Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Amin canm inşallah hüzel haberlerimizi paylasırız kısa zamanda :)

canim ayni evin içinde bir kere o ayarı kacirdimmi zor oluyor anlıyor bir şekilde sonradan farkettim hatami mesafemi koruyamadim ama sonradan koymamda bir halta yaramadi

insaAllah canim aynen zor oluyor herkes bir değil ama zorluyor gerçekten

Canim allah kolaylik versin kv ile yaşamak çok zor allah sabir versin
sorma canım gerçekten zormuş amin insaAllah

Kizlar kim soylemisti şimdi hatirlayamadim ama arkadaşın birisi kurban bayram arifesinde bir duadan bahsetmisti neydi o nasil yapıyordu hamilelikten umut yok bari gelecek ay icin birde onu deneyelim

böylemi düşünüyorsun öylemi gerçekten orta yol işte tedavilere başladık ve kabul etmem için hazırlanıyorum buradan esinleniyorum cesarety buluyorum yoksa olmaz
Öyle hissettim Canım ama onu karnında hissettiğinde soru işareti felan kalmaz kesin sıkma canını.

ama genelde hep öyleyken oluyor canım özel olmazsa sende ya da eşinde bir sorun varmıydı doktora gitmişmiydiniz?
Hiç bir sorun yoktu ama tabiki gebelik düşünen her kadının önceden doktora gidip ultrasona girip simir vererek rahim kanseri olup olmadığına önden emin olunması gerekiyor.Ben bunları yaptırdım haziran ayında çok şükür tüm sonuçlar temiz çıktı ve akabinde doktorum inofolic combi adındaki folik asiti içmemi söyledi bu sadece folik asit değil aynı zamandada yumurta çatlatma özelliği varmış doktorum haklı çıktı yani işe yaradı çok şükür

Kizlar kim soylemisti şimdi hatirlayamadim ama arkadaşın birisi kurban bayram arifesinde bir duadan bahsetmisti neydi o nasil yapıyordu hamilelikten umut yok bari gelecek ay icin birde onu deneyelim
1000 ten Ihlas suresi okunuyor canım Dontsay daha net bilgi verir

Preseed jel nedir? Ins gerceklesir yanip tutusuyoruz bebis icin

cnm bu jel amerikadan sipariş ediliyor,gitti gidiyorda satılıyor ve ilaç firmalarından siparişle geliyor.ben hastanede çalıştığım için en güvenli bildiğim ilaç firmasından sipariş ettim.Eğer benim gibi kayganlaştırıcı kullanmadan ilişkiye giremiyorsanız birebir.Çünkü diğer kayganlaştırıcılar hatta tükürük dediğimiz enzim bile spermi olduruyor.Benim eşimin morfolojisi zaten %1 yani 100 tane spermden 1 tanesi iş görücek oda beni mi bulucakta vs.Bu jel spermlerin daha iyi yüzmesini sağlıyor.sperm onarıcı özelliği var ayırt etmeden yumurtaya sokuyor spermi bakalım bende bu ay ilk kez denedim inş.beklemedeyim son 9

arkadaşlar ovulasyon günü dışında hamile kalmak mümkün değil mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…