evet kızcelerım alın puzlle tabı valla eglencelı oluyor gercı 2000 parcada basta kafayı yıyosun ama ılerledıkce sevıosın
ben cok yağptım puzlle ya eryer puzlle doldu evdeevet kızcelerım alın puzlle tabı valla eglencelı oluyor gercı 2000 parcada basta kafayı yıyosun ama ılerledıkce sevıosın
Napalım... olmayınca olmuyor işte. Gelecek aylara inşallah. Sizin güzel haberlerinizi bekliyorum.
ay bnmde 1 ekım :)bu ayda(agustos) kalmazsak eylülde kalalım baride 23 ekim dogum günü hediyemi alimm
ay bnmde 1 ekım :)
bende en son kelebek etkisini yaptm canım 5000 parça
şimdide 1000 parça kaplumbağa terbiyecisi var
Atamayy o kaplumbagaya bende heves edıyorum valla. sımdı ataturk portresı yapıyoruz bız
canım onlara aldırış etme cidden çok saçmaKarbonat testi fos oldu o zaman idrara gecip onda ciktiysa bundada çıkardı
4 . gün bugün canımcanım üzme kendini kaç gün geçti adetinin üzerinden ?
evet baktım kuzum 3 eylülmüş batınSlm kızlar ben artık bu işin peşini bıraktım .. Takip etmiyorum düşünmüyorm da ama ara sıra sizi takip edip hamile olanların haberini almak isterim..
Batıma üç gün varken adet oldum.. Daha yeniyim ama üzüldüğümü farkettim.. Hamile kalınca tabiki sizinle paylasıcam.. Adetim bitnce soğan kürüne baslıyocam ardındanda inciri yapıcam.. İkisini aynı anda yapsam olurmu acaba ?
Yaaa kızlar benm kocaminda 7 ekim
şımdı bı kıtaba başlarım bnım şansıma ya kıtaptakı karakter bıle hamıle kalır
Aynen canm bekliyorum gercekten böyle daha rahatım çok sükürevet baktım kuzum 3 eylülmüş batın
neyse bakalım saglık olsunda bi sonraki ay inşallahbende öyle diyorum bu ay olmazsa öünümzdeki ay diye
cunku baska ne bişey deniyor ne de yapılıyor
oda akrep bizden
Aynen canm bekliyorum gercekten böyle daha rahatım çok sükür
Aynen canm ama bos durmıycam bebeğimn saglığı için soğan kürü incir hepsini yapıcam allahın izniyleben hep dua ederim Allahım eger bu ay olmadıysa hamile kalamadıysam reglim gecikmesin diye
herşeyin zamanı var
Aynen canm ama bos durmıycam bebeğimn saglığı için soğan kürü incir hepsini yapıcam allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?