. Benim gecen ay kabardı baya çok kabardı hemde ertesi gün adet oldumyaptım canım kabardi hamilemi demek oluyr ustte kabarik kalirsa
Hayrlısı olsun canm . Allahn takdiriCanım inşallah diyemeyeceğim adet sancılarım var az az.. Umudum yok testimde negatif çıkmıştı...
Herkese iyi geceler kizlar.
Benim goguslerim sizlamaya basladi biraz biraz kasiklarimda agri zaten vardi siklasmaya basladi agrilarda. Kirmizilara az kaldi son 4 gun. Bugun negatifi gordum beynim rahatladi resmen. Ne kadar kafaya takiyormusum. Simdi en azindan adetim gecikmeyecek sinirsiz stressiz :).
Tabi bilemiyorum bebis bana supriz yapmazsa :)(imkansiz ama Allah tan umit kesilmez Rabbim buyuk)
Bende durumlar boyle. Ben yatayim sabah is basi yapiyorum izin bittimad: kendinize iyi ve cici bakin guzel anneler ve anne adaylari.
kız sinirlendim tvde şey sahnelere bakıyor manyak bana bakmıyo odaya gittim pijama giyiyorum niye degişiyon dedi üşüdüm dedim yanaştı yürü git lan ordan dedimnasıl yani dedi tvde gör bana gel yok ya başım agrıyo hadi ikile dedim geçtim sigara yaktım kulaklıgı taktım oda tv başında manyak gibi kaldı ohhhhh olsun müstehak ona içimin yagları eridi valla myzt
Inslh gelir canm bebegin size hediye olur
yarin kan testi yaptiricam zaten canım insaAllah pozitif cikar. Benim gecen ay kabardı baya çok kabardı hemde ertesi gün adet oldum
İnşlh Can'ım duaları m seninleyarin kan testi yaptiricam zaten canım insaAllah pozitif cikar
yarin kan testi yaptiricam zaten canım insaAllah pozitif cikar
Allah razı olsun canım ama saglik ocagi sonucu 1 gun sonra veriyor ertesi gün anca öğrenebilicem neyse saglik olsunİnşlh Can'ım duaları m seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?