Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

şu seda sayan kadar dandik bi evlilik programı görmedim ya

Napalım... olmayınca olmuyor işte. Gelecek aylara inşallah. Sizin güzel haberlerinizi bekliyorum.

canım moralimizi bozmuyoruz totem yapıyoruz olacak inşallah Rabbim bizim yüzümüzede gülecek burden hepimiz bağıracağız HAMİLEYİZZZZZZ diye üzülmek yok çalışmalara son hız devam

bu ayda(agustos) kalmazsak eylülde kalalım baride 23 ekim dogum günü hediyemi alimm

Karbonat testi fos oldu o zaman idrara gecip onda ciktiysa bundada çıkardı

Slm kızlar ben artık bu işin peşini bıraktım .. Takip etmiyorum düşünmüyorm da ama ara sıra sizi takip edip hamile olanların haberini almak isterim..
Batıma üç gün varken adet oldum.. Daha yeniyim ama üzüldüğümü farkettim.. Hamile kalınca tabiki sizinle paylasıcam.. Adetim bitnce soğan kürüne baslıyocam ardındanda inciri yapıcam.. İkisini aynı anda yapsam olurmu acaba ?

evet baktım kuzum 3 eylülmüş batın
neyse bakalım saglık olsunda bi sonraki ay inşallahbende öyle diyorum bu ay olmazsa öünümzdeki ay diye
cunku baska ne bişey deniyor ne de yapılıyor
Yaaa kızlar benm kocaminda 7 ekim

oda akrep bizden

evet baktım kuzum 3 eylülmüş batın
neyse bakalım saglık olsunda bi sonraki ay inşallahbende öyle diyorum bu ay olmazsa öünümzdeki ay diye
cunku baska ne bişey deniyor ne de yapılıyor

oda akrep bizden
Aynen canm bekliyorum gercekten böyle daha rahatım çok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…