Biz birde bu ay ev taşıdık başka şehire yerleştik eş durumundan tayinim çıkmadığı için bütün düzenimizi değiştirdik alkol aldım demekki bebek olması için sıkıntı stres yapmak herşeyi koyvermek gerekiyormuşbenım takmadığım ay olmuo ya nasıl olcak bu ış :):):)
5 dk falan gecti canim dogru isigi acigi ayarlayip çekiyorum diyene kadar daha fazla bile olmuşturBu testi hemen mi çektin cnm
Napalım... olmayınca olmuyor işte. Gelecek aylara inşallah. Sizin güzel haberlerinizi bekliyorum.
Hayır yarın regl günüm. Olurum mutlaka.sen gecikmişmiydin canım
Seni en iyi ben anlarım...Evet suan ki modum negatif görüp yok yok yalan bunlar diyerek hala umut besleyip araştırip aa evet dogru degilmis yanilma payı varmis çabaları yok İşte kızım kabul et
normalde olur mu böyle gecikme , belirtilerin var mı peki ? belki bikaç gün sonra çıkar canımbebek yoksa eğer sökülemiyorum ondan sanırım canim bilmiyorum bende anlamadım
Hayır yarın regl günüm. Olurum mutlaka.
Sürekli sol kasik ağrısı ve göğüslerde ağrı. Regl öncesi demek ki.normalde olur mu böyle gecikme , belirtilerin var mı peki ? belki bikaç gün sonra çıkar canım
belirtilerin var mı canım
Sürekli sol kasik ağrısı ve göğüslerde ağrı. Regl öncesi demek ki.
Bakalim inşallah ama hiç sanmıyorum önceden de baktım. Böyle negatif çıktı ve regl oldum.dur bakalım canım daha reglin bile geçmemiş ki belkide gelmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?