Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Sizler neler yapıyorsunuz yine cosmussunuz yazdikca yazmissiniz o kadar cok sayfa olmuski hepsini okuyamadim valla

Sizler neler yapıyorsunuz yine cosmussunuz yazdikca yazmissiniz o kadar cok sayfa olmuski hepsini okuyamadim valla

valla 1000.sayfaya az kaldı resmen canım
sonucun ne zaman ıkcak inşallah hamilesindi r merakla bekliyorum

Kizlar aglamamak için kendimi zor tutuyorum ya biz esimin ailesiyle beraber oturuyoruz kpssye giricek gidicez bu evden diye sınava girecegi belli olalidan beri birsey takmiyorum kafama aldirmiyorum ama bazen sabrimi cok zorluyor kv sinir oluyorum dayanamiyorum suandada olduğu gibi esimle uzanmistik moralimiz bozuldu negatiften sonra bes saat geldi yanimiza ne yemek yapicaz bilmem ne yok şöyle yok böyle oturdu aldi telefonu eline mesajlasiyor git baska yerde konus ya sinir oluyorum bazen seviyorum anlasiyoruz ama cogunlukla sabrimi zorluyor tahammul edemiyorum bebegi cok istiyorum ama her adet olusumda ee yinemi yok bakisi ve surat ifadesi beni yerlebir ediyor bozulan moralimin iyice icine ediyor ayni evin icinde saklayamiyorumda adetimi yaptiklarimi falan hemen hevesleniyor sonra sanki benim elimdeymis gibi o tavri yapıyor sıkıldım su sinav gecse de nere olursa olsun gitsek ya

canım eşin ailesiyle yaşamak çok zor hiç bişekilde olmuyor hep sroun olur.
inşallah ayrılırsınız kendi evinize.
bide lütfen bu konularda hassas olun ya kv leriniz neden biliyor adetinizin geldiğini falan
bence hiç hoş değil benim bilmez öyle şeylerin muhabbeti bile geçmez ee hani yokmu diye falan
cok kızarım ben
canım gerekirse sende işe gir cıkın o evden
aileyle hayat zor

Slm kizlar ben geldim bugün is yerinden izin aldim ve dr. Gittim adetim 15 gün gecti ve testlerde negatif çıkıyor artık ne olacaksa olsun deyip dr gittim ve test istede Sonucunu bekliyorum simdi
cemre cemre hadi inşallah ya sen de ol send e ol birşey diyimmi bende bu aralar senden bekliyorum bu haberi dur bakalım

allah gönlüne göre versin yawrum zor ev üstüne ev benim erkek kardeşimde yeni 1aylık evli annemle yaşıyorlar ama zor oluyor ya alışmak zaman alıyor vs vs inşallah tez vakitte evinize geçer huzurunuza kavuşursunuz

Canim allah kolaylik versin kv ile yaşamak çok zor allah sabir versin

Kızlar histereskopi olan var mı içinizde ben geçen ay oldum bir türlü adet olmuyorum 3 gün geçti

valla canım bende dün başladım soğan kürüne ama ben kürleri Harman yaptım çalıştığım için Sabah soğan kürü yapamıyorum bu nedenle hayıt out içiyorum akşam yemekten once soğan kürü hafta içi bunu yapmaya başladım haftasonu Sabah akşam soğan kürü o bitince testere dişli aslan pençesi haftaya eşimede keçiboynuzu pekmezi başlıcam kısmet bakalım neler olcak çorba yaptım biraz ama napıyım en azından ilaç içmekten iyidir diye düşünüyorum

4 . gün bugün canım

canım benim bu ay 13 gün geçti 1 kere kan testi yaptırdım 2.ye hazırlanıyordum ki hasta oldum dur hemen bozma moralini daha 4 gün geçmiş geç döllenmede olabilir adet olmadıkça umudumuzu kesmiyoruz bende krizlere girdim hasta olunca ama yapcak bişey yok Allah ne derse o sen biraz daha bekle bence

Ellerine saglık canm şifa olsun inşallah..
Benm bildiğim sadece bu iki tarif var..
Bunları yapsam yeter..
Ama bnm bi hastalgım yok cok sukur sadece saglıgm içn yapcam bi zararı olurmu ?

Slm kizlar ben geldim bugün is yerinden izin aldim ve dr. Gittim adetim 15 gün gecti ve testlerde negatif çıkıyor artık ne olacaksa olsun deyip dr gittim ve test istede Sonucunu bekliyorum simdi

hoşgeldin canım en iyisini yapmışsın hadi hayırlısı bakalım gelişmelerden haberdar et bizi

Ellerine saglık canm şifa olsun inşallah..
Benm bildiğim sadece bu iki tarif var..
Bunları yapsam yeter..
Ama bnm bi hastalgım yok cok sukur sadece saglıgm içn yapcam bi zararı olurmu ?

valla canım bilemiyorum ki bende ama zararı olacağını sanmıyorum hepsi kadınlar için faydalı bitkiler zaten üstelik doğal ama yanlış yönlendirmiyim senide soğan kürünü zaten sağlıklı insanlar bile yapıyormuş çünkü rahmi temizliyor ya iltihaptan falan kurtulmak için bakalım hepimize şifa olsun hepimize bebişlerimizi getirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…