Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Bu belirtiler adetede gebeligede kdin hastaliklarinada herseye lde yoruluyor canim.oyuzden cok vucudu dinleyip stres yapma derim.adetini bekle..cunku insan dusundukce stres yapiyor stres yaptikca odaklanamiyorsun gebelik sansin azaliyor falan.akisina birak..ben 9 aydir ugrasiyrm ilk aylar heo hamileyiim belirtileriyke negatf sonuc aldim.insan psikolojik olarak birsuru belirti yasiyor yasatiyir kendine

Canim nasil okuyacaz ne zaman tam detayli anlatirmisin
bak şimdi ben saat 10 gibi okudum arife günü bayrama baglayan geceye yakın saatlerde 1000 ihlas ama tek okumadım teyzem yegnim ben okuduk sonra bitince çok içten gözyaşlarıyla bir dua ettim namaz kılıp 2 rekat lamba kapalıydı kılarken ben daha iyi hissettiriyor yanlız dua edince, ondan sonra başım kapalı yataga yattım yatarken Allahım sen kabul eyle duamı günahlarımı affeyle dedim uyudum rüyamda eşimi annesini ve babasını gördüm parmagıma yüzük takılıyordu,ve eşim istemiyorum ben agzım yandı diyordu ve bende beni istemeyeni istemem diyordu beni görüncede istiyorum kalkmam diyip yüzük takıyorlardı uyandım dudagım uçuklamış ne bileyim hemen görecegimi öyle olacagını, sonra annem gile isminde m harfi var anne böyle vöyle diye anlattım bayram sabahı kıçın açıkta kalmış dediler güldüler kurban kesildi ve ben ilk defa kurban eti yedim normalde yemem kurban eti, canım istedi yedim dua edip 3 saat sonra babam geldi görücü var dedi 1 hafta sonra geldiler o beni görmedi ben onu istemiyordum aglıyordum zaten ben ettim dua ama ne bileyim hemen olacagını sonra ikinci defa görmedi oglan diye geldiler orda bi elektirik oldu ondada bendede sonra ögrendim ki nişan atmış önceden gerçwkten istemiyormuş kimseyi hatta bana gelirken babasından kaçmış babasıda bulmuş ensesinden tutmuş getirmiş öyle yani, sonrada sevdik aşık olduk 7 ay içindede evlenme teklifi söz nişan dügün oldu öyle yani

Ayneb

Canim işyerinde evli bayanlar bir araya gelip gep cocuklarindan yaramazliklarindan bahsediyorlar bense hemen oradan uzaklaşıyorum onlara çok imreniyorum keşke benimde çocuğum olsa da yaramaLik yapsa

Benim bi arkadasta gecen yanimda kizina bagirdi. Aksama kadar anne anne diyormus diye. Gozlerim doldu. Onlarda biz gibi zor sahip olsalar nasil bikirlerdi kiymetini

S selifor yatin 6. Gunun olacak hic gecicme oluyormuydu adetinde
evleneli bozuldu duzenim canim 44.gunde bile oldugum oldu bir ara gecikmemi normal görüyorum ama bu ara ara gelen akinti gibi pembe kırmızı karışık sey ne tamda dollenmeye denk gelen gun basladi sag tarafimda gerginlik var adette böyle olmazdi beni hamilemiyim dusuncesine iten bu ve kendimi öyle hissetmem tabi psikolojikte olabilir artik ne dusunucem sasirdm en iyisi yarin sabah kan veriyim en azindan ne olduğunu bileyimde icim rahatlasin

Sonuc c8ktimi ? Goremedim de

Ama sagdan dogruda sararmış gibi duruyor geçerli oldugunu sanmıyorum

ay kuzum yanıltmak istemiyorum moral bozmakta ama benimde böyleydi test negatif çıktı bi kan testi yapsana aldırış etme şu testlere ;/ moralini bozmak için demiyorum yeminle hayal kırıklıgı olmasın diye diyorum ama inşallah vardır senin inşallah rabbim yüzünü güldürür

Sagol canım

Aynen benimde boyke defalarca negatif cikti.hatta ilkonde bilmiyirdum salak gibi kv annemlere herkese duyurmustum

Aynen benimde boyke defalarca negatif cikti.hatta ilkonde bilmiyirdum salak gibi kv annemlere herkese duyurmustum
benim direk kıpkırmızı çıkmıştı aynen senin gibi herkese duyurdum sonra fos şimdi olsa kimse inanmaz bana yani o derece ondan sevmiyorum artık şu testleri

var canim silik bir cizgi var ama düz bakinca bile belli yakindan normal ışıkta

Hm o iste cizginin yeri beliriyormus...orada altin tozundan duyarlilik maddesi var.bir sure sonra islakliktan yeri belli oluyormus sadece...pozitf olmuyormus yani o durumda...tabi idrarda cikacak kadar pozitif deil..belki kanda cikabilir belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…