YA BEN BİRİSİ İÇİN DEMİİŞTİMKİ MADEM TUTMADI EŞİNİN D.GÜNÜNDE BERABER OLUN OGÜN KALIRMIŞSIN O DA HATIRA OLUR DİY KİMDİ O YAumut işte canım insan hevesleniyor hemen
Kızlar öncelıkle heycan yok bu ovulasyon testı :)
ayın 30 u yada 29 uydu tam emın deılım bı ovu testı yapım dedım ngtv çıkmıştı.
Dün kasıklarımda ağrı oldu ılk defa kendımı dınledım acaba yumurtluyormuyum dedım kendı kendıme ve dun ılışkı oldu gece... az once yıne ağrım var dıye sağ kasığımda ggıttım lh testı yaptım acayıp derecede ıkıncı cızgı net kopkoyu resımden cok bellımı bılmıyorumda ... Şımdı sıze sorum normalde bıgun durup bıgun yapıyorduk yanı dun gece yaptık bgun durup yarın yapmamız gerekıyor ama çıft çızgı cezbettı napsam bılmıorum ılışkı gunu yarın sızce ???
Şu ıkıncı cızzgıyı bıde hcg de görsek uf :)
Ne örüyorsun canım ?ben örgü örüyorum kızlar
Mrb arkadaslar...allah herkesin yardimcisi olsun..bisey sorucam biz 2 yillik evliyiz bu ay cocuk denicez..bu arada vajinismus illetini yendim falan filan..bu hafta sanirim yumurtlama haftam dun iliski oldu afedersiniz esim icime bosaldi snra bi saat kalkmadim..snra kalktim banyo yaptim fln bisey yok...ama bu sabah uyanip birden ayaga kalkinca icimden bi sivi akti...sanki hepsi disari cikti gbi geliyo bu normalmi...gunasiri iliski yapcaz yani bugun iliski olmicak ama sanki icimde hicbisey kalmadi gibi geliyo..sacma bi his mi
İlişkiye girerken bebek düşünmemek gerçekten önemli canım. Anı yaşamak, rahat olmak gerekiyoronada inanmıyorum ben ya zamanı geldimi olcak inşallah
insan ister istemez düşünüyor nasıl düşünülesin elde değil ki sonucta bebek istiyorsun aklın hep orada
Zuhal topal da öyle değil mişu seda sayan kadar dandik bi evlilik programı görmedim ya
Kazak canım jean ve botlarla,çok güzel okuyor özellikle boyfriend ya da kargo pantolon :)Ne örüyorsun canım ?
Aynen canım bizim zaten hep dediğim gibi spontane gelişir isteyerek olur mayıs ayında odaklıydık ama ilk ayımız olduğu için. Şimdi öyle değil canımız ne zaman isterseİlişkiye girerken bebek düşünmemek gerçekten önemli canım. Anı yaşamak, rahat olmak gerekiyor
Aynen oda öyle en samimi Esra Erol benceZuhal topal da öyle değil mi
öyle yapıyorum zaten canımcanım çok yüksek değil ki sonuçların bozma hemen moralini doktora git bir ilaç tamam bu kadar sonar gelsin bebiş moralini de yüksek tut stress en büyük düşman çünkü sakin olmaya çalış kuzucum
ay bugün yeni evlenen kuzenim vardı daha 20 gün oldu evleneli hamileymiş ya bu millet hemen nasıl hamile kalıyor aklım almıyor ya :/
Canim sonuç cikmamis hastanenin laboratuvar kismi da kapandi yarin cikar dediler aksilik bi gün daha bekleyecem de zaten umudum yok ben hamile olamayacam anne olamayacam galiba öyle kendimi avutuyorumcemre cemre sonucunu yazdinmi ben mi atladim merak ettik canim
inşallah bebegim ya inşallah yeni annemle konuştum 9 çocuk annesiyim senmi ben mi bilcem hamilesin dedi sonra doktor ultrasona aldımı dedi evet drdim gördümü bişey dedi yok dedim o zaman kese görünmüyorsa yok kuzum ya dedi üzüldüm ;(
Banamı sordun canımKan testi yaptirdin mi canim
bugün oldum ama resmen kavrengi acaba neden böyle oldu üşüttüm galiba neyse bekleme stresi bitti en azından kısmetSlm Bnmde bat 27 kandan test yaptrdm negtf ckti ve hala olmadm
Aynen canim bende anlamıyorum bizde mi birsy var millet mi işin metodunu biliyor anlamıyorum ya bazan diyorum allahim bi tane olsun yeterki bitane ama olmuyor iste zaman gectikce umitde tükeniyoray bugün yeni evlenen kuzenim vardı daha 20 gün oldu evleneli hamileymiş ya bu millet hemen nasıl hamile kalıyor aklım almıyor ya :/
ya bende şok oldum,bu çok zayıf aşırı ama öyle böyle degil evlenmeden 1 hafta önce adeti bitmişti hatta bende onlarda kalıyordum aynı gün olmuştuk sonra bu evlendi 12 gün sonra teyzemle konuştum napıyorsun flan ya bizde hastahanedeyiz bayıldıda kuzenin dedi sonra nasıl olduysa bugün ögrendim hamile şoka girdim ya ne ara oldu ne ara tuttu ne ara rahime geçtide kanda çıktı hala aklım almıyor benim yaNee hamile miymis???ben.sokkkNasıl yaaa..20gunde nasil anlamış ki hemen??
o çok rahattı istemiyorum uzun süre diyordu,çocukta sevmez pek. bide afedersin hiç bir bilgiis yok hiç bişey hakkında nasıl olduysa olmuş demekki artık ya bizimkilerde bişey var ya bizde aklım almadı şok oldum eltim evleneli 15 gün oldu yakında onunda hamile oldugunu duysam herhalde kendimi oklavayla döverim artık birde benim kayınbaba bir kaynana 6 kayın 2 ya o açıdan çok laf olur bende eşime dedim artık çocuk istedigimizi kimse bilmesin ve 2-3 sene istemiyoruz diyelim olursa olur olmazsada başka yol buluruz hiç olmazsa laf etmez kimse istemiyoruz sanır dedimAynen canim bende anlamıyorum bizde mi birsy var millet mi işin metodunu biliyor anlamıyorum ya bazan diyorum allahim bi tane olsun yeterki bitane ama olmuyor iste zaman gectikce umitde tükeniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?