- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
canım çalışıyorum işte Sabah bırakmam ben hayatta 5 dakika daha fazla uyumak için alarmı erteliyorum. o yüzden akşam duş alıp yatıyorum birde saçlarım uzun olduğu için Sabah yapamam bende çok çabuk hasta olurum zaten çok üşüyen biriyim eşim Sabaha bırakır genelde çünkü Sabah zıpkın gibi kalkıyor nasıl kalkıyor bilmiyorum ama ben ne kadar erken yatarsam yatayım Sabah zor kalkıyorum yaa
benle deıl eşımle meslektaşsınız canım :) ona zor oluo aynen :) branş ne?Sanirim.meslektasiz seninle, tatilde ne.guzeldi sabah kalkip.alıyordum dusumu,simdi,sabah okul var nasıl ypcam uykuyu da.cok severim.yaa sabah kalkip.yapamam erkenden,hasta olurum bide hemen,artık gece yatmadan yapcam mecburr
Bende yayım ama yükselenim yengeç acayip duygusallık napcan böle hiç bilmiyorummm
Ya gerçekten bende düşünmüyorum ama ağrılar düşündürttürüyor belim bugün daha da çok ağrıyor arada kasıklarıma geçiyor ağrı of noluyor acaba içeride çok merak ediyorum :)
Bende bugün ümitlenmeye başladım canım ya böyle olunca inşallah sonra üzülmeyiz
Canım olumsuz düşünme lütfen böyle yaparak kendini strese sokuyorsun hemde kötüyü çağırıyorsun Allah korusun.ya bilmiyorum ki ben acaba enfeksiyon mu kist mi diye düşünmeye başladım adetle atılan.
rabbim korusun ama herşeyde geliyor yani insanın aklına.
battan sonra doktora gidicem bişey olabilir bende bilmiyorum
ama yumurtlama gününe kadar bişi yoktu zaman yum. günümü agrısından sızından ben anlayabiliyorum.
üstünde 5 6 gün geçti dün yoğunlaşmaya başladı.
belki döllenmedir diye heves yaptım ama zannetmiyorum
ben bu agrıları geçtiğimiz aylarda da yasadım o yuzden bel baglamıyorum
benle deıl eşımle meslektaşsınız canım :) ona zor oluo aynen :) branş ne?
aynı eşımde bu sene 2 lerde :) yok canım kpss azırlanıorum ole ısteksız ısteksız raaa evde koca parası yemek ya :) nerde sınıf oğrtmnsıın 2çıl dışı var bı kaçamak yaparız belkı cok acık var bızde:)Aa,ben kendinden bahsettin okul başlıyor deyince sandımsınıf ogretmeniyim bn canim gecen.yil 1,sinifti simdi 2 olduk sen çalışıyor musun ?
ooooo sulu gözlüm benim ya fenaymışsın sen eşin senden fena tabi öyleyse iyi bulmuşsunuz birbirinizi durup durup ağlaşırsu-ınız artık şaka kız ağlayında sevinçöten olsun hep
evet hep hayatımı planlarıma göre yaşadım biraz temkinli ve ayrıntılı düşünüp davranıyorum he kaybettimmi hayır hep istediğim zamanlarda oldu herşeyim fakat bu böyle değil ya senin harisinde bu bebeği isteyen bir baba adayı var tek kişilik düşünemiyorsun yaşları ileriyi düşününce haklı görüyorsun eş,ini veya çevreni ev almak bizim için biraz şuand a zor biraz peşinat olması gerkit-yorki aylık en az 3.0000 aşağı değil ve istanbulda ev almak ölüm yani fiyatlar faizler e dedim yani ne zaman düşüncen bebeği dedim ona buna bağlarsan hiç olmaz dedim kendi kendime benim düşüncem 1 yıldan sonraydı ama belliki olmayacak o zaman kalemi kırdım ilk önce kendi sağlığımı ele aldım mide tedavisi görüyorum hem dişçiye gidiyorum 1 haftaya da kadın doğuma gidicem yani sonrası allah kerim başlıcaz ya bana sorarsan hazırmısın diye sana net cevap veremem bilmiyorum hani evet istiyorum hazırım dişyemiyorum he bakarmıyım evet ölürüm onun için hayalimdir bebek hatta sevgili nişanlıyken daha istekliydim daha hayal ederdim neden se evlendim korkar oldum eşimden eminim gezdik tozduk yaşlarımızda iyi gelirimizde şükürler olsun yetiyor ama beni ikilemde bırakan duygu nedir diye düşünüyorumBiz bu ay 2. yılımızı dolduruyoruz canım bende hemen bebek istemedim zaten evlenir evlenmez ev aldık en başlarda daha yüksek ödüyorduk ama şimdi biraz kolayladık sayılır artık zamanı geldi diye düşünüyorum.
Canım mesele sadece Eylül ise ona takılma derim çünkü senin de dediğin gibi ha deyince olmuyor hayırlısı ile olsun inşallah en önemlisi o.Ama kendini hazır hissetmek çok önemli ama sende istiyorsun gibi sanki sadece çok detaycısın galiba her ayrıntıyı düşünüyorsun bende biraz öyleyim :)
Canım olumsuz düşünme lütfen böyle yaparak kendini strese sokuyorsun hemde kötüyü çağırıyorsun Allah korusun.
Bakalım şu 8 günü atlatalım anlattığına göre döllenme olabilir ki inşallah öyledir öyle değilse de moral bozmak yok bu ay kesin dr gidersin genel muayeneni olursun sonra yine devam bu ay olmazsa dünyanın sonu değil moralimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz yani o bebişler buraya gelecek :)
Vlla uyku sevenlerden biri de benim hicc doyamam uykuya. Vlla benim bat 11eylül byram icin memlekette olucaz.Allahim.nolur Hayrli haberi aliyim da ailelerimize byram hedyemiz olsunneger bu ay da olmazsa incir kurune baslicam esime de keçiboynuzu alicam ins yer
aynı eşımde bu sene 2 lerde :) yok canım kpss azırlanıorum ole ısteksız ısteksız raaa evde koca parası yemek ya :) nerde sınıf oğrtmnsıın 2çıl dışı var bı kaçamak yaparız belkı cok acık var bızde:)
Al benden de.o kadarsarki dinlesm aglarim film izlesem aglarim.zaten anac bi burc yengec,evi,esini,cocugunu baglilikla sever,ins.meleklerimiz gelsin de cokkk.cokkk severiz onlari daa
Seni ikilemde bırakan bence mantıken hazır hissetmiyorsun kendini ben öyle anladım ev meselesi ve erken olması sanki kafanı karıştırıyor.Böyle de zor ya bir taraf istiyor bir taraf zamanı var diyor orta yolu bulmalısınız galiba inşallah sonuç ikinizi de mutlu eder.evet hep hayatımı planlarıma göre yaşadım biraz temkinli ve ayrıntılı düşünüp davranıyorum he kaybettimmi hayır hep istediğim zamanlarda oldu herşeyim fakat bu böyle değil ya senin harisinde bu bebeği isteyen bir baba adayı var tek kişilik düşünemiyorsun yaşları ileriyi düşününce haklı görüyorsun eş,ini veya çevreni ev almak bizim için biraz şuand a zor biraz peşinat olması gerkit-yorki aylık en az 3.0000 aşağı değil ve istanbulda ev almak ölüm yani fiyatlar faizler e dedim yani ne zaman düşüncen bebeği dedim ona buna bağlarsan hiç olmaz dedim kendi kendime benim düşüncem 1 yıldan sonraydı ama belliki olmayacak o zaman kalemi kırdım ilk önce kendi sağlığımı ele aldım mide tedavisi görüyorum hem dişçiye gidiyorum 1 haftaya da kadın doğuma gidicem yani sonrası allah kerim başlıcaz ya bana sorarsan hazırmısın diye sana net cevap veremem bilmiyorum hani evet istiyorum hazırım dişyemiyorum he bakarmıyım evet ölürüm onun için hayalimdir bebek hatta sevgili nişanlıyken daha istekliydim daha hayal ederdim neden se evlendim korkar oldum eşimden eminim gezdik tozduk yaşlarımızda iyi gelirimizde şükürler olsun yetiyor ama beni ikilemde bırakan duygu nedir diye düşünüyorum
İnşallah Eylül'e bebeğiniz bir anlam daha katar çok isterim gerçekten bizimde bu ay evlilik yıldönümümüz varcanım olumsuzluk değilde daha önceki aylarda daoldu bebek olmayınca bende şüphelenmeye başladım
ama tabi umut kesmemek lazım rabbim büyüktür
yok bu sefer daha güçlüyüm geçen aylara göre varsa ne güzel çok mutlu olurum ama yoksa kesinlikle dr gidicem
ama bu ay olursa cok sevinirim ya eylül cok önemli bizim için kızımız olursa adını eylül koycaz dedi taaaa 10 yıl önce.
bugün sözlenmiştikk kendi aramızda ailelerin devreye girmesi 7 sene sonra falan
Bende gitmek istiyorumda biryerlere gerçi orda hamilelere göre hareketler gösterirler deya ben çok istiyorum aslında platese fitnesse gittim ama evlendim yoğunluktan bıraktım şahsen ben hamileyken yüzmek istiyorum hatta bebişimi doğurduktan sonra onunla beraberde yüzmek istiyorum ama enfeksiyondan korkuyorum o yüzden bilmiyorum ama en iyisi mi plates yaparım
Kuzum nerelerdin yayoktun bayadırvay anasını kadının hamileliği olay olmuş ya
İnşallah Eylül'e bebeğiniz bir anlam daha katar çok isterim gerçekten bizimde bu ay evlilik yıldönümümüz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?