Desene meraktan çatlıycazAllah razı olsun canım ama saglik ocagi sonucu 1 gun sonra veriyor ertesi gün anca öğrenebilicem neyse saglik olsun
Cok iyi Can'ım tebriklerKızlar bhcg 443 cıktı sizce nasıl
İnşallah iyi ilerler cok sagol canımmmCok iyi Can'ım tebrikler
Bugun 2 test yaptim ilk test 30 dk falan gecti siliklesti. 2. Testi de 1 saat sonra yaptim ondada silikti ama 5 10 dk sonra. Bilmiyorum yani ihtimal veremiyorum artik hayirlisicanım senin silik çıkmamışmıydı
Kızlar bhcg 443 cıktı sizce nasıl
Bugun 2 test yaptim ilk test 30 dk falan gecti siliklesti. 2. Testi de 1 saat sonra yaptim ondada silikti ama 5 10 dk sonra. Bilmiyorum yani ihtimal veremiyorum artik hayirlisi
Sorma canım sabahi zor ederim artik surekli girer bakarımDesene meraktan çatlıycaz
Valla enteresan iste. Dunku testim 30 40 saniyede belli oldu cizgi.Bugun daha hizli bekliyordum ama nerde daha silik ve cok gec cikti yani test anlamini yitirdi. Bende karar aldim regl gunum gecmeden kan veya idrar testi yapmiycam. En azindan regl gunume kadar yapmiycam. Baktim gelen giden yok bi test patlatiriz ozaman :))dur bakalım coooo k okudum ben durda regl agrısı sızısı cekip hamile oldugunu ögrenen
patlatırız canımValla enteresan iste. Dunku testim 30 40 saniyede belli oldu cizgi.Bugun daha hizli bekliyordum ama nerde daha silik ve cok gec cikti yani test anlamini yitirdi. Bende karar aldim regl gunum gecmeden kan veya idrar testi yapmiycam. En azindan regl gunume kadar yapmiycam. Baktim gelen giden yok bi test patlatiriz ozaman :))
Benim bat bugündü ama gelen giden yok, sancı vs de yok. . Sadece arada bir sol kadığıma giren sancı bir de sağ kasığımda seyrek aralıklarla sancı gibi seğirme var, akıntım arttı, süt gibi krem gibi bişey.. Geçen ayki düşükten sonra hemen olmaz diye umutlandırnak istemiyorum kendimi ama İnşallah bu ay tutmuştur.
Hadi Can'ım inşşh test yaptınmıBenim bat bugündü ama gelen giden yok, sancı vs de yok. . Sadece arada bir sol kadığıma giren sancı bir de sağ kasığımda seyrek aralıklarla sancı gibi seğirme var, akıntım arttı, süt gibi krem gibi bişey.. Geçen ayki düşükten sonra hemen olmaz diye umutlandırnak istemiyorum kendimi ama İnşallah bu ay tutmuştur.
Hamile olan arkadaşlar Ferit'im değeriniz kaç ben 2aydır ilaç kullanıyordum bugün tahlil verdım 13 olmuş acaba hamilelik için yeterlimi
Valla enteresan iste. Dunku testim 30 40 saniyede belli oldu cizgi.Bugun daha hizli bekliyordum ama nerde daha silik ve cok gec cikti yani test anlamini yitirdi. Bende karar aldim regl gunum gecmeden kan veya idrar testi yapmiycam. En azindan regl gunume kadar yapmiycam. Baktim gelen giden yok bi test patlatiriz ozaman :))
Icimden gelen ses al diyo 50 tane test yap yapabildigin kadar cikarsa cizgi senindir cikmazsa hic senin olmamistir ki diyor. Ama icimdeki sesi dinlemem lazimpatlatırız canımiçinden nasıl geliyorsa öyle yap
Icimden gelen ses al diyo 50 tane test yap yapabildigin kadar cikarsa cizgi senindir cikmazsa hic senin olmamistir ki diyor. Ama icimdeki sesi dinlemem lazim
4 eylule kadar kirmizi kart yemezsem yaparim test amma supriz yaparda erken gelirse yapmam. Kafam rahat suan stres yok. En azindan stresten gecikmemCnm heryerde yazio ve btun drler soluo kan degerndeki o gebelgi gsyern deger beta hgc midir nedir 2 gnde ikiye katlior deger bu nedenle her gecen gun hamilelkteki o siliklik kirmiziya donuor ama ilk on dkkya kdr cikrsa iki gn dha bekle tkrr yap derm
veeee nihayet konu baslıgımız gerçek anlamına kavusuyor
1 eylül hosgeldin sefalar getirdinn peki ya bebeklerimizide yegenlerimizide getirdin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?