Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Vlla uyku sevenlerden biri de benim hicc doyamam uykuya. Vlla benim bat 11eylül byram icin memlekette olucaz.Allahim.nolur Hayrli haberi aliyim da ailelerimize byram hedyemiz olsunn eger bu ay da olmazsa incir kurune baslicam esime de keçiboynuzu alicam ins yer

Sanirim.meslektasiz seninle, tatilde ne.guzeldi sabah kalkip.alıyordum dusumu,simdi,sabah okul var nasıl ypcam uykuyu da.cok severim.yaa sabah kalkip.yapamam erkenden,hasta olurum bide hemen,artık gece yatmadan yapcam mecburr
benle deıl eşımle meslektaşsınız canım :) ona zor oluo aynen :) branş ne?

ya bilmiyorum ki ben acaba enfeksiyon mu kist mi diye düşünmeye başladım adetle atılan.
rabbim korusun ama herşeyde geliyor yani insanın aklına.
battan sonra doktora gidicem bişey olabilir bende bilmiyorum
ama yumurtlama gününe kadar bişi yoktu zaman yum. günümü agrısından sızından ben anlayabiliyorum.
üstünde 5 6 gün geçti dün yoğunlaşmaya başladı.
belki döllenmedir diye heves yaptım ama zannetmiyorum
ben bu agrıları geçtiğimiz aylarda da yasadım o yuzden bel baglamıyorum
[/QUOTE]
Canım olumsuz düşünme lütfen böyle yaparak kendini strese sokuyorsun hemde kötüyü çağırıyorsun Allah korusun.
Bakalım şu 8 günü atlatalım anlattığına göre döllenme olabilir ki inşallah öyledir öyle değilse de moral bozmak yok bu ay kesin dr gidersin genel muayeneni olursun sonra yine devam bu ay olmazsa dünyanın sonu değil moralimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz yani o bebişler buraya gelecek :)

Canım olumsuz düşünme lütfen böyle yaparak kendini strese sokuyorsun hemde kötüyü çağırıyorsun Allah korusun.
Bakalım şu 8 günü atlatalım anlattığına göre döllenme olabilir ki inşallah öyledir öyle değilse de moral bozmak yok bu ay kesin dr gidersin genel muayeneni olursun sonra yine devam bu ay olmazsa dünyanın sonu değil moralimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz yani o bebişler buraya gelecek :)[/QUOTE]

canım olumsuzluk değilde daha önceki aylarda daoldu bebek olmayınca bende şüphelenmeye başladım
ama tabi umut kesmemek lazım rabbim büyüktür
yok bu sefer daha güçlüyüm geçen aylara göre varsa ne güzel çok mutlu olurum ama yoksa kesinlikle dr gidicem
ama bu ay olursa cok sevinirim ya eylül cok önemli bizim için kızımız olursa adını eylül koycaz dedi taaaa 10 yıl önce.
bugün sözlenmiştikk kendi aramızda ailelerin devreye girmesi 7 sene sonra falan

Aa,ben kendinden bahsettin okul başlıyor deyince sandım sınıf ogretmeniyim bn canim gecen.yil 1,sinifti simdi 2 olduksen çalışıyor musun ?
aynı eşımde bu sene 2 lerde :) yok canım kpss azırlanıorum ole ısteksız ısteksız raaa evde koca parası yemek ya :) nerde sınıf oğrtmnsıın 2çıl dışı var bı kaçamak yaparız belkı cok acık var bızde:)

ooooo sulu gözlüm benim ya fenaymışsın sen eşin senden fena tabi öyleyse iyi bulmuşsunuz birbirinizi durup durup ağlaşırsu-ınız artık şaka kız ağlayında sevinçöten olsun hep

aynen valla istesen bu kadar denk düşmeş hiç dayanamaz ağlamama benim o maymunum benim şebek maymunum ama ben daha beterim o çok rahattır hiçbişeyi kafasına takmaz ben tam aksi en ufal bişeye takılır kalırım günlerce beynimi yer o benim ay Allah ım banada azcık rahatlık nasip et

evet hep hayatımı planlarıma göre yaşadım biraz temkinli ve ayrıntılı düşünüp davranıyorum he kaybettimmi hayır hep istediğim zamanlarda oldu herşeyim fakat bu böyle değil ya senin harisinde bu bebeği isteyen bir baba adayı var tek kişilik düşünemiyorsun yaşları ileriyi düşününce haklı görüyorsun eş,ini veya çevreni ev almak bizim için biraz şuand a zor biraz peşinat olması gerkit-yorki aylık en az 3.0000 aşağı değil ve istanbulda ev almak ölüm yani fiyatlar faizler e dedim yani ne zaman düşüncen bebeği dedim ona buna bağlarsan hiç olmaz dedim kendi kendime benim düşüncem 1 yıldan sonraydı ama belliki olmayacak o zaman kalemi kırdım ilk önce kendi sağlığımı ele aldım mide tedavisi görüyorum hem dişçiye gidiyorum 1 haftaya da kadın doğuma gidicem yani sonrası allah kerim başlıcaz ya bana sorarsan hazırmısın diye sana net cevap veremem bilmiyorum hani evet istiyorum hazırım dişyemiyorum he bakarmıyım evet ölürüm onun için hayalimdir bebek hatta sevgili nişanlıyken daha istekliydim daha hayal ederdim neden se evlendim korkar oldum eşimden eminim gezdik tozduk yaşlarımızda iyi gelirimizde şükürler olsun yetiyor ama beni ikilemde bırakan duygu nedir diye düşünüyorum

canım olumsuzluk değilde daha önceki aylarda daoldu bebek olmayınca bende şüphelenmeye başladım
ama tabi umut kesmemek lazım rabbim büyüktür
yok bu sefer daha güçlüyüm geçen aylara göre varsa ne güzel çok mutlu olurum ama yoksa kesinlikle dr gidicem
ama bu ay olursa cok sevinirim ya eylül cok önemli bizim için kızımız olursa adını eylül koycaz dedi taaaa 10 yıl önce.
bugün sözlenmiştikk kendi aramızda ailelerin devreye girmesi 7 sene sonra falan[/QUOTE]
İnşallah Eylül'e bebeğiniz bir anlam daha katar çok isterim gerçekten bizimde bu ay evlilik yıldönümümüz var

canım valla bende öyleyim çok aferdersin camış gibi uyurum yani bende bu ay soğan kürüne başladım dün ama çalıştımğım için sadece akşamları yapabiliyorum gündüzleride hayıt out içcem kürleri karıştırdım anlıcağın neyse artık olursa olur napıyım çalışınca hiçbişey olmuyor maalesef eşimede keçiboynuzu pekmezi alcam haftaya içircem zorla valla bakalım kısmet bizimde evlilik yıldönümü ekimde bende evlilik yıldönümünde hediye vermek istiyorum eşime inşallah Rabbim duyar dularımızı

Aa zumreymisiz esinle :) ıstanbul gungorendeyim canim siz nerdesiniz,bem.zaten.es durumuyla geldim buraya 2yil oldu bu okulda, esimin tayin cikana kadar burdayim biyere gidemeyiz suan,siz nereyi istiyorsunuz,sinifci olunca puanlar cokk ucuyor resmen ilici il disi heo sıkıntı oluyor

Seni ikilemde bırakan bence mantıken hazır hissetmiyorsun kendini ben öyle anladım ev meselesi ve erken olması sanki kafanı karıştırıyor.Böyle de zor ya bir taraf istiyor bir taraf zamanı var diyor orta yolu bulmalısınız galiba inşallah sonuç ikinizi de mutlu eder.

İnşallah Eylül'e bebeğiniz bir anlam daha katar çok isterim gerçekten bizimde bu ay evlilik yıldönümümüz var [/QUOTE]

inşallah canım ya çok istiyorum gerçekten umarım sizinde hediyeniz olur rabbimden :)

Bende gitmek istiyorumda biryerlere gerçi orda hamilelere göre hareketler gösterirler de

İnşallah Eylül'e bebeğiniz bir anlam daha katar çok isterim gerçekten bizimde bu ay evlilik yıldönümümüz var

inşallah canım ya çok istiyorum gerçekten umarım sizinde hediyeniz olur rabbimden :)[/QUOTE]
Amin canımm ya hediyelerin en güzeli olur yani :)

Sup3risi canım ne yaptın geçtin mi adıyamana regl falan yok dimi hamişsin sen
testler yanıltmadı dimi tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…