Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

arkadaşlar ovulasyon günü dışında hamile kalmak mümkün değil mi acaba?
mümkün cnm sanırım bak nette bu yazıyı buldum braz mucıze snaırım Yumurtlama kadında ayda 1 gün olur ve kadın yumurtlama olan gün dışında da cinsel ilişkide bulunarak hamile kalabilir. Ancak bu hergün için geçerli değildi

Ayyy benim de ilk atama mardin nusaybindi..off suan bakiyorum tvde tas ustunde tas kalmadi orda cok sukur kurtuldum bnde ordan 3sene sonunda..valla ankara olur mu blmem ama istanbuk daha yuksek ihtimal burayi da isteyebilir esin,puanı kac blmiyorum ama hyrlisi olsun hakkinizda canim :)

Kızlar öncelıkle heycan yok bu ovulasyon testı :)
ayın 30 u yada 29 uydu tam emın deılım bı ovu testı yapım dedım ngtv çıkmıştı.
Dün kasıklarımda ağrı oldu ılk defa kendımı dınledım acaba yumurtluyormuyum dedım kendı kendıme ve dun ılışkı oldu gece... az once yıne ağrım var dıye sağ kasığımda ggıttım lh testı yaptım acayıp derecede ıkıncı cızgı net kopkoyu resımden cok bellımı bılmıyorumda ... Şımdı sıze sorum normalde bıgun durup bıgun yapıyorduk yanı dun gece yaptık bgun durup yarın yapmamız gerekıyor ama çıft çızgı cezbettı napsam bılmıorum ılışkı gunu yarın sızce ???
Şu ıkıncı cızzgıyı bıde hcg de görsek uf :)

Eklentiler

• 20160901_171856.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 51
canım ıstanbul cazıp ğelmıo yerımızden cok memnunuz dadaş yer sıkıntı yok pkk vs nokta atışı yapcaz ğelırseğelır ğelmezse kısmet :) bu arada Ğozun aydın cıdden Alla kurtarmış(Not:klawyem bozuk arfler yok basmıo :):):)

Ins faydasini gorursunuz ilk defa duydum guzel haberlerinizi yazin.benim bu ay tekrar calismalar calismalar : )

3 gün içinde böle yükselmesine şok oldum çok umutsuzdm oysaki mevlam isteyen bütün bacılarıma nasip etsin ins bambaşka ni duyguymuş tşk ederim hepinize bu süreçte hep okudum yazdıklarınızı bazen düşşemde hep ışık oldunuz

Mrb arkadaslar...allah herkesin yardimcisi olsun..bisey sorucam biz 2 yillik evliyiz bu ay cocuk denicez..bu arada vajinismus illetini yendim falan filan..bu hafta sanirim yumurtlama haftam dun iliski oldu afedersiniz esim icime bosaldi snra bi saat kalkmadim..snra kalktim banyo yaptim fln bisey yok...ama bu sabah uyanip birden ayaga kalkinca icimden bi sivi akti...sanki hepsi disari cikti gbi geliyo bu normalmi...gunasiri iliski yapcaz yani bugun iliski olmicak ama sanki icimde hicbisey kalmadi gibi geliyo..sacma bi his mi

Daha yumurta çatlama mis istersen bu akşamda çalışma olsun büyük bi ihtimal yarına çatlar insallah

Daha yumurta çatlama mis istersen bu akşamda çalışma olsun büyük bi ihtimal yarına çatlar insallah
ya eşımın sperm kalıtesınde sıkıntı çıktı ğeçen aykı testte canım o yzuden bana kalsa onumuzdekı 3 ğunu ğarantıye alırım ama korkmuyorda değılım açıkçası kalıtesız olur toparlanamaz dıe ondan kafam karıştı

Kızlar merhaba neler yaptnz hamilelik yok mu ? Ben kan testi yapmaya gttim ac karnla gelmen lazm dediler yarna kaldı

Ceviz fındık fıstık incir falan yedir kocana ilişkiden bir saat önce falan türk kahvesi içsin ama sen içme sperm hareketliliğine iyi geliyo diye duymuştum

Ceviz fındık fıstık incir falan yedir kocana ilişkiden bir saat önce falan türk kahvesi içsin ama sen içme sperm hareketliliğine iyi geliyo diye duymuştum
ay ğunde ıkı kez ıçerım bn turk kavesı bırakım ozamn ona ıçırıorum zaten şekersız acı acı uff tm canım bakım yarın sabah denıyelım barı ne bılım bakcz çaresıne kasıklarım bayaı sızlıo heycan yaptım sankı tutcakmış gbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…