Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Bugun ogrendgim br blgiyi sizinle paylasmak istedm belki birine yardmci olblr sorlrna cvp olablrm
Dr nin yaptigi aciklamaya gore
Dollenme supeli iliskinn 3. Haftasnda oluoms yani supeli ilski br hafta basnda veya son gnnde olablr oyuzdn br hafta eksik ve br hafta fazla iki sklde dusunmek grek 4. Haftada artk hamillk baslioms yani artk kanda ve idrrda ciktigi dnem bazi kadnlrda uc bcuk haftada bazi kadnlrda 4. veya 5. Haftada bunlr kanda veya idrrda gzukurms dha oncesnde gzukmeyeblrms yani olay iliski zmnndan sonrsni hesplamak istisnalar kaideyi bozmaz tbi insllah yardmci olmsmdur brilerne bnde buna dyanark umtliym belkide kani erken baktrdm cnku 4 haftalk die hesplamstm bu hespta 3 haftalk gzukuo yani gec dllenmede gzukmeyeblrmiste

Kızlar bhcg 443 cıktı sizce nasıl

aaaa ben seni görüyordum canım hangi topik hatırlamıyorum ama yine bi hamilelik topiğinde bekleyenler arasındaydın.
hamilesin canım ne güzel tebrik ederim darısı basımıza inşallah

Bugun 2 test yaptim ilk test 30 dk falan gecti siliklesti. 2. Testi de 1 saat sonra yaptim ondada silikti ama 5 10 dk sonra. Bilmiyorum yani ihtimal veremiyorum artik hayirlisi

dur bakalım coooo k okudum ben durda regl agrısı sızısı cekip hamile oldugunu ögrenen

Benim bat bugündü ama gelen giden yok, sancı vs de yok. . Sadece arada bir sol kadığıma giren sancı bir de sağ kasığımda seyrek aralıklarla sancı gibi seğirme var, akıntım arttı, süt gibi krem gibi bişey.. Geçen ayki düşükten sonra hemen olmaz diye umutlandırnak istemiyorum kendimi ama İnşallah bu ay tutmuştur.

dur bakalım coooo k okudum ben durda regl agrısı sızısı cekip hamile oldugunu ögrenen
Valla enteresan iste. Dunku testim 30 40 saniyede belli oldu cizgi.Bugun daha hizli bekliyordum ama nerde daha silik ve cok gec cikti yani test anlamini yitirdi. Bende karar aldim regl gunum gecmeden kan veya idrar testi yapmiycam. En azindan regl gunume kadar yapmiycam. Baktim gelen giden yok bi test patlatiriz ozaman :))

patlatırız canım içinden nasıl geliyorsa öyle yap

inşallahta gelmez tabi bebekten kaynaklı
stres vs değil inşallah.

Hadi Can'ım inşşh test yaptınmı

Cnm heryerde yazio ve btun drler soluo kan degerndeki o gebelgi gsyern deger beta hgc midir nedir 2 gnde ikiye katlior deger bu nedenle her gecen gun hamilelkteki o siliklik kirmiziya donuor ama ilk on dkkya kdr cikrsa iki gn dha bekle tkrr yap derm

Icimden gelen ses al diyo 50 tane test yap yapabildigin kadar cikarsa cizgi senindir cikmazsa hic senin olmamistir ki diyor. Ama icimdeki sesi dinlemem lazim

alayım sana 1 kutu test
düşünsene gidiyoruz 1 kutu test alabilir miyim
satıcı şok
ne baktın gülüm deriz

Cnm heryerde yazio ve btun drler soluo kan degerndeki o gebelgi gsyern deger beta hgc midir nedir 2 gnde ikiye katlior deger bu nedenle her gecen gun hamilelkteki o siliklik kirmiziya donuor ama ilk on dkkya kdr cikrsa iki gn dha bekle tkrr yap derm
4 eylule kadar kirmizi kart yemezsem yaparim test amma supriz yaparda erken gelirse yapmam. Kafam rahat suan stres yok. En azindan stresten gecikmem )

veeee nihayet konu baslıgımız gerçek anlamına kavusuyor

1 eylül hosgeldin sefalar getirdinn peki ya bebeklerimizide yegenlerimizide getirdin mi ?

Aha bnm engel kalkmistr herlde hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…