Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Dun kendi kendime soz veren ben bugun gittim predictor aldim erken test. Ve negatifi alninin ortasindan optum evelallah. Bu ayda husran pes etcem ya artik. Bir dahaki ay doktora gitmeyi dusunmuyorum acikcasi offf sabir Yarabbi

Benim bugün de gelmedi kırmızılar, hiç de belirtim yok, hergece ped koyuyorum ama biiey yok.. Kasıklarıma ince ince sızılar giriyo o kadar, bir de ani hareket edersem kasığıma ve karnıma kramp giriyor. Dr nevra nın hesaplamalarına göre, olsa bile rahme tutunması 25 ağustosu buluyormuş. Daha bir hafta oldu anca oldu zaten idrarda çıkmaz. P. Tesiye kadar kırmızılar gelmezse, kana tekrar baktırayım diyorum..

cnm benimde bugun esim vardiyas
Can'ım şimdiye dek hergün çalıştık artık gün aşırı ne olur ne olmaz
cnm benm bugun esim gece vardiyaya basliyo 1 hafta yani calisamicaz bilmiyom yumurtlama gunu gectide gecti azda olsa sans varmiyidi asoscugum bu hafta bos gecer

Profesor hormon testlerimin çok iyi olduğunu söyledi. Asistaniysa o tahlillerden yumurtlama bozukluğum olduğunu çıkardı. bende hemen aşılama yaptirdim. 16 kusurdu 2 ay önce yavas yavaş çıkıyor prolaktin.. Zaman içerisinde sıkıntıdan yükseliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…