bencede bebegim kana git aklın karışmasın ve güzel haberler olurda inşallah bizde seviniriz umudumuz olur bebişin
agzin bal yesin canım benim insaAllahbencede bebegim kana git aklın karışmasın ve güzel haberler olurda inşallah bizde seviniriz umudumuz olur bebişin
yarin sabah kan vermeye gidicem canım en kesin sonuc o olucak ama korkuyorum negatif görmekten 9 aydır negatif sonuc ala alayarın saba ılk ıdrarla 3 damla damalatarak yap canım 5 dk bekleresımcek beklıoruz eycanla ınşş
sogan suyu içeriyi temizliyor sanırım o ise yariyor canim o yüzden öyle olmus olabilir yapan arkadaslar daha iyi bilir ama ben o yönde fayda sağlıyor diye biliyorumMerhaba bende yeni uyeyim bende soğan suyunu duymuştum içtim 4 gün önce adetim başladı bu ay ve koyu kahve ve pembe renk geldi sonra damla damla geldi gittikçe arttı ama rengi değişik ve iltihaplı normalden az ve sıvı geliyor bide çok ağır geciriyorum belim karnım bacaklar kaşıklar kalcam bile aciyo migdemde eksio çok tuhaf doktora gitmek istemiyom aklimca hayal kuruom kendimi hamile hissediyorumsizce napsam
ben karar verdim yavrum sende öyle yap takmıyorum olursa rabbimden olmazsada ondan herkes takmayınca oluyor takma taktıgımızdan oluyor ben artık yumurtlama gününe bile bakmıycam gelişi güzel olursa oluragzin bal yesin canım benim insaAllah
Sabır canim sabır çok zor biliyorum ama Rabbim de böyle imtihan ediyor demek ki bize de sabretmek düşüyor Rabbim seni daha fazla bekletmez inşallah sende dualarimdasin canim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınTest sonucundan hiç umudum yok canim zaman geçtikçe moralim de çok bozuluyor hic çocuğu olmaz denilen gorumcem bile ben evkektikten sonra 2 tane çocuğu oldu ama ben hala bekliyorum
Benimde 10 ay oldu 10 aydır uğraşıyoruz ama olmuyo bazen çıkıyor aklımdan sonra tekrar geliyoBu belirtiler adetede gebeligede kdin hastaliklarinada herseye lde yoruluyor canim.oyuzden cok vucudu dinleyip stres yapma derim.adetini bekle..cunku insan dusundukce stres yapiyor stres yaptikca odaklanamiyorsun gebelik sansin azaliyor falan.akisina birak..ben 9 aydir ugrasiyrm ilk aylar heo hamileyiim belirtileriyke negatf sonuc aldim.insan psikolojik olarak birsuru belirti yasiyor yasatiyir kendine
bu ayda olmazsa bende öyle yapicam telefondan uygulamayida silicem gun asiri falan aldirmicam rastgele iliskiler ki zaten bu ay cok az oldu yumurtalamalara denk gelebildi sadece yine uzanirim kalkmam hemen o kadar diyorum ama yapabilicekmiyim bakalımben karar verdim yavrum sende öyle yap takmıyorum olursa rabbimden olmazsada ondan herkes takmayınca oluyor takma taktıgımızdan oluyor ben artık yumurtlama gününe bile bakmıycam gelişi güzel olursa olur
sogan suyu içeriyi temizliyor sanırım o ise yariyor canim o yüzden öyle olmus olabilir yapan arkadaslar daha iyi bilir ama ben o yönde fayda sağlıyor diye biliyorum
destek olalım birbirimize kafaya takmayalım yaparız inanıyorum benbu ayda olmazsa bende öyle yapicam telefondan uygulamayida silicem gun asiri falan aldirmicam rastgele iliskiler ki zaten bu ay cok az oldu yumurtalamalara denk gelebildi sadece yine uzanirim kalkmam hemen o kadar diyorum ama yapabilicekmiyim bakalım
insaAllah canim aminBende eylül ayını bekliyorum zaten hamilelik varsa bile eylül ayındaki adetimde belli olacak inşallah benim gibi bebek isteyenlere eylül ayı uğur getirir
yarin sabah kan vermeye gidicem canım en kesin sonuc o olucak ama korkuyorum negatif görmekten 9 aydır negatif sonuc ala ala
aslinda taksanda takmasanda olacağı zaman olurda neyi cok istersen o senin imtihanindira variyor sonuc cok istiyoruz Rabbim imtihan ediyor bizden teslimiyet tevekkul umit kesmeme bekliyor Allahim layik olmayi nasip etsin insaAllah evlatla imtihan etmesin bizleridestek olalım birbirimize kafaya takmayalım yaparız inanıyorum benkız millet takıntısız yıllardır dogum kontrol hapı kullanıp bıraktıgı ay hamile kalanı tanıyorum ki bu çok zor. ablamın kordonlar baglıydı 3 çocuk yeter dedi kordon baglıyken 4.ncü oldu. görümcemin rahimin biri alınmış çocuk zor olur demişler alındıktan 6 ay sonra hamile haberini almış yani hep düşünmeyen takmayan insanlar ve eşimin teyzeside yıllarca istememiş sonra çok çabalamış yalvarmış 60 yaşında ve çocugu yok ne eşinde sıkıntı ne kadında ama olmamış ama diyor çok taktım çok stres yaptım diyor
önceki günlerden olduysa iceride kalanlardan olur belki kismet canimAyni bende 9 aydir...dun gece yumurtlama gunumdu ama cok basarisiz gecti esim rahatsizdi.bakalim 14 gun sonra ne olacak
aynen çok istedigin şey senin sınavın olurmuş bende hep dua ediyorum Rabbim evlatla sınama bizleri diyeaslinda taksanda takmasanda olacağı zaman olurda neyi cok istersen o senin imtihanindira variyor sonuc cok istiyoruz Rabbim imtihan ediyor bizden teslimiyet tevekkul umit kesmeme bekliyor Allahim layik olmayi nasip etsin insaAllah evlatla imtihan etmesin bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?