Olsun kuzu ya seninlede bekleriz ne olacak sanki beraberiz burda. Ben 25 agustos 7 eylul arasi tatilde olcam tabi net buldukca girerimde orda netim yok malesef evlerde firsat oldukca kacarim size :) burayida pek sevmiyorum ama gözünü seveyim tlfondani sinirsiz internetinhadi inşallah canım eylülcüler olarak en geç bat benmiyim ya 9 eylül hadi olsun 10 bi iki gün oynuyo
yaa ben yapıp kavanozlara doldurup yanımda götürüyorum eşiminkini de benimkini de bir yerde kalacaksak fln saat aksamın diyeMasallah ya bende o irade yok sanirim sogan kurune baslamistm adetiyken uc gun surdu malesf fazla degilkayinvalidem oluyo annem oluyo niye iciosun derler diye yanlarinda yapamiorm e bi kerede aksayinca bidahakinr kalmio o heves
c den mı sordun cnaım karadenıze bayılırm şıveye fılanda aslen adanalıyım ama erzurumda yaşıyorum 2-3 senedır :)
Ben yaptım tamamladım kürü ama ne yazıkki hala beklemedeyimbende bu ay incir kürü ve havuç denedim. Kürün 25. günündeyim 1 hafta ara sonra bi 25 gün daha. Eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum. Keçiboynuzu kürü onda işe yarıyorVe 1 aydır da folik asit kullanıyorum. Eğer olursa bu ay sizde denersiniz kızlar.
Siz baya iyimisniz ozman nerde bende o kadariyaa ben yapıp kavanozlara doldurup yanımda götürüyorum eşiminkini de benimkini de bir yerde kalacaksak fln saat aksamın diyesoranlara da kan yapıcı enerji verici diyoruz. Yoğun iş temposundan dolayı falan diyoruz yalan da değil hani gerçekten böyle faydaları da var
inşallah tutar .. bunu yapıp hamile kalanlar varmış bir umut işte :) bir nefeste içince bir şey olmuyor. Ha bir de bol bol pekmezli cevizli sucuk yiyoruzInsallah tutar valla ama ben incirden nefret ederimkeci boynuzu alicam tatilde trden onu denerim esimde :)
Aynen bende hep böyle taşıdımyaa ben yapıp kavanozlara doldurup yanımda götürüyorum eşiminkini de benimkini de bir yerde kalacaksak fln saat aksamın diyesoranlara da kan yapıcı enerji verici diyoruz. Yoğun iş temposundan dolayı falan diyoruz yalan da değil hani gerçekten böyle faydaları da var
Aynen canım ya.. Dua diyelimhoşgeldin canım hamilelik takvimi var totem mi yapıyorsun
Selamın aleyküm bu ay klomen kullanmaya başlıyorum doktor klomen bitince gün aşırı ilişkide bulunun dedi peki klomen kullanırken ilişki yasakmı ?
Canim inciri annemler cok sever kuru incir paketlerle getiriyorlar, sucuklu ceviz aynen, babaannem hakiki dut pekmezi yapardi ki cok daha iyi uzumden hep olurdu ama ben bunlarin hicbirini yiyemiyorum malatyada kaysi bahcelerimiz var markettekini dahi agzima surmem o derece bi manyagim bu meyvedir pekmezdir receldir falaninşallah tutar .. bunu yapıp hamile kalanlar varmış bir umut işte :) bir nefeste içince bir şey olmuyor. Ha bir de bol bol pekmezli cevizli sucuk yiyoruz
inşallah işe yarar.. eşinde ki probleme de takılma.. benim kuzenimin de eşinin spermleri az bulunmuştu. ama tedavi falan olmadan 2 ay sonra hamile kaldı. test yapılırken stres yapmış herhalde ondan dolayı sonuç yanıltıcı çıktı diye düşündük biz..Ben yaptım tamamladım kürü ama ne yazıkki hala beklemedeyiminşaallah sende işe yarar.. Eşim bişey içmiyodu tabii ben o kadar çok kür yaptım ki kendime.. Dr a gittik sonunda spermde sorun çıktı birbirimize dua edelim kızlar Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşaallah
Can'ım ilaç sabah akşam birer tane içiliyor 5 gün kullanılıyor , doktor ilaçtan sonra gün aşırı diyince illaç kullanırken yasakmı diye tereddüt ettim , cevabın için teşekkürlerklomen yumurta catlatıcı diye duymustum hiç kullanmadım ama ne kadarlık bir ilaçki yani kullanım süres 1 ay mı 1 hafta mı ? ilacı ıcerken catlayacak belkide hemen neden bekleyesinki; bence bir doktoruna sor tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?