4 eylule kadar kirmizi kart yemezsem yaparim test amma supriz yaparda erken gelirse yapmam. Kafam rahat suan stres yok. En azindan stresten gecikmem)
Tbkide adetn gecssn sonra yap en sagliklisi o onden ypma bn 12 aydr bu sitrestym bu ay gecnce yaptm kafam rhat
alayım sana 1 kutu test
düşünsene gidiyoruz 1 kutu test alabilir miyim
satıcı şok
ne baktın gülüm deriz
kızlar bişey sorcam cahilce bulmayın
mesela diyelim yumurtlama günümde hamile kalıyorum kesin net
bunun belirtileri ne zaman baslıyor yani tutunma dölleme belirtisi ?
ne kadar zaman sonra ana rahmine düşüyor tam olarak ?
son satır bira z saçma gelebilir ama sormak istediğime kelime bulamadım
Aynen en dogrusu ve guzeli gecince yapmakTbkide adetn gecssn sonra yap en sagliklisi o onden ypma bn 12 aydr bu sitrestym bu ay gecnce yaptm kafam rhat
- Yani toplamda yumurta hücresi salındıktan sonra döllenme, tüp içerisinde rahime doğru ilerleme ve rahim duvarına yerleşme aşamalarında 6 günlük bir süre geçer.Bende bilmiyorum canım
Dr nevra yaz nete gebelik takvimi hesaplayıcısına tıkla Bebek ne Zaman rahme yerleşir hepsi çıkıyokızlar bişey sorcam cahilce bulmayın
mesela diyelim yumurtlama günümde hamile kalıyorum kesin net
bunun belirtileri ne zaman baslıyor yani tutunma dölleme belirtisi ?
ne kadar zaman sonra ana rahmine düşüyor tam olarak ?
son satır bira z saçma gelebilir ama sormak istediğime kelime bulamadım
tamam canım bakıyorum hemenDr nevra yaz nete gebelik takvimi hesaplayıcısına tıkla Bebek ne Zaman rahme yerleşir hepsi çıkıyo
- Yani toplamda yumurta hücresi salındıktan sonra döllenme, tüp içerisinde rahime doğru ilerleme ve rahim duvarına yerleşme aşamalarında 6 günlük bir süre geçer.
:)Batlar yaklaşıyor
İnşallah bende bu ay batım geçtikten sonra test yaparım ya dayanamıyorum 5 gün öncesinden başlıyorum test yapmaya
İnşallah canım.inşallahta gelmez tabi bebekten kaynaklı
stres vs değil inşallah.
De nevra ya tıkla o daha güzel
EvetHadi Can'ım inşşh test yaptınmı
ben onun sitesine girmiştim amaDe nevra ya tıkla o daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?