- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
Öyle gerçekten çok stres yaptı.. Rabbim ol der oluverir inşaallah .. Yapacak hiçbişeyim yok duadan başka.. İnşaallah hepimiz bu ay hamiş oluruz...inşallah işe yarar.. eşinde ki probleme de takılma.. benim kuzenimin de eşinin spermleri az bulunmuştu. ama tedavi falan olmadan 2 ay sonra hamile kaldı. test yapılırken stres yapmış herhalde ondan dolayı sonuç yanıltıcı çıktı diye düşündük biz..
Bende yapıcam onu ya çok hamile kalan varmış bu perşembe pazardan alırım başlarım kısmetseBende guya bu ay incir kuruyle havuc kurunu yapicaktim onunda faydasini goren cokmus ama kaldi oyle :/
bende bu ay incir kürü ve havuç denedim. Kürün 25. günündeyim 1 hafta ara sonra bi 25 gün daha. Eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum. Keçiboynuzu kürü onda işe yarıyorVe 1 aydır da folik asit kullanıyorum. Eğer olursa bu ay sizde denersiniz kızlar.
Insallah hayirli sonuc getirir canimBende yapıcam onu ya çok hamile kalan varmış bu perşembe pazardan alırım başlarım kısmetse
Nasil bi akinti? Bide adetine kac gun var? Yerlesmedede oyle acik renk akinti olabiliyo illa pembe kahve olmasi sart degil yada akintin kuru gunlerine gore coksa oda bi belirti olabilirKızlar benim akıntım çok yok ama olduğu zaman sanki adet olmuşum hissi veriyor.olmuşum gibi geliyor nedenki
Olcak bu ay insallah kuzucumm :) ben senin yerinede yazdim bol bol uzulme sen. Benimki geldi iki sirnastim yemek verdim spora gitmesini bekliyom temizlik icin hic ses etmediOhooo yeni grup açılmış bileben bugün çalışmaktan kafamı kaldırıp bakamadım doğru düzgün Hepimize hayılı gelir bu ayn inşallah bebişlerimiz gelir bize bat 30 ağustos benim de hadi hayırlısı bakalım
İnşallah cnmInsallah hayirli sonuc getirir canim
Renkli değil canım çokta değil ama adet oluyo hissi veriyor.7gün var daha adetimeNasil bi akinti? Bide adetine kac gun var? Yerlesmedede oyle acik renk akinti olabiliyo illa pembe kahve olmasi sart degil yada akintin kuru gunlerine gore coksa oda bi belirti olabilir
İnşallah güzel haberlerini alalım canımMerhaba kizlar benim adet gunum 2 dun gecti insallah bu ay olur
Ben hic hamile kalmadimda pek bilemiyorum ama gorumcem adetine 3-4 gun kala demisti bisey akti adet oluyorum sandim ped koydum falan ama oyle renksiz gelmis yani onda sormustum ondan dedim. Normalde bi hafta kala akinti yok denecek kadar az olur genelde bekle bakalim birkac gunRenkli değil canım çokta değil ama adet oluyo hissi veriyor.7gün var daha adetime
Akıntı yok zaten canım ama o his geliyor nedense .akıyor gibi geliyor ama bakıyorum birşey yokBen hic hamile kalmadimda pek bilemiyorum ama gorumcem adetine 3-4 gun kala demisti bisey akti adet oluyorum sandim ped koydum falan ama oyle renksiz gelmis yani onda sormustum ondan dedim. Normalde bi hafta kala akinti yok denecek kadar az olur genelde bekle bakalim birkac gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?