Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

EosAna

myzt Oluyordu canım gecikme ama tam dollenmenin denk geldiği gece lekelenmem oldu hala da olmadım akinti seklinde geliyor hicbir ay böyle olmamisti kasiklarimda gerilme var sag tarafim gergin hala göğüs hassasiyetim cok az ve ek olarak kendimi hamile hissetmem disinds belirti yok

onada inanmıyorum ben ya zamanı geldimi olcak inşallah
insan ister istemez düşünüyor nasıl düşünülesin elde değil ki sonucta bebek istiyorsun aklın hep orada
Canım illaki dusunuyorsun ama eşe baskı yapınca hiç bir şeyin kalitesi kalmiyor hafta da iki uç kere yeterli hatta bir bile yeterli oluyor bazen

hmm normalde oluyorsa tamam o zaman canım ama dediğin gibi haklısın lekelenme heveslendirmiştir seni yerleşme diye.
dur bakalım zaman neler gösterir
doktora gidicek misin regl sokturucu ilaç falan
ama bence bi kan testi yaptır
ben artık testlere yuzde 90 inanmıyourm silik çizgi çıkanların hamile olmadıgını gördük
tek çizgiyle hamile olmadıgın ne malum

Canım illaki dusunuyorsun ama eşe baskı yapınca hiç bir şeyin kalitesi kalmiyor hafta da iki uç kere yeterli hatta bir bile yeterli oluyor bazen

eşe baskı derken kocalardan mı bahsediyorsun canım

pztye kadar olmazsam gidicem canim paylastigm bilgilere göre 16.gun oluyor zaten tam denk gelmiş olur

canım adıma bizim öyle zaruriyetimiz yok hadi bugun yapalım yarın yapalım vs
hatta bebek dusunmeye basladıgımız aydan itibaren ilk defa bu ay çok az oldu 5 belki yani.
o yüzden ister 30 kere yap ister 1 kere yap onemli olan yumurtlama zamanı.
ben yumurtlama günümde bile yapmadım yani

bence sayfacak bı kıtaba başlayalım :):) sonra kıtabı tartışalım vs zamn ğeçsın :))

valla bencede canım bana uyar ben severim zaten kitap okumayı evde daha okunmamış kitaplarım vardı en son labirent serisine başladım 1. kitabı daha bitirmemiştim başlıcam tekrar

ama genelde hep öyleyken oluyor canım özel olmazsa sende ya da eşinde bir sorun varmıydı doktora gitmişmiydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…