insaAllah benimde öyle olur canımAblam bir hafta pedli dolaşmıştı geldi geliyor dıye sonuç bebiş inşlh kızlar motive olmazsada akışına bırakılalım gitsin
Ama bu testte baya net görünüyor 2. Çizgi canım :)
Aynen canim aynenBenim bi arkadasta gecen yanimda kizina bagirdi. Aksama kadar anne anne diyormus diye. Gozlerim doldu. Onlarda biz gibi zor sahip olsalar nasil bikirlerdi kiymetini
Bat a kadar devam canım hiçbir sakıncası yokBatı 10,11 eylül olanlar çalışmalara hala devam ediyor musunuz??dogurgan.donem bitti ama ilişki yasamak doğru olur mu bilmiyorum 10gün kaldi bata??
sonradan çıkan dogru olmaz deniyor canım görünce bir sevindim ama doğruluk payi yok gibiAma bu testte baya net görünüyor 2. Çizgi canım :)
Can'ım şimdiye dek hergün çalıştık artık gün aşırı ne olur ne olmazBatı 10,11 eylül olanlar çalışmalara hala devam ediyor musunuz??dogurgan.donem bitti ama ilişki yasamak doğru olur mu bilmiyorum 10gün kaldi bata??
Belli olmaz canım ben o kadar test yaptım 1 yılda beklese çıkmıyor 2. Çizgi hayırlısı olsun hakkındasonradan çıkan dogru olmaz deniyor canım görünce bir sevindim ama doğruluk payi yok gibi
Amin canim amin çok sagolSabır canim sabır çok zor biliyorum ama Rabbim de böyle imtihan ediyor demek ki bize de sabretmek düşüyor Rabbim seni daha fazla bekletmez inşallah sende dualarimdasin canim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
insaAllah canim benim hepimizin hakkinda hayırlısı olsunBelli olmaz canım ben o kadar test yaptım 1 yılda beklese çıkmıyor 2. Çizgi hayırlısı olsun hakkında
Sonucun ciktimi az omce yanlis ksiye sordum galiba hatlar karisti ay kafam allak bullak. :))Amin canim amin çok sagol
imKizlar şöyle oluyor islaklik hissediyorum aha geldi diyorum bir yandanda kasik agrim var bakıyorum birsey yok kulodum islanmis sulu akinti yani nedendir bunu anlamadım
cnm benm bugun esim gece vardiyaya basliyo 1 hafta yani calisamicaz bilmiyom yumurtlama gunu gectide gecti azda olsa sans varmiyidi asoscugum bu hafta bos gecerCan'ım şimdiye dek hergün çalıştık artık gün aşırı ne olur ne olmaz
beyaz şerit olunca ne oluyo çok merak ettim.. lütfen söyler misiniz?Cizginin yanidna beyazlik var mi peki..o sari yerde hafif beyaz serit yani
Benim 8 gün kaldı canım ama adete kadar günaşırı devamBatı 10,11 eylül olanlar çalışmalara hala devam ediyor musunuz??dogurgan.donem bitti ama ilişki yasamak doğru olur mu bilmiyorum 10gün kaldi bata??
Profesor hormon testlerimin çok iyi olduğunu söyledi. Asistaniysa o tahlillerden yumurtlama bozukluğum olduğunu çıkardı. bende hemen aşılama yaptirdim. 16 kusurdu 2 ay önce yavas yavaş çıkıyor prolaktin.. Zaman içerisinde sıkıntıdan yükseliyor sanırımya benim 12.7 bu adet olmayıda engellermiş ve aslında senin öyle çıktıysa çok sevinmen lazım doktor bana öyle dedi bir anlamdada çok iyi yumurtalıkların yani bu ay ölçtürdükten sonra yumurtlama gününde en verimli yumurtan olurmuş ne kadar yüksek o kadar çocuk olma olasılıgg yüksek dedi ama 20den üstü kalınlaşmaya gider ve oda zararlı bu hormon bebegi tutmaya yumurtalıkların bu ay iyi olduguna veya adet olmadıgınada işaret oluyormuş canım
sence neden peki canım bir fikrin varmi hamilelikte sulu olurmus ama bilmiyorumBnm de öyle işte beyaz bi iç çamaşırı giydim afedersin ama sapsarı oldu gittim değiştird
im
önceki günlerden olduysa iceride kalanlardan olur belki kismet canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?