Bakalim inşallah ama hiç sanmıyorum önceden de baktım. Böyle negatif çıktı ve regl oldum.
Gerçekten takmadigimiz zaman olacak galibane yapalım büyük ihtimal bende regl olurum
onada inanmıyorum ben ya zamanı geldimi olcak inşallahGerçekten takmadigimiz zaman olacak galiba
Canım illaki dusunuyorsun ama eşe baskı yapınca hiç bir şeyin kalitesi kalmiyor hafta da iki uç kere yeterli hatta bir bile yeterli oluyor bazenonada inanmıyorum ben ya zamanı geldimi olcak inşallah
insan ister istemez düşünüyor nasıl düşünülesin elde değil ki sonucta bebek istiyorsun aklın hep orada
Canım illaki dusunuyorsun ama eşe baskı yapınca hiç bir şeyin kalitesi kalmiyor hafta da iki uç kere yeterli hatta bir bile yeterli oluyor bazen
pztye kadar olmazsam gidicem canim paylastigm bilgilere göre 16.gun oluyor zaten tam denk gelmiş olurhmm normalde oluyorsa tamam o zaman canım ama dediğin gibi haklısın lekelenme heveslendirmiştir seni yerleşme diye.
dur bakalım zaman neler gösterir
doktora gidicek misin regl sokturucu ilaç falan
ama bence bi kan testi yaptır
ben artık testlere yuzde 90 inanmıyourm silik çizgi çıkanların hamile olmadıgını gördük
tek çizgiyle hamile olmadıgın ne malum
pztye kadar olmazsam gidicem canim paylastigm bilgilere göre 16.gun oluyor zaten tam denk gelmiş olur
Canım illaki dusunuyorsun ama eşe baskı yapınca hiç bir şeyin kalitesi kalmiyor hafta da iki uç kere yeterli hatta bir bile yeterli oluyor bazen
bence sayfacak bı kıtaba başlayalım :):) sonra kıtabı tartışalım vs zamn ğeçsın :))
Aynen çok takıyoruz ilk istediğin ay bende çok taktım o ay olmadı bir sonraki ayda aynı şekilde olmadı bu 3.ayda tuttu ama 3.aydada öyle bi koyvermiştimki ay içinde bi tane bira bile içtim o ayda olcağı tuttu gelde şaşırma yani
benım takmadığım ay olmuo ya nasıl olcak bu ış :):):)
şımdı bı kıtaba başlarım bnım şansıma ya kıtaptakı karakter bıle hamıle kalırvalla benimde öyle sürekli aklımda diyorum ya kitaba başlayalım baklazkizu puzzle yapmış bizde kitap okuyalım
şımdı bı kıtaba başlarım bnım şansıma ya kıtaptakı karakter bıle hamıle kalır
valla benimde öyle sürekli aklımda diyorum ya kitaba başlayalım baklazkizu puzzle yapmış bizde kitap okuyalım
aynen kuzum terapi resmen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?