Kuzum nerelerdin yayoktun bayadır
Amin inşallah canım aynen oyleinşallah canım umutla bekliyoruz işte bizde napalım Allah ne zaman verirse o zaman olcak hayırlısı olsun herşeyin
İnşallah Eylül'e bebeğiniz bir anlam daha katar çok isterim gerçekten bizimde bu ay evlilik yıldönümümüz var
Senin bat ne zaman canım 18 eylülmü :)kızşlar napıonız ğeçmıo ğunler ya adete 18 ğunvar bu ayda şaşmazsa malum ğeçen ay bayaı denğesız olmuştu .... buğunlerde kasık ağrılarım var çalışmalarda devam edıo yumurtacıklarım kıpırdıo sanırım ::)
böylemi düşünüyorsun öylemi gerçekten orta yol işte tedavilere başladık ve kabul etmem için hazırlanıyorum buradan esinleniyorum cesarety buluyorum yoksa olmazSeni ikilemde bırakan bence mantıken hazır hissetmiyorsun kendini ben öyle anladım ev meselesi ve erken olması sanki kafanı karıştırıyor.Böyle de zor ya bir taraf istiyor bir taraf zamanı var diyor orta yolu bulmalısınız galiba inşallah sonuç ikinizi de mutlu eder.
evet canım 18 olcak sanırım bu ay normalde ep 21 ınden 21ıneıdı ğeçen ay 18 ınde başladı bu ayda 18 olcak sanırsam senın ?? :):):Senin bat ne zaman canım 18 eylülmü :)
aynen canım bnm bız çok çok kotu bı yerdeydık ılk ataması olan yer erzurum-tekman dı eşımın pkk fılan vardı çok şukur ğeçen sene şans eserı ıl ıçıyle kurtulup erzurum-aşkaleye ğeldık... bu sene çok ıyı yerler açılmadı ıl dışında bızde tercıhı sınırlı tuttuk ılkınde bu sefer cok şansımız var gıbı bakalım memlket adana ama adana duşunmuoruz kesınlıkle malum cehennemın fragmanını oynuyor yazlar ı bızde alıştık soğuğa kara kışa nığde ankara vs yazarız sanırım ınşalaah kısmet bakalım :))))Aa zumreymisiz esinle :) ıstanbul gungorendeyim canim siz nerdesiniz,bem.zaten.es durumuyla geldim buraya 2yil oldu bu okulda, esimin tayin cikana kadar burdayim biyere gidemeyiz suan,siz nereyi istiyorsunuz,sinifci olunca puanlar cokk ucuyor resmen ilici il disi heo sıkıntı oluyor
hepsinin psikolojik olduğunu düşünüyorum gerçi Allah bize çok aratmadı istediğim zamanda verdi anne oma şansını ama eskidende soğan kürü aslan pençesimi varmış.İnsanlar yokluktan yiyecek soğanı zor buluyorlarmış bırak kür yapmayı.O nedenle biz bilinçaltımızı rahatlatıryoruz gibi geliyor bana bu kürlerle.Ha ama doğru olan bi yöntem varsa bizzat denediğim için söylüyorum ilişkiden sonra poponuzun altına yastık koyup ayaklarınızı en az 20 dkk havaya dikin bu yerçekimini kızlandırıyor birde gece birlikte olduysanız sabaha kadar duş almayın sabah duşunuzu alıp güne başlayın ben bu yolla hamile kaldım çok şükür Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsinşimdi kızlar sizlere bir sorum olacak beni aydınlatın lütfendün soğan kürüne başladım yalnız çalıştığım için Sabah yapamıyorum akşam yemekten 10 dakika once içtim fakat işten geç geldiğim için ilkini içmem 8 I buldu ee 2 saat sonrada yattık mideme de yanma yaptı çok kötü o yüzden 2. yi içemedim. şimdi hafta içi Sabah hayıt out akşam soğan kürü içsem haftasonuda Sabah akşam soğan kürü içcem olur mu fayde eder mi sizce ya kafam çok karışık
valla şuan aynen dedığını yapıorum canım popo altı yastık fılan ama kür konsuunda katılamayacağım mesela ben ınternetten araştırrken eşımın sperm hızı düşük dye çakşır otu vs buldum eşım bana o otu bızım köyde babam vs dağda bayırda koyun keçı otlatırken bulduklarında toplar şıfalı dıye suyunu ıçerlermış keçı koyun da çok yer onu dedı koca karı ılacı vs dıe bahsettı ve tamda dedığı gbı keçıler koyunlar bazen 2ız 3 uz doğurular ya bu oy faydalı mesela ne bılım sonra keçı boynuzu vs geçmışten gelen doğal şeyler mesela şuan doğal peynır doğal bal bulmak okadar zorken onceden elerının altındaymış herşeyın doğalı yapayda zorlanıoarmış şehır ınsanı :) yınede Şıfada Allahtan bakalım bu arada sağlıkla alırsın umarım bebeğını kucağına bızede dua et hamılelerın duası kabul olurmuşCanım ben bunların
hepsinin psikolojik olduğunu düşünüyorum gerçi Allah bize çok aratmadı istediğim zamanda verdi anne oma şansını ama eskidende soğan kürü aslan pençesimi varmış.İnsanlar yokluktan yiyecek soğanı zor buluyorlarmış bırak kür yapmayı.O nedenle biz bilinçaltımızı rahatlatıryoruz gibi geliyor bana bu kürlerle.Ha ama doğru olan bi yöntem varsa bizzat denediğim için söylüyorum ilişkiden sonra poponuzun altına yastık koyup ayaklarınızı en az 20 dkk havaya dikin bu yerçekimini kızlandırıyor birde gece birlikte olduysanız sabaha kadar duş almayın sabah duşunuzu alıp güne başlayın ben bu yolla hamile kaldım çok şükür Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin
ederim tabi etmem mivalla şuan aynen dedığını yapıorum canım popo altı yastık fılan ama kür konsuunda katılamayacağım mesela ben ınternetten araştırrken eşımın sperm hızı düşük dye çakşır otu vs buldum eşım bana o otu bızım köyde babam vs dağda bayırda koyun keçı otlatırken bulduklarında toplar şıfalı dıye suyunu ıçerlermış keçı koyun da çok yer onu dedı koca karı ılacı vs dıe bahsettı ve tamda dedığı gbı keçıler koyunlar bazen 2ız 3 uz doğurular ya bu oy faydalı mesela ne bılım sonra keçı boynuzu vs geçmışten gelen doğal şeyler mesela şuan doğal peynır doğal bal bulmak okadar zorken onceden elerının altındaymış herşeyın doğalı yapayda zorlanıoarmış şehır ınsanı :) yınede Şıfada Allahtan bakalım bu arada sağlıkla alırsın umarım bebeğını kucağına bızede dua et hamılelerın duası kabul olurmuş
kaç ğun ğeçmıştı kuzumKizlar su karbonat testini aklima geldi bekar gorumcem var dogruluk payi varmi acaba dedim onda denedik direk dibe çöktü cok umutlanmasamda oha oldum benimki kabarmisti hemen neyse esim birazdan test alip gelicek negatif görmekten korkuyorum negatif olursa ve pazartesiye kadar olmazsam saglik ocagina gitmeye karar verdim pozitif görürsem yarin gidicem
4.gun bugün canımkaç ğun ğeçmıştı kuzum
ooouw bayaı ğeçış bence sana kocaman tebrıkler canım beklıorum eycanla testının sonucunu :)4.gun bugün canım
4.gun bugün canım
Canım ben bunların
hepsinin psikolojik olduğunu düşünüyorum gerçi Allah bize çok aratmadı istediğim zamanda verdi anne oma şansını ama eskidende soğan kürü aslan pençesimi varmış.İnsanlar yokluktan yiyecek soğanı zor buluyorlarmış bırak kür yapmayı.O nedenle biz bilinçaltımızı rahatlatıryoruz gibi geliyor bana bu kürlerle.Ha ama doğru olan bi yöntem varsa bizzat denediğim için söylüyorum ilişkiden sonra poponuzun altına yastık koyup ayaklarınızı en az 20 dkk havaya dikin bu yerçekimini kızlandırıyor birde gece birlikte olduysanız sabaha kadar duş almayın sabah duşunuzu alıp güne başlayın ben bu yolla hamile kaldım çok şükür Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin
bence sayfacak bı kıtaba başlayalım :):) sonra kıtabı tartışalım vs zamn ğeçsın :))doğru söylüyorsun tabi ki canım ama birde şu var eskiler herşeyin tazesini yiyorlarmış süt olsun peynir olsun domates salatalık maalesef bizim devrimizde bu mümkün değil yediğimiz herşey hormonlu zaten doğurganlığın bu kadar azalmasının sebebi de bu doğal beslenmiyoruz ki hiç o yüzden bende pko olduğu için ilaç kullanmak yerine doğal bitkilerde care arıyorum bende birde ever çok takıyoruz ya ben kendi adıma konuşayım felaket takığım bu konuya bir türlü atamıyorum aklımdanbir ara kitap okuyordum kafamda yoktu dur yine öyle yapıyım bari yoksa kafayı yicem
Aynen çok takıyoruz ilk istediğin ay bende çok taktım o ay olmadı bir sonraki ayda aynı şekilde olmadı bu 3.ayda tuttu ama 3.aydada öyle bi koyvermiştimki ay içinde bi tane bira bile içtim o ayda olcağı tuttu gelde şaşırma yanidoğru söylüyorsun tabi ki canım ama birde şu var eskiler herşeyin tazesini yiyorlarmış süt olsun peynir olsun domates salatalık maalesef bizim devrimizde bu mümkün değil yediğimiz herşey hormonlu zaten doğurganlığın bu kadar azalmasının sebebi de bu doğal beslenmiyoruz ki hiç o yüzden bende pko olduğu için ilaç kullanmak yerine doğal bitkilerde care arıyorum bende birde ever çok takıyoruz ya ben kendi adıma konuşayım felaket takığım bu konuya bir türlü atamıyorum aklımdanbir ara kitap okuyordum kafamda yoktu dur yine öyle yapıyım bari yoksa kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?