Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

valla benimde progestron hormonu yüksek çıktı senin kaç çıkmıştı

Canim sonuç cikmamis hastanenin laboratuvar kismi da kapandi yarin cikar dediler aksilik bi gün daha bekleyecem de zaten umudum yok ben hamile olamayacam anne olamayacam galiba öyle kendimi avutuyorum

Oyle dusunme diycem herkes gibi ama bende dun gece saatlerce agladim ayni duygularla...milyonlarca insana o duyguyu tattiran rabbim bizede tattirir insallah...esirgemez evlat sevgisi...arkadaslarimin var ne kadar guzel oyuncaklari gibi aksama kadar birsuru anilarini paylasyolat.cok ozeniyrm.sonsuz kudret sahibi rabbim bizden de esirgemiycek insallah merak etme

Tam dollenme donemine denk gelmis..

ay inşallah hemencecik olur beklemezsin canım bizde beklemeyiz umarım
Inşallah canim arefe günü bolbol dua edelim cocuk isteyen herkese rabbim nadop etsin. .. cocugum oldujtan sonra demistimki yaa biz 4 yil ne yapıyorduk ne kadar yalnuzmisim meğer

Ayneb
Canim işyerinde evli bayanlar bir araya gelip gep cocuklarindan yaramazliklarindan bahsediyorlar bense hemen oradan uzaklaşıyorum onlara çok imreniyorum keşke benimde çocuğum olsa da yaramaLik yapsa

Canim sonuç cikmamis hastanenin laboratuvar kismi da kapandi yarin cikar dediler aksilik bi gün daha bekleyecem de zaten umudum yok ben hamile olamayacam anne olamayacam galiba öyle kendimi avutuyorum
Öyle deme canim Allahtan umut kesilmez neler duyuyoruz neler Allah istedikten sonra imkansız diye bir şey yok sen dua et iyi düşün güzel olsun her şey Rabbim nasip etmiştir inşallah test sonuçlarını alınca sevinirsin

Test sonucundan hiç umudum yok canim zaman geçtikçe moralim de çok bozuluyor hic çocuğu olmaz denilen gorumcem bile ben evkektikten sonra 2 tane çocuğu oldu ama ben hala bekliyorum

20 gün oldu yaptirali Prolaktin 18;73 progesteron olarakmi geçiyor bilmiyorum bu var tahlillerde. progesteron yüksek cikinca mi rahim duvari kalinlsiyormuss yani
ya benim 12.7 bu adet olmayıda engellermiş ve aslında senin öyle çıktıysa çok sevinmen lazım doktor bana öyle dedi bir anlamdada çok iyi yumurtalıkların yani bu ay ölçtürdükten sonra yumurtlama gününde en verimli yumurtan olurmuş ne kadar yüksek o kadar çocuk olma olasılıgg yüksek dedi ama 20den üstü kalınlaşmaya gider ve oda zararlı bu hormon bebegi tutmaya yumurtalıkların bu ay iyi olduguna veya adet olmadıgınada işaret oluyormuş canım

Inşallah canim arefe günü bolbol dua edelim cocuk isteyen herkese rabbim nadop etsin. .. cocugum oldujtan sonra demistimki yaa biz 4 yil ne yapıyorduk ne kadar yalnuzmisim meğer
ben etcem duayı,1000ihlas okumuştum ertesi gün eşimi tanıdım ve evlendik şimdi mutluyum inşallah 1000 ihlas okuduktan sonrada bebişimin haberini alırım arife günü )

Kızlar mrb benim adetime 6 gün var karnım hiç agrımazdı ama şuan sanki şimdi olacakmışım gibi agrım hissediyorum bir de 2 gün önce sabah beni bir agrım uyandırdı ama öyle böyle degil feciydi tarifi yok yani o derece göğsümün bir taneside çok acıyor bunların sebebi nedir sizce...

Kizlar benim testte sonradan silik ikinci cizgi cikmis ama ne kadar sonra çıktı bilmiyorum evde degildim geldim baktim oyleydi ama akintim kokulu gibi yani sonu adet bunun içindeki kirmizilik kokulu poff belirsizlik beni deli edicek

Kizlar benim testte sonradan silik ikinci cizgi cikmis ama ne kadar sonra çıktı bilmiyorum evde degildim geldim baktim oyleydi ama akintim kokulu gibi yani sonu adet bunun içindeki kirmizilik kokulu poff belirsizlik beni deli edicek

Canim o sonradan cikanlarin yuzde 98 i falan gecersiz yani negatif oluyor.istisnalar varmi bilmiyrm ama benim 20 kere falan okdu silik cizgiler az gecince ve hepsinde negatif kanda bakinca.birazdaha bekle kanda baktir..ben yeniyken bike test yapanlara sahit oluyrm ebeyim.silik cizgiker bike gercek gebelik varsa 1. Dakikadan cikiyor

Canim keske bir kan tahlili verseydin sabir sabir gelmiyecek kirmizilik falan oyle düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…