Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Olacak olacak allahın izniyle umutlarımız hep olsun allah hepimizi anne olmayı nasip etsin insallah istanbul cekmekoy deyim bende

tabiki bunalımların burcu yengeç ay ne biliyim bazen geliyorlar işte gerçi eşim senden hiç gitmiyorlar diyor haklı gerçi gitmiyorlar ki dinlediğim müzikle bile bunalıma giren bir insnım ben ya
çok duygusalız desene .. benim eşimde yengeç burcu ama aböyle değil mantık adamıdır sulu göz değil ama çok vicdanlı ve merhametlidir o .. belli neden böyle bunalımlarda olduğun ev düşkünüdür annecidir yengeç sezgileri kuvvetli ve güzel kadınlardır.

ay ne güzell inşallah olur canım hepimizin gönlünde hayalinde var bişeyler inşallah nasip eder rabbim

Aminnn canım.
Batımıza 8 gün kaldı belirti olarak düşünmüyorum ona yormak istemiyorum ama benim belim çok ağrıyor ya anlamadım sen nasılsın ?[/QUOTE]

bende belirti aramıyorum dedikçe bişeyler oluyor cnaım benim dun yogunlastı alt karnım ve kasıklarım agrıyor özellikle sol kasık.
ama gerçekten umitleniyorum
ilk defa bu ay yumurtlama günümden 5 gun sonra falan basladı. belimdede var canım agrı ama cok değil
bide ben aşırı sivilcelendim ergenler gibi

Tamam canım cok sagol,valla bugüne kadar tatildeyim diye iyiydi bugun okul başladı ee sabah ise gtcez artik nasıl dus alcam ,gece iliskiden snra almak da iyi değil..off çalışan bayanlar size soruyorum siz nasıl ypiyorsunuz?gece mi dus alıyorsunuz yoksa sabah ise gtmeden mi,ozmn da usur hasta olurum ben kesin, off...

sen nekadarlık evlisin bebişim ya uff bende öyle düşünüyordum eşim kandırıyor beni hayır adam mantıklı da konuşuyor o zaman geri adım atıyorum çaresizdim düşünce hengamesi yaşıyordum hala daha düşünmüyor değilim acaba mı diye daha yeni evliyim ya ondan olabilir mi bilmiyorum biliyorsunuz 2,5 sene flört 1 yıl sözlü 1 yıl nişanlı kaldım ona rağmen eşimle evliliğimi yaşamak istiyorum ama engelmi bebek ne alaksı var rızkıyla gelir dert etme bak benim yaş 31 diyor ee adam haklı sadece biraz korkularım var ve benim aklımdaki hep eylül gibi kalıp bahar ayında yavrucağımızı kucağımıza almaktı şimdi midemden tedavi oluyorum 5 hafta sonra bitecek ve benimki hadi diyecek biliyorum o yüzden istediğim zaman olmayacak neyse diyorum allah hayırlısını versin kimbilir bakalım bebiş bizimle ne kadar sonra beraber olacak od a var ha deyince olmuyor da

canım ya deme öyle... her bir cefanın bir sefası vardır araba hayatı kolaylaştırıyor gerçekten erzurumda yani evet bilirim.. rabbim inşallah yüzüne güler de dediğin gibi rahat rahat dünyaya gelir

bende çalışıyorum vallahi genelde uyku arası oluyor ve sabaha karşı yıkandığımda oluyor haftasonları c.tesi pazara bıraktığımız oluyor veya akşam yemeğinden sonra bir film patlattıktan sonra erken saatlerde de oluyor ya hiç belli olmuyor ki ne sana ne eşine değişik durum düzenli olmuyor yani o iş

Aminnn canım.
Batımıza 8 gün kaldı belirti olarak düşünmüyorum ona yormak istemiyorum ama benim belim çok ağrıyor ya anlamadım sen nasılsın ?

bende belirti aramıyorum dedikçe bişeyler oluyor cnaım benim dun yogunlastı alt karnım ve kasıklarım agrıyor özellikle sol kasık.
ama gerçekten umitleniyorum
ilk defa bu ay yumurtlama günümden 5 gun sonra falan basladı. belimdede var canım agrı ama cok değil
bide ben aşırı sivilcelendim ergenler gibi [/QUOTE]

Ya gerçekten bende düşünmüyorum ama ağrılar düşündürttürüyor belim bugün daha da çok ağrıyor arada kasıklarıma geçiyor ağrı of noluyor acaba içeride çok merak ediyorum :)
Bende bugün ümitlenmeye başladım canım ya böyle olunca inşallah sonra üzülmeyiz

Canım iki.güne bi yapınca görev gibi olmuyo mu,valla bnde gorev bilinci oluyo akisina birakmis gibi olmuyor sanki,plan yapıp yapiyoruz diyorum,öyle bi gecede hamile kalanlar gibi olsak yaaa

sorma tamamen burcumu yansıtıyorum canım ya benim eşimde balık ikimizde su burcu. ben sulu gözlüyüm öyle böyle değil karşımda biri ağlasın yeter ben ondan çok ağlarım fena derecede hayalperestim öyle böyle değil yani işte o yüzden hem takıntılı hem bunalımlıyım ya bir atamıyorum üstümden

Bende yayım ama yükselenim yengeç acayip duygusallık napcan böle hiç bilmiyorummm

Canım iki.güne bi yapınca görev gibi olmuyo mu,valla bnde gorev bilinci oluyo akisina birakmis gibi olmuyor sanki,plan yapıp yapiyoruz diyorum,öyle bi gecede hamile kalanlar gibi olsak yaaa
bebeğim sıkıntı beynimizi şartlandırıyoruz ya olmuyıor tabi öyle görev gibi gelir eskisi gibi olun ya hiçbirşey yokmuş gibi

ay keşke canım ılk kez bu ay o şekıl denıorum cok zor oluo evet ama napalım bu ay çalışcaz çalışmadan kazanılmıosa sınavlar bebışde ole sanırım bna kalsa 3 ay yapmasak aramam o yuzden 2 ğune bı cok cok sıkıntılı bıde okul başladı nasıl yaparız bılmıorum pffff

tabiki bunalımların burcu yengeç ay ne biliyim bazen geliyorlar işte gerçi eşim senden hiç gitmiyorlar diyor haklı gerçi gitmiyorlar ki dinlediğim müzikle bile bunalıma giren bir insnım ben ya

Al benden de.o kadar sarki dinlesm aglarim film izlesem aglarim.zaten anac bi burc yengec,evi,esini,cocugunu baglilikla sever,ins.meleklerimiz gelsin de cokkk.cokkk severiz onlari daa

Ya gerçekten bende düşünmüyorum ama ağrılar düşündürttürüyor belim bugün daha da çok ağrıyor arada kasıklarıma geçiyor ağrı of noluyor acaba içeride çok merak ediyorum :)
Bende bugün ümitlenmeye başladım canım ya böyle olunca inşallah sonra üzülmeyiz [/QUOTE]

ya bilmiyorum ki ben acaba enfeksiyon mu kist mi diye düşünmeye başladım adetle atılan.
rabbim korusun ama herşeyde geliyor yani insanın aklına.
battan sonra doktora gidicem bişey olabilir bende bilmiyorum
ama yumurtlama gününe kadar bişi yoktu zaman yum. günümü agrısından sızından ben anlayabiliyorum.
üstünde 5 6 gün geçti dün yoğunlaşmaya başladı.
belki döllenmedir diye heves yaptım ama zannetmiyorum
ben bu agrıları geçtiğimiz aylarda da yasadım o yuzden bel baglamıyorum

ooooo sulu gözlüm benim ya fenaymışsın sen eşin senden fena tabi öyleyse iyi bulmuşsunuz birbirinizi durup durup ağlaşırsu-ınız artık şaka kız ağlayında sevinçöten olsun hep

Biz bu ay 2. yılımızı dolduruyoruz canım bende hemen bebek istemedim zaten evlenir evlenmez ev aldık en başlarda daha yüksek ödüyorduk ama şimdi biraz kolayladık sayılır artık zamanı geldi diye düşünüyorum.
Canım mesele sadece Eylül ise ona takılma derim çünkü senin de dediğin gibi ha deyince olmuyor hayırlısı ile olsun inşallah en önemlisi o.Ama kendini hazır hissetmek çok önemli ama sende istiyorsun gibi sanki sadece çok detaycısın galiba her ayrıntıyı düşünüyorsun bende biraz öyleyim :)

canım çalışıyorum işte Sabah bırakmam ben hayatta 5 dakika daha fazla uyumak için alarmı erteliyorum. o yüzden akşam duş alıp yatıyorum birde saçlarım uzun olduğu için Sabah yapamam bende çok çabuk hasta olurum zaten çok üşüyen biriyim eşim Sabaha bırakır genelde çünkü Sabah zıpkın gibi kalkıyor nasıl kalkıyor bilmiyorum ama ben ne kadar erken yatarsam yatayım Sabah zor kalkıyorum yaa

Sanirim.meslektasiz seninle, tatilde ne.guzeldi sabah kalkip.alıyordum dusumu,simdi,sabah okul var nasıl ypcam uykuyu da.cok severim.yaa sabah kalkip.yapamam erkenden,hasta olurum bide hemen,artık gece yatmadan yapcam mecburr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…