mümkün cnm sanırım bak nette bu yazıyı buldum braz mucıze snaırım Yumurtlama kadında ayda 1 gün olur ve kadın yumurtlama olan gün dışında da cinsel ilişkide bulunarak hamile kalabilir. Ancak bu hergün için geçerli değildiarkadaşlar ovulasyon günü dışında hamile kalmak mümkün değil mi acaba?
aynen canım bnm bız çok çok kotu bı yerdeydık ılk ataması olan yer erzurum-tekman dı eşımın pkk fılan vardı çok şukur ğeçen sene şans eserı ıl ıçıyle kurtulup erzurum-aşkaleye ğeldık... bu sene çok ıyı yerler açılmadı ıl dışında bızde tercıhı sınırlı tuttuk ılkınde bu sefer cok şansımız var gıbı bakalım memlket adana ama adana duşunmuoruz kesınlıkle malum cehennemın fragmanını oynuyor yazlar ı bızde alıştık soğuğa kara kışa nığde ankara vs yazarız sanırım ınşalaah kısmet bakalım :))))
canım ıstanbul cazıp ğelmıo yerımızden cok memnunuz dadaş yer sıkıntı yok pkk vs nokta atışı yapcaz ğelırseğelır ğelmezse kısmet :) bu arada Ğozun aydın cıdden Alla kurtarmış(Not:klawyem bozuk arfler yok basmıo :):):)Ayyy benim de ilk atama mardin nusaybindi..off suan bakiyorum tvde tas ustunde tas kalmadi orda cok sukur kurtuldum bnde ordan 3sene sonunda..valla ankara olur mu blmem ama istanbuk daha yuksek ihtimal burayi da isteyebilir esin,puanı kac blmiyorum ama hyrlisi olsun hakkinizda canim :)
tebrıkler canım tabıkıde ğebesın :))))Kızlar mrb ayın 18 sinde aşılamam oldu 3 gün önce kan tahlili sonucumda 8.52 çıkmıştı bugun tekrar yaprırdm 80.75 çıktı hamileyim şimdi dimi
İnşallah canım inşallah. Bu ay hamileyiz biizzz
hayırlı olsun canım evet hamilesin maşallah :)Kızlar mrb ayın 18 sinde aşılamam oldu 3 gün önce kan tahlili sonucumda 8.52 çıkmıştı bugun tekrar yaprırdm 80.75 çıktı hamileyim şimdi dimi
Ins faydasini gorursunuz ilk defa duydum guzel haberlerinizi yazin.benim bu ay tekrar calismalar calismalar : )cnm bu jel amerikadan sipariş ediliyor,gitti gidiyorda satılıyor ve ilaç firmalarından siparişle geliyor.ben hastanede çalıştığım için en güvenli bildiğim ilaç firmasından sipariş ettim.Eğer benim gibi kayganlaştırıcı kullanmadan ilişkiye giremiyorsanız birebir.Çünkü diğer kayganlaştırıcılar hatta tükürük dediğimiz enzim bile spermi olduruyor.Benim eşimin morfolojisi zaten %1 yani 100 tane spermden 1 tanesi iş görücek oda beni mi bulucakta vs.Bu jel spermlerin daha iyi yüzmesini sağlıyor.sperm onarıcı özelliği var ayırt etmeden yumurtaya sokuyor spermi bakalım bende bu ay ilk kez denedim inş.beklemedeyim son 9
Masallah cnm ne guzel ya. o kadar agri cektim benim tutmadi asilamahayırlı olsun canım evet hamilesin maşallah :)
Kızlar öncelıkle heycan yok bu ovulasyon testı :)
ayın 30 u yada 29 uydu tam emın deılım bı ovu testı yapım dedım ngtv çıkmıştı.
Dün kasıklarımda ağrı oldu ılk defa kendımı dınledım acaba yumurtluyormuyum dedım kendı kendıme ve dun ılışkı oldu gece... az once yıne ağrım var dıye sağ kasığımda ggıttım lh testı yaptım acayıp derecede ıkıncı cızgı net kopkoyu resımden cok bellımı bılmıyorumda ... Şımdı sıze sorum normalde bıgun durup bıgun yapıyorduk yanı dun gece yaptık bgun durup yarın yapmamız gerekıyor ama çıft çızgı cezbettı napsam bılmıorum ılışkı gunu yarın sızce ???
Şu ıkıncı cızzgıyı bıde hcg de görsek uf :)
ya eşımın sperm kalıtesınde sıkıntı çıktı ğeçen aykı testte canım o yzuden bana kalsa onumuzdekı 3 ğunu ğarantıye alırım ama korkmuyorda değılım açıkçası kalıtesız olur toparlanamaz dıe ondan kafam karıştıDaha yumurta çatlama mis istersen bu akşamda çalışma olsun büyük bi ihtimal yarına çatlar insallah
ya eşımın sperm kalıtesınde sıkıntı çıktı ğeçen aykı testte canım o yzuden bana kalsa onumuzdekı 3 ğunu ğarantıye alırım ama korkmuyorda değılım açıkçası kalıtesız olur toparlanamaz dıe ondan kafam karıştı
ay ğunde ıkı kez ıçerım bn turk kavesı bırakım ozamn ona ıçırıorum zaten şekersız acı acı uff tm canım bakım yarın sabah denıyelım barı ne bılım bakcz çaresıne kasıklarım bayaı sızlıo heycan yaptım sankı tutcakmış gbıCeviz fındık fıstık incir falan yedir kocana ilişkiden bir saat önce falan türk kahvesi içsin ama sen içme sperm hareketliliğine iyi geliyo diye duymuştum
ole bı zorunluluk yok canım ya saçma kım dedı bunu sağlık ocağımı ozelmı neresı :)Kızlar merhaba neler yaptnz hamilelik yok mu ? Ben kan testi yapmaya gttim ac karnla gelmen lazm dediler yarna kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?