Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Herkese iyi geceler kizlar.
Benim goguslerim sizlamaya basladi biraz biraz kasiklarimda agri zaten vardi siklasmaya basladi agrilarda. Kirmizilara az kaldi son 4 gun. Bugun negatifi gordum beynim rahatladi resmen. Ne kadar kafaya takiyormusum. Simdi en azindan adetim gecikmeyecek sinirsiz stressiz :).

Tabi bilemiyorum bebis bana supriz yapmazsa :)(imkansiz ama Allah tan umit kesilmez Rabbim buyuk)

Bende durumlar boyle. Ben yatayim sabah is basi yapiyorum izin bitti mad: kendinize iyi ve cici bakin guzel anneler ve anne adaylari.

kız sinirlendim tvde şey sahnelere bakıyor manyak bana bakmıyo odaya gittim pijama giyiyorum niye degişiyon dedi üşüdüm dedim yanaştı yürü git lan ordan dedim nasıl yani dedi tvde gör bana gel yok ya başım agrıyo hadi ikile dedim geçtim sigara yaktım kulaklıgı taktım oda tv başında manyak gibi kaldı ohhhhh olsun müstehak ona içimin yagları eridi valla myzt

Temizlik dedimizde bende buay sırayla bütün odaları temizledim banyo wc kaldı cumartesi yolcuyuz kısmetse cuma ya herşey biter inşşh tatil dönüşü iş yapmamam lazım malum bat geliyor

canım senin silik çıkmamışmıydı

alemsin vesselam

Merhaba kizlr bn gecmiyor gunler nasilsnz bakalm son durum nedir bnm bgun 34. Gnum ve hala adt olmadm ck skur kabda begtf ckti ama bnm hala umidim vrrrrr

Hamile olan arkadaşlar Ferit'im değeriniz kaç ben 2aydır ilaç kullanıyordum bugün tahlil verdım 13 olmuş acaba hamilelik için yeterlimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…