- 1 Eylül 2016
- 52
- 70
- 3
- 36
Olacak olacak allahın izniyle umutlarımız hep olsun allah hepimizi anne olmayı nasip etsin insallah istanbul cekmekoy deyim bendecanım ben bir ay klomen tedavisi gördüm çatlatma iğnesine gerek kalmadan çatladı yumişler hemde çok istikrarlıydım o ay ama olmadı maalesef hatta gebelik testi bile aldım olmazsam hemen yaparım diye maalesef gününde adet oldum gebzede çalıştığım için doktora gidemiyorum bende kendimi kürlere verdim işte değişik değişik şeyler deniyorum bakalım bu ayda istikrarlı olcam tembellik yapmıcam kendimi çok zorluyorum şuan ona
çok duygusalız desene .. benim eşimde yengeç burcu ama aböyle değil mantık adamıdır sulu göz değil ama çok vicdanlı ve merhametlidir o .. belli neden böyle bunalımlarda olduğun ev düşkünüdür annecidir yengeç sezgileri kuvvetli ve güzel kadınlardır.tabiki bunalımların burcu yengeçay ne biliyim bazen geliyorlar işte gerçi eşim senden hiç gitmiyorlar diyor haklı gerçi gitmiyorlar ki dinlediğim müzikle bile bunalıma giren bir insnım ben ya
ay ne güzell inşallah olur canım hepimizin gönlünde hayalinde var bişeyler inşallah nasip eder rabbim
canım olur öyle arada benimde bazen isteksizlik oluyor takma kafana ben öleyim o zaman ilişki konusunda vasatın altındayız resmen galiba bizim çocuk ondan olmuyor ayda 6 defa düşün yanihep de benim yüzümden çalışıyorum yorgun oluyorum o yüzden isteksiz oluyorum anca hafta sonu hayıt otu iyi geliyor bak dengeliyor isteksizsen çoğaltıyor çok istekliysen azaltıyor bir dene istersen yada fındık fıstık ceviz ne bulursan ye doğal afrodizyak
sen nekadarlık evlisin bebişim ya uff bende öyle düşünüyordum eşim kandırıyor beni hayır adam mantıklı da konuşuyor o zaman geri adım atıyorum çaresizdim düşünce hengamesi yaşıyordum hala daha düşünmüyor değilim acaba mı diye daha yeni evliyim ya ondan olabilir mi bilmiyorum biliyorsunuz 2,5 sene flört 1 yıl sözlü 1 yıl nişanlı kaldım ona rağmen eşimle evliliğimi yaşamak istiyorum ama engelmi bebek ne alaksı var rızkıyla gelir dert etme bak benim yaş 31 diyor ee adam haklı sadece biraz korkularım var ve benim aklımdaki hep eylül gibi kalıp bahar ayında yavrucağımızı kucağımıza almaktı şimdi midemden tedavi oluyorum 5 hafta sonra bitecek ve benimki hadi diyecek biliyorum o yüzden istediğim zaman olmayacak neyse diyorum allah hayırlısını versin kimbilir bakalım bebiş bizimle ne kadar sonra beraber olacak od a var ha deyince olmuyor daKızlar bende sizdenim bizde ev kredisi ödüyoruz dediğiniz gibi borçlar hiç bitmiyor :) Bende önce araba alalım sonra bebek dedim ama sonra hislerime yenildim artık zamanı geldiğini hissettim ilk evlendiğimde bu his yoktu erken diyordum ama şimdi öyle değil istiyorum Allahım isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.
canım ya deme öyle... her bir cefanın bir sefası vardır araba hayatı kolaylaştırıyor gerçekten erzurumda yani evet bilirim.. rabbim inşallah yüzüne güler de dediğin gibi rahat rahat dünyaya geliraynen tatlım erzurum soğuk malum ılk kaybettığım ğebelığımde ocakda kurtaj oldum tıpı var soğuk dr dedı 7 de burda olun araba yok tıtreye tıtreye dolmuş bekledım ağladım yaşımın yuzumu yaktığı ğunler vardı buğunlere bın şukkur umarım bebışımız arabayla düt düt ğelır :)
Olacak olacak allahın izniyle umutlarımız hep olsun allah hepimizi anne olmayı nasip etsin insallah istanbul cekmekoy deyim bende
bende çalışıyorum vallahi genelde uyku arası oluyor ve sabaha karşı yıkandığımda oluyor haftasonları c.tesi pazara bıraktığımız oluyor veya akşam yemeğinden sonra bir film patlattıktan sonra erken saatlerde de oluyor ya hiç belli olmuyor ki ne sana ne eşine değişik durum düzenli olmuyor yani o işTamam canım cok sagol,valla bugüne kadar tatildeyim diye iyiydi bugun okul başladı ee sabah ise gtcez artik nasıl dus alcam ,gece iliskiden snra almak da iyi değil..off çalışan bayanlar size soruyorum siz nasıl ypiyorsunuz?gece mi dus alıyorsunuz yoksa sabah ise gtmeden mi,ozmn da usur hasta olurum ben kesin, off...
Aminnn canım.
Batımıza 8 gün kaldı belirti olarak düşünmüyorum ona yormak istemiyorum ama benim belim çok ağrıyor ya anlamadım sen nasılsın ?
kızlar çok yoğun şuan 2 ğune bır sektrmıoruz en yoğun çalıştığım ılk ay olacak o kadar denemeden sonra ıstemeden sonra bu ayda tutmazsa buyuk hayal kırklığı olur ya o kadar çabadan sonra dıer ayalar çaba olmadı ıçın yınede cok takmım dıodum ama bu ay evet bu ay uffff ınşşşşş
çok duygusalız desene .. benim eşimde yengeç burcu ama aböyle değil mantık adamıdır sulu göz değil ama çok vicdanlı ve merhametlidir o .. belli neden böyle bunalımlarda olduğun ev düşkünüdür annecidir yengeç sezgileri kuvvetli ve güzel kadınlardır.
Bende yayım ama yükselenim yengeç acayip duygusallık napcan böle hiç bilmiyorummmsorma tamamen burcumu yansıtıyorum canım ya benim eşimde balık ikimizde su burcu. ben sulu gözlüyüm öyle böyle değil karşımda biri ağlasın yeter ben ondan çok ağlarım fena derecede hayalperestim öyle böyle değil yani işte o yüzden hem takıntılı hem bunalımlıyım ya bir atamıyorum üstümden
bebeğim sıkıntı beynimizi şartlandırıyoruz ya olmuyıor tabi öyle görev gibi gelir eskisi gibi olun ya hiçbirşey yokmuş gibiCanım iki.güne bi yapınca görev gibi olmuyo mu,valla bnde gorev bilinci oluyo akisina birakmis gibi olmuyor sanki,plan yapıp yapiyoruz diyorum,öyle bi gecede hamile kalanlar gibi olsak yaaa
ay keşke canım ılk kez bu ay o şekıl denıorum cok zor oluo evet ama napalım bu ay çalışcaz çalışmadan kazanılmıosa sınavlar bebışde ole sanırım bna kalsa 3 ay yapmasak aramam o yuzden 2 ğune bı cok cok sıkıntılı bıde okul başladı nasıl yaparız bılmıorum pffffCanım iki.güne bi yapınca görev gibi olmuyo mu,valla bnde gorev bilinci oluyo akisina birakmis gibi olmuyor sanki,plan yapıp yapiyoruz diyorum,öyle bi gecede hamile kalanlar gibi olsak yaaa
tabiki bunalımların burcu yengeçay ne biliyim bazen geliyorlar işte gerçi eşim senden hiç gitmiyorlar diyor haklı gerçi gitmiyorlar ki dinlediğim müzikle bile bunalıma giren bir insnım ben ya
bende belirti aramıyorum dedikçe bişeyler oluyor cnaım benim dun yogunlastı alt karnım ve kasıklarım agrıyor özellikle sol kasık.
ama gerçekten umitleniyorum
ilk defa bu ay yumurtlama günümden 5 gun sonra falan basladı. belimdede var canım agrı ama cok değil
bide ben aşırı sivilcelendim ergenler gibi
ooooo sulu gözlüm benim ya fenaymışsın sen eşin senden fena tabi öyleyse iyi bulmuşsunuz birbirinizi durup durup ağlaşırsu-ınız artık şaka kız ağlayında sevinçöten olsun hepsorma tamamen burcumu yansıtıyorum canım ya benim eşimde balık ikimizde su burcu. ben sulu gözlüyüm öyle böyle değil karşımda biri ağlasın yeter ben ondan çok ağlarım fena derecede hayalperestim öyle böyle değil yani işte o yüzden hem takıntılı hem bunalımlıyım ya bir atamıyorum üstümden
Biz bu ay 2. yılımızı dolduruyoruz canım bende hemen bebek istemedim zaten evlenir evlenmez ev aldık en başlarda daha yüksek ödüyorduk ama şimdi biraz kolayladık sayılır artık zamanı geldi diye düşünüyorum.sen nekadarlık evlisin bebişim ya uff bende öyle düşünüyordum eşim kandırıyor beni hayır adam mantıklı da konuşuyor o zaman geri adım atıyorum çaresizdim düşünce hengamesi yaşıyordum hala daha düşünmüyor değilim acaba mı diye daha yeni evliyim ya ondan olabilir mi bilmiyorum biliyorsunuz 2,5 sene flört 1 yıl sözlü 1 yıl nişanlı kaldım ona rağmen eşimle evliliğimi yaşamak istiyorum ama engelmi bebek ne alaksı var rızkıyla gelir dert etme bak benim yaş 31 diyor ee adam haklı sadece biraz korkularım var ve benim aklımdaki hep eylül gibi kalıp bahar ayında yavrucağımızı kucağımıza almaktı şimdi midemden tedavi oluyorum 5 hafta sonra bitecek ve benimki hadi diyecek biliyorum o yüzden istediğim zaman olmayacak neyse diyorum allah hayırlısını versin kimbilir bakalım bebiş bizimle ne kadar sonra beraber olacak od a var ha deyince olmuyor da
Tamam canım cok sagol,valla bugüne kadar tatildeyim diye iyiydi bugun okul başladı ee sabah ise gtcez artik nasıl dus alcam ,gece iliskiden snra almak da iyi değil..off çalışan bayanlar size soruyorum siz nasıl ypiyorsunuz?gece mi dus alıyorsunuz yoksa sabah ise gtmeden mi,ozmn da usur hasta olurum ben kesin, off...
ay keşke canım ılk kez bu ay o şekıl denıorum cok zor oluo evet ama napalım bu ay çalışcaz çalışmadan kazanılmıosa sınavlar bebışde ole sanırım bna kalsa 3 ay yapmasak aramam o yuzden 2 ğune bı cok cok sıkıntılı bıde okul başladı nasıl yaparız bılmıorum pffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?