Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

o zaman sakın ihmal etme sakın sakın..
erken teşhiş çok önemli biliyorsun
çok çok geçmiş olsun şifa versin rabbim size

aynen öyle bu pisliklerle ugraşıyoruz bide

aynen belkide çok eziyet çekti 2 sene igne her gün hali kalmıyordu şükür şimdi hap içiyo biraz daha iyi

ay canım ya üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun kocana
birrbirinizden desteğinizi hiç esirgemeyin

o zaman sakın ihmal etme sakın sakın..
erken teşhiş çok önemli biliyorsun
çok çok geçmiş olsun şifa versin rabbim size
işte randevu alcam mr için bide check up yaptırcam sen beyindeki hormonlar yüzünden olmuyor olabilir dedi çok farklı bişey vücut beyin her şeyi etkiliyor bu yüzden gecikmiş dahi olabilirsin dedi o gün inan eşimi işe gönderdim saatlerce telefonumu arıyoum bakmadıgım yer kalmadı sonra sinirden aglıycam nerdeyse bide sessizdeydi telefon nerden çıktı dersin banyo dolabını düzeltirken çıktı ve şoka girdim o gün eşimi odaya kitlemişim o uyurken farkında bile degildim saatlerce iş yaptım temizlik yaptım telefonum çalınca manyakmısın ne oluyor dedi fark ettim bir ara evli olduguma kadar unuttum ama hiç önemsememiştm canımın kıymetini pek bilmiyorum galiba

aynen öyle bu pisliklerle ugraşıyoruz bide
Burda harcadiklari cabalari beyinlerini gelistirmek icin harcamiyolar beyin yoksunlari akillari fikirleri sey derdinde genelleme yapmiyorum bu tarz sapik ruhlular icin konusuyorum Rabbim korusun boyle mahluklardan veeeee cumle isteyene bebis nasip etsinnnn senin tabirinle (cok amin)

ay canım ya üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun kocana
birrbirinizden desteğinizi hiç esirgemeyin
öyle yapıyorum zaten birazda ondan fazla küs kalıp kızamıyorum siniri öfkesi hep ondan normalde melek gibi adam gebert döv sesi çıkmaz ama aniden hiç ummadıgın anda fevri oluyor

beyin olsa geliştirmek için harcarlar ama cem yılmazında tabiriyle fikri var aklı yok bunların anlamışsındır

canım sen ciddimisin ya neden böyle yapıyorsun yazdıkların ürpertici kuzum
bencede bilmiyorsun kızdım sana şimdi sen yarın bi gun anne olcaksın Allah nasip ederse en kısa zamanda doktora gidiyosunn evli olduguma kadar unuttum diyorsun canım önlemini almazsan daha kötüye gidebilirsin lütfen ilgilen kendinle
çok ciddyim

öyle yapıyorum zaten birazda ondan fazla küs kalıp kızamıyorum siniri öfkesi hep ondan normalde melek gibi adam gebert döv sesi çıkmaz ama aniden hiç ummadıgın anda fevri oluyor

o kadar olcak canım insanız sonucta benimkide sabırlıdır sakindir ama sabrı tastımı ortalıgı yıkar geçer tanık oldum buna

öyle yapcam işte ama ne biliyim hayatım hastahanelerle geçti 2 yaşımdan beri sürekli hastalanırdım çekmedigim çile kalmadı ailem araştırma hastahanesine götürdüler deney faresi gibi herşeyi üstümde denediler ailemde iyi oluyorum sandıkça daha dibe battım yani hayatımı anlatsam nefes almadan dinler göxyaşına bogulursun o derece ondan biraz da canımın kıymetini bilmiyorum herhalde kemik iligimi alınmadı ameliyatmı olmadım belimden dizimden su mu alınmadı kasıklarımdan kan mı alınmadı daha bir çok şey

myzt asla küs kalmam yatamam yapımda yok zaten ve çok saçma geliyor bana küs kalmak sonuçya aynı evdesin hayat arkadaşın

7çok çok geçmiş canım bazımızın hayatı malesef böyle olabiliyor ama hersey rabbimden
sınanıyoruz buyuk bi sınavdayız hepimiz göçüp gidicez birimiz bile kalmayacak
o yuzden her daim şükür yaradana
haklısın ama ihtmal etme daha kac yasındasın ki genceceiksinn

myzt asla küs kalmam yatamam yapımda yok zaten ve çok saçma geliyor bana küs kalmak sonuçya aynı evdesin hayat arkadaşın

en güzeli canım direksana hitaben yazmadım zaten genel anlamda dedim yani küslük hiç sevmem ben her an son nefesimizi verebiliriz çünkü

Hayrlsı olsun hakkmzda benim esim bayramdada ful calsyo bayramdan sonrada burda degil eylüldede olmaz artk ekme kaldı herhalde. Inslh sennde bayram sekeri diye bebegn gelir canm
Canım inşallah diyemeyeceğim adet sancılarım var az az.. Umudum yok testimde negatif çıkmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…