyle yapıyorum zaten birazda ondan fazla küs kalıp kızamıyorum siniri öfkesi hep ondan normalde melek gibi adam gebert döv sesi çıkmaz ama aniden hiç ummadıgın anda fevri oluyor
öyle yapcam işte ama ne biliyim hayatım hastahanelerle geçti 2 yaşımdan beri sürekli hastalanırdım çekmedigim çile kalmadı ailem araştırma hastahanesine götürdüler deney faresi gibi herşeyi üstümde denediler ailemde iyi oluyorum sandıkça daha dibe battım yani hayatımı anlatsam nefes almadan dinler göxyaşına bogulursun o derece ondan biraz da canımın kıymetini bilmiyorum herhalde kemik iligimi alınmadı ameliyatmı olmadım belimden dizimden su mu alınmadı kasıklarımdan kan mı alınmadı daha bir çok şeycanım sen ciddimisin ya neden böyle yapıyorsun yazdıkların ürpertici kuzum
bencede bilmiyorsun kızdım sana şimdi sen yarın bi gun anne olcaksın Allah nasip ederse en kısa zamanda doktora gidiyosunnevli olduguma kadar unuttum diyorsun canım önlemini almazsan daha kötüye gidebilirsin lütfen ilgilen kendinle
çok ciddyim
7çok çok geçmiş canım bazımızın hayatı malesef böyle olabiliyor ama hersey rabbimdenöyle yapcam işte ama ne biliyim hayatım hastahanelerle geçti 2 yaşımdan beri sürekli hastalanırdım çekmedigim çile kalmadı ailem araştırma hastahanesine götürdüler deney faresi gibi herşeyi üstümde denediler ailemde iyi oluyorum sandıkça daha dibe battım yani hayatımı anlatsam nefes almadan dinler göxyaşına bogulursun o derece ondan biraz da canımın kıymetini bilmiyorum herhalde kemik iligimi alınmadı ameliyatmı olmadım belimden dizimden su mu alınmadı kasıklarımdan kan mı alınmadı daha bir çok şey
myzt asla küs kalmam yatamam yapımda yok zaten ve çok saçma geliyor bana küs kalmak sonuçya aynı evdesin hayat arkadaşın
Canım inşallah diyemeyeceğim adet sancılarım var az az.. Umudum yok testimde negatif çıkmıştı...Hayrlsı olsun hakkmzda benim esim bayramdada ful calsyo bayramdan sonrada burda degil eylüldede olmaz artk ekme kaldı herhalde. Inslh sennde bayram sekeri diye bebegn gelir canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?