- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 32
Amin canm inşallah hüzel haberlerimizi paylasırız kısa zamanda :)valla canım bilemiyorum ki bende ama zararı olacağını sanmıyorum hepsi kadınlar için faydalı bitkiler zaten üstelik doğal ama yanlış yönlendirmiyim senide soğan kürünü zaten sağlıklı insanlar bile yapıyormuş çünkü rahmi temizliyor ya iltihaptan falan kurtulmak için bakalım hepimize şifa olsun hepimize bebişlerimizi getirsin inşallah
canim ayni evin içinde bir kere o ayarı kacirdimmi zor oluyor anlıyor bir şekilde sonradan farkettim hatami mesafemi koruyamadim ama sonradan koymamda bir halta yaramadicanım eşin ailesiyle yaşamak çok zor hiç bişekilde olmuyor hep sroun olur.
inşallah ayrılırsınız kendi evinize.
bide lütfen bu konularda hassas olun ya kv leriniz neden biliyor adetinizin geldiğini falan
bence hiç hoş değil benim bilmez öyle şeylerin muhabbeti bile geçmez ee hani yokmu diye falan
cok kızarım ben
canım gerekirse sende işe gir cıkın o evden
aileyle hayat zor
insaAllah canim aynen zor oluyor herkes bir değil ama zorluyor gerçektenallah gönlüne göre versin yawrum zor ev üstüne ev benim erkek kardeşimde yeni 1aylık evli annemle yaşıyorlar ama zor oluyor ya alışmak zaman alıyor vs vs inşallah tez vakitte evinize geçer huzurunuza kavuşursunuz
sorma canım gerçekten zormuş amin insaAllahCanim allah kolaylik versin kv ile yaşamak çok zor allah sabir versin
Napalım... olmayınca olmuyor işte. Gelecek aylara inşallah. Sizin güzel haberlerinizi bekliyorum.
Karbonat testi fos oldu o zaman idrara gecip onda ciktiysa bundada çıkardı
umut işte canım insan hevesleniyor hemenHerseyin hayirlisi kizlar bozmayin moralinizi. Demistim demi karbonat fos diye
Benim de 28 ekim evlilik yıldönümü ay bu ekim ne güzel eylül de olmazsa ekimde alalaım hediyelerimizi Allahım ne olur duy sesimiziay bizimde evlilik yıldönümü 13 ekim bizde o gün hediyemizi alsak ne güzel olur ya
Benim de 28 ekim evlilik yıldönümü ay bu ekim ne güzel eylül de olmazsa ekimde alalaım hediyelerimizi Allahım ne olur duy sesimizi
2saat sonra canimcemre cemre sonuuuuuçççç ne zaman canımm ?
Ben de hepimiz için dua ediyorum hep inşallah bizde kavuşacağız bebişlerimizeamin canım benim amin inşallah hep dua ediyorum
Ayyyy canim olsunda bebisi düşünmekten burayı ihmal edecez gibiEki Görüntüle 1879665
Kızlarrrrr inşallah biz de yakında böyle durumlara düşeceğiz bebeleri unutup sohbete dalacağız buralarda
Öyle hissettim Canım ama onu karnındaböylemi düşünüyorsun öylemi gerçekten orta yol işte tedavilere başladık ve kabul etmem için hazırlanıyorum buradan esinleniyorum cesarety buluyorum yoksa olmaz
İnşallah haftaya bugün bir şeyler belli olur heyecanlı günler yaklaşıyor :)
Hiç bir sorun yoktu ama tabiki gebelik düşünen her kadının önceden doktora gidip ultrasona girip simir vererek rahim kanseri olup olmadığına önden emin olunması gerekiyor.Ben bunları yaptırdım haziran ayında çok şükür tüm sonuçlar temiz çıktı ve akabinde doktorum inofolic combi adındaki folik asiti içmemi söyledi bu sadece folik asit değil aynı zamandada yumurta çatlatma özelliği varmış doktorum haklı çıktı yani işe yaradı çok şükürama genelde hep öyleyken oluyor canım özel olmazsa sende ya da eşinde bir sorun varmıydı doktora gitmişmiydiniz?
Aynen canım olsunlarda sağlıcakla biz gene arada da girsek olur :)Ayyyy canim olsunda bebisi düşünmekten burayı ihmal edecez gibi
1000 ten Ihlas suresi okunuyor canımKizlar kim soylemisti şimdi hatirlayamadim ama arkadaşın birisi kurban bayram arifesinde bir duadan bahsetmisti neydi o nasil yapıyordu hamilelikten umut yok bari gelecek ay icin birde onu deneyelim
Preseed jel nedir? Ins gerceklesir yanip tutusuyoruz bebis icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?