Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Yunurta sadece 24 saat yasiyor..oyuzden iyi dusun..dun geceki spermlerde skinti yoksa 2 3 yaşar.ama bence bidaha deneyin.benimde bugun yumurtlama gunum.gecede yaptik.dr gun asiri dedi ama ben riske atamadim bugun oglendede yaptik...kendin karar ver

Normal canim illaki disari akicak...sadce 1 sperm yunurtayi dolluyor.

onada inanmıyorum ben ya zamanı geldimi olcak inşallah
insan ister istemez düşünüyor nasıl düşünülesin elde değil ki sonucta bebek istiyorsun aklın hep orada
İlişkiye girerken bebek düşünmemek gerçekten önemli canım. Anı yaşamak, rahat olmak gerekiyor

Ne örüyorsun canım ?
Kazak canım jean ve botlarla,çok güzel okuyor özellikle boyfriend ya da kargo pantolon :)
İlişkiye girerken bebek düşünmemek gerçekten önemli canım. Anı yaşamak, rahat olmak gerekiyor
Aynen canım bizim zaten hep dediğim gibi spontane gelişir isteyerek olur mayıs ayında odaklıydık ama ilk ayımız olduğu için. Şimdi öyle değil canımız ne zaman isterse
Zuhal topal da öyle değil mi
Aynen oda öyle en samimi Esra Erol bence

@dontsay sağol canım iyiyim sen nasılsın napıyorsun yoktun bugün temizlik mi yaptın

Kizlar bende aşılama yaptirdim. Bugün 9.günüm. dr. günde üç kez progestan fitil koymami istedi. Yumurtalarim sol taraftaydi. Rahmimin solunda sert bir duvar var fitili itememeye başladım. sizinki de böyle birşeymi? Çok mrk ediyorum yaa

ay bugün yeni evlenen kuzenim vardı daha 20 gün oldu evleneli hamileymiş ya bu millet hemen nasıl hamile kalıyor aklım almıyor ya :/
Aynen canim bende anlamıyorum bizde mi birsy var millet mi işin metodunu biliyor anlamıyorum ya bazan diyorum allahim bi tane olsun yeterki bitane ama olmuyor iste zaman gectikce umitde tükeniyor

Nee hamile miymis???ben.sokkk Nasıl yaaa..20gunde nasil anlamış ki hemen??
ya bende şok oldum,bu çok zayıf aşırı ama öyle böyle degil evlenmeden 1 hafta önce adeti bitmişti hatta bende onlarda kalıyordum aynı gün olmuştuk sonra bu evlendi 12 gün sonra teyzemle konuştum napıyorsun flan ya bizde hastahanedeyiz bayıldıda kuzenin dedi sonra nasıl olduysa bugün ögrendim hamile şoka girdim ya ne ara oldu ne ara tuttu ne ara rahime geçtide kanda çıktı hala aklım almıyor benim ya

Aynen canim bende anlamıyorum bizde mi birsy var millet mi işin metodunu biliyor anlamıyorum ya bazan diyorum allahim bi tane olsun yeterki bitane ama olmuyor iste zaman gectikce umitde tükeniyor
o çok rahattı istemiyorum uzun süre diyordu,çocukta sevmez pek. bide afedersin hiç bir bilgiis yok hiç bişey hakkında nasıl olduysa olmuş demekki artık ya bizimkilerde bişey var ya bizde aklım almadı şok oldum eltim evleneli 15 gün oldu yakında onunda hamile oldugunu duysam herhalde kendimi oklavayla döverim artık birde benim kayınbaba bir kaynana 6 kayın 2 ya o açıdan çok laf olur bende eşime dedim artık çocuk istedigimizi kimse bilmesin ve 2-3 sene istemiyoruz diyelim olursa olur olmazsada başka yol buluruz hiç olmazsa laf etmez kimse istemiyoruz sanır dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…