Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Hosbuldukkkk kızlar

oho hemen tanımıyorum kendimiii

Özel bir bankada çalışıyorum 27 yaşındayım

İsmim melis evliligimizxe 3. Seneye girdik hazirandan beri çocuk istiyorum

Sizler?

canım bende 27 yaşındayım biz evliliğimizde 4 seneyi bitiriyoruz ekimde inşallah 2,5 senedir çocuk istiyoruz pkoyum bu nedenle olmuyor bakalım inşallah bu ay uğurlu gelir

hadi inşallah canım o çalışmanın meyvesi gelecek inşallah birde maşallah diyorum sana azmine hayran kaldım o azimden banada gönder az ya

canım bende 27 yaşındayım biz evliliğimizde 4 seneyi bitiriyoruz ekimde inşallah 2,5 senedir çocuk istiyoruz pkoyum bu nedenle olmuyor bakalım inşallah bu ay uğurlu gelir
Cnmmmmm allahım çok büyük inşallah nasip eder bize o duyguyu işyerinde pko hastası olan bir arkadaşım catlatma ignesiyle 1. Ayda hemen hamile kaldı Dr sana önerdi mi amin inşallah uğurlu gelirrr

Hadi inşallah rüyan gerçek olur canımmmm
İnşallah canım benim
[/QUOTE]

ay ne güzell inşallah olur canım hepimizin gönlünde hayalinde var bişeyler inşallah nasip eder rabbim

ahh o borçlar hiç bitermi hep yenisi eklenir de durur bende ev almak sonra bebeiş istiyordum ama zor şuanda çocuğu yapmak ta eve bağlanılmıyor ne zaman gireceğimz ne malum tabi allah bizim çok aman aman borcumuz yok ama doğuma kadar sıfırlarız diyoruz belki daha erken llah herkese kolaylık versin zor tabi insanın aklı kalıyor düşünüyor ister isteemz iyi istanbuldan birini buldum anadolumu avrupa yakasımı bu arada evinizde hayırlı olsun inşallah

Cnmmmmm allahım çok büyük inşallah nasip eder bize o duyguyu işyerinde pko hastası olan bir arkadaşım catlatma ignesiyle 1. Ayda hemen hamile kaldı Dr sana önerdi mi amin inşallah uğurlu gelirrr

canım ben bir ay klomen tedavisi gördüm çatlatma iğnesine gerek kalmadan çatladı yumişler hemde çok istikrarlıydım o ay ama olmadı maalesef hatta gebelik testi bile aldım olmazsam hemen yaparım diye maalesef gününde adet oldum gebzede çalıştığım için doktora gidemiyorum bende kendimi kürlere verdim işte değişik değişik şeyler deniyorum bakalım bu ayda istikrarlı olcam tembellik yapmıcam kendimi çok zorluyorum şuan ona

aynen tatlım btmez düğün borcu btsın dedık nefes aldık sonra araba dedık şımdı 3 yıl araba var borç bıtmez evlat hasretı cekmektense Allah onunda ruzkını verır bı şekılde demek

seni üşengeç pinti seni haahaha meryem anam benim ... sen niye bunalıma giriyon bakiim ne burcusun sen

bn sabah yapanşlardanım zaten zar zor yapıom yavrucaklarımı suyla muyla tehlıkeye atamam yatıp uyuyom bnmde tek sıkıntım lavabo ıhtycı :

canım çalışmasam Sabah yaparım ama çalıştığım için ve çok erken kalkıyorum zaten o yüzden akşam yapmak zorunda kalıyorum

İnşallah canım benim

ay ne güzell inşallah olur canım hepimizin gönlünde hayalinde var bişeyler inşallah nasip eder rabbim[/QUOTE]

Aminnn canım.
Batımıza 8 gün kaldı belirti olarak düşünmüyorum ona yormak istemiyorum ama benim belim çok ağrıyor ya anlamadım sen nasılsın ?

seni üşengeç pinti seni haahaha meryem anam benim ... sen niye bunalıma giriyon bakiim ne burcusun sen

tabiki bunalımların burcu yengeç ay ne biliyim bazen geliyorlar işte gerçi eşim senden hiç gitmiyorlar diyor haklı gerçi gitmiyorlar ki dinlediğim müzikle bile bunalıma giren bir insnım ben ya

aynen tatlım btmez düğün borcu btsın dedık nefes aldık sonra araba dedık şımdı 3 yıl araba var borç bıtmez evlat hasretı cekmektense Allah onunda ruzkını verır bı şekılde demek
aynen öyle bizde araba aldık bir elimizde birikim o var ama biz araba için bırca girmedik düğün olanları ödüyoruz şuanda benim yokta eşimin var allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah araba iyi oluyor ya alıştımı insan zoruna gidiyor biyerden biyere gitmek ne kötüymüş

Kızlar bende sizdenim bizde ev kredisi ödüyoruz dediğiniz gibi borçlar hiç bitmiyor :) Bende önce araba alalım sonra bebek dedim ama sonra hislerime yenildim artık zamanı geldiğini hissettim ilk evlendiğimde bu his yoktu erken diyordum ama şimdi öyle değil istiyorum Allahım isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.

aynen tatlım erzurum soğuk malum ılk kaybettığım ğebelığımde ocakda kurtaj oldum tıpı var soğuk dr dedı 7 de burda olun araba yok tıtreye tıtreye dolmuş bekledım ağladım yaşımın yuzumu yaktığı ğunler vardı buğunlere bın şukkur umarım bebışımız arabayla düt düt ğelır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…