Hosbuldukkkk kızlar
oho hemen tanımıyorum kendimiii
Özel bir bankada çalışıyorum 27 yaşındayım
İsmim melis evliligimizxe 3. Seneye girdik hazirandan beri çocuk istiyorum
Sizler?
kızlar çok yoğun şuan 2 ğune bır sektrmıoruz en yoğun çalıştığım ılk ay olacak o kadar denemeden sonra ıstemeden sonra bu ayda tutmazsa buyuk hayal kırklığı olur ya o kadar çabadan sonra dıer ayalar çaba olmadı ıçın yınede cok takmım dıodum ama bu ay evet bu ay uffff ınşşşşş
Cnmmmmm allahım çok büyük inşallah nasip eder bize o duyguyu işyerinde pko hastası olan bir arkadaşım catlatma ignesiyle 1. Ayda hemen hamile kaldı Dr sana önerdi mi amin inşallah uğurlu gelirrrcanım bende 27 yaşındayım biz evliliğimizde 4 seneyi bitiriyoruz ekimde inşallah 2,5 senedir çocuk istiyoruz pkoyum bu nedenle olmuyor bakalım inşallah bu ay uğurlu gelir
Hadi inşallah rüyan gerçek olur canımmmm
[/QUOTE]Günaydın kızlar :)
Bende yaptım benimde takvime göre eğer hamileysem yarın rahim içine geçiyormuş ay inşallah ya keşke gerçek olsa ve gösterilen doğum tarihi eşimin doğumgünü çok istiyorum ya gerçek olmasını
o banyoya uşendımı bnde bışeye uşenmıom ya
ahh o borçlar hiç bitermi hep yenisi eklenir de durur bende ev almak sonra bebeiş istiyordum ama zor şuanda çocuğu yapmak ta eve bağlanılmıyor ne zaman gireceğimz ne malum tabi allah bizim çok aman aman borcumuz yok ama doğuma kadar sıfırlarız diyoruz belki daha erken llah herkese kolaylık versin zor tabi insanın aklı kalıyor düşünüyor ister isteemz iyi istanbuldan birini buldum anadolumu avrupa yakasımı bu arada evinizde hayırlı olsun inşallahEvet cnm uzun süre düşünemedim maalesef çok borcumuz vardı düğün sonrası onları amca temizleyebildik ev kredimiz var İstanbulda yaşıyoruz çocuk anne olmak dünyanın en güzel hissi yakınlarımdan gördüğüm kadariyla allah isteyen herkese nasip etsin bize hepimize insallah
bn sabah yapanşlardanım zaten zar zor yapıom yavrucaklarımı suyla muyla tehlıkeye atamam yatıp uyuyomay bizdede tam tersi bizimkine kalsa gece 2 de bile banyo yapmaya razı da ben maalesef uykumdan ödün veremiyorum ya
Cnmmmmm allahım çok büyük inşallah nasip eder bize o duyguyu işyerinde pko hastası olan bir arkadaşım catlatma ignesiyle 1. Ayda hemen hamile kaldı Dr sana önerdi mi amin inşallah uğurlu gelirrr
aynen tatlım btmez düğün borcu btsın dedık nefes aldık sonra araba dedık şımdı 3 yıl araba var borç bıtmez evlat hasretı cekmektense Allah onunda ruzkını verır bı şekılde demekahh o borçlar hiç bitermi hep yenisi eklenir de durur bende ev almak sonra bebeiş istiyordum ama zor şuanda çocuğu yapmak ta eve bağlanılmıyor ne zaman gireceğimz ne malum tabi allah bizim çok aman aman borcumuz yok ama doğuma kadar sıfırlarız diyoruz belki daha erken llah herkese kolaylık versin zor tabi insanın aklı kalıyor düşünüyor ister isteemz iyi istanbuldan birini buldum anadolumu avrupa yakasımı bu arada evinizde hayırlı olsun inşallah
aynen canım benimkide Meryem Ana misali oldukız yok istemek sorun değilde çok bunalımlı bir kişiliğim ben en ufak bişeyde bunalıma bir giriyorum bir çıkamıyom bunalımdan birde hafta içi banyo meselesi var geç oluyor falan tembelliğime geliyor işte napıyım
bn sabah yapanşlardanım zaten zar zor yapıom yavrucaklarımı suyla muyla tehlıkeye atamam yatıp uyuyombnmde tek sıkıntım lavabo ıhtycı :
İnşallah canım benim
seni üşengeç pinti seni haahaha meryem anam benim ... sen niye bunalıma giriyon bakiim ne burcusun sen
ahh o borçlar hiç bitermi hep yenisi eklenir de durur bende ev almak sonra bebeiş istiyordum ama zor şuanda çocuğu yapmak ta eve bağlanılmıyor ne zaman gireceğimz ne malum tabi allah bizim çok aman aman borcumuz yok ama doğuma kadar sıfırlarız diyoruz belki daha erken llah herkese kolaylık versin zor tabi insanın aklı kalıyor düşünüyor ister isteemz iyi istanbuldan birini buldum anadolumu avrupa yakasımı bu arada evinizde hayırlı olsun inşallah
Ah ah kızlar allah nasip etsin de yarabbim riskiyle gelir bin sene borcum olsun ödemeye razıyımaynen tatlım btmez düğün borcu btsın dedık nefes aldık sonra araba dedık şımdı 3 yıl araba var borç bıtmez evlat hasretı cekmektense Allah onunda ruzkını verır bı şekılde demek
aynen öyle bizde araba aldık bir elimizde birikim o var ama biz araba için bırca girmedik düğün olanları ödüyoruz şuanda benim yokta eşimin var allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah araba iyi oluyor ya alıştımı insan zoruna gidiyor biyerden biyere gitmek ne kötüymüşaynen tatlım btmez düğün borcu btsın dedık nefes aldık sonra araba dedık şımdı 3 yıl araba var borç bıtmez evlat hasretı cekmektense Allah onunda ruzkını verır bı şekılde demek
aynen tatlım erzurum soğuk malum ılk kaybettığım ğebelığımde ocakda kurtaj oldum tıpı var soğuk dr dedı 7 de burda olun araba yok tıtreye tıtreye dolmuş bekledım ağladım yaşımın yuzumu yaktığı ğunler vardı buğunlere bın şukkur umarım bebışımız arabayla düt düt ğelır :)aynen öyle bizde araba aldık bir elimizde birikim o var ama biz araba için bırca girmedik düğün olanları ödüyoruz şuanda benim yokta eşimin var allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah araba iyi oluyor ya alıştımı insan zoruna gidiyor biyerden biyere gitmek ne kötüymüş
aynen öyle çalıştığımızdan olmuyor sabahları zor becanım çalışmasam Sabah yaparım ama çalıştığım için ve çok erken kalkıyorum zaten o yüzden akşam yapmak zorunda kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?