Kizlar şöyle oluyor islaklik hissediyorum aha geldi diyorum bir yandanda kasik agrim var bakıyorum birsey yok kulodum islanmis sulu akinti yani nedendir bunu anlamadım
sence neden peki canım bir fikrin varmi hamilelikte sulu olurmus ama bilmiyorum
Soylemesi ayıp kv köz biber yaptı bir midem bulandi anlatamam cok kotu oldum normalde midesi çabuk bulanan etkilenen bir insan degilimdir ama zor durdm mutfkta baska is yapiyordum cikaricaktm az daha tabiki bunuda hamilelige yordm
Yarin cikacak canim ama olumsuzdur olumlu olsa dr. SoylerdiSonucun ciktimi az omce yanlis ksiye sordum galiba hatlar karisti ay kafam allak bullak. :))
Yarin cikacak canim ama olumsuzdur olumlu olsa dr. Soylerdi
Bakti canim o yuzdeen diyorum ya umidim yok diye kan tahlili birde ca tahlili istediDr ultrason ile bakmadı mi
Oyle dusunme insallah olumlu olur canim . Dualarim sen ve cani gonulden isteyen tum annelerle :))Yarin cikacak canim ama olumsuzdur olumlu olsa dr. Soylerdi
tevafuk işte canim sonu bebis olsun ikimizdede amin insaAllah bitanem psikolojik degil gerçek olsun artıkBugünde bana yumurta çok iğrenç kokmustu bilmiyorum cnm ama ikiz gibi aynı şeyleri yaşamamız değişik yani :) bu ay çok değişik şeyler yaşadım o yüzden hamilelik mi bilmiyorum belki psikolojik olarak kendimiz de yapıyor olabiliriz cnm ama inşallah gebeliktendir
insaAllah canim nasip kısmet dua et sende bol bol olmaz diye birsey yok nasip herseyGebelik belirtileri bu canim insallah oyledir
Kizlar kan verdim dua edin aksi bi sonuc cikmasin herkes bekliyo rezil olmiyim :))
Insallah guzel cikar sonucda seviniriz :))Kizlar kan verdim dua edin aksi bi sonuc cikmasin herkes bekliyo rezil olmiyim :))
1 saate aricaklar isvicreden getirdigim test uc gun kala falan pozitif cikti oyle cok silik falanda degil belliydi burdan aldigim normal testlerin dunki biraz belliydi cok hafif pembe bu sabahki daha belliydi hayirlsi olsun artik hic negatif cikmadi yani ama kayinvalideler falan herkes bekliyo bi kan vermeye gittim gorumce geldi esi cocuklar esim masallahInsallah guzel cikar sonucda seviniriz :))
Ne zaman cikacak sonuc cok heyecanlandim simdi ya. Guzel haberleri almayi cok seviyorum hadi insallah :))
1 saate cikicak aricaklar bu gun batti hala belirto adet falan hicbisey yok sadece beyaz akinti var o kadar bide gogusler agriyoHayır olsun inşallah ne zmaan çıkacak sonuç
valla bızde beklıoz eycanla Alla ytuzunu kara çıkartmıcak canım bebışın senle :)1 saate aricaklar isvicreden getirdigim test uc gun kala falan pozitif cikti oyle cok silik falanda degil belliydi burdan aldigim normal testlerin dunki biraz belliydi cok hafif pembe bu sabahki daha belliydi hayirlsi olsun artik hic negatif cikmadi yani ama kayinvalideler falan herkes bekliyo bi kan vermeye gittim gorumce geldi esi cocuklar esim masallah
Kuzum geldik ancak aksama kan verdim bi saate cikcak uc testte pembede olsa hepsinde pozitif cikti hayirlisi olsun artik
Insallah canimmm uc test pozitif cikip kanda negatif cikmasi sacma olur ama insan yinede cekiniyo herkes bekliyovalla bızde beklıoz eycanla Alla ytuzunu kara çıkartmıcak canım bebışın senle :)
Kuzum geldik ancak aksama kan verdim bi saate cikcak uc testte pembede olsa hepsinde pozitif cikti hayirlisi olsun artik
Yaptirdim canim bi saatten az kaldi cikcak hayirlisi olsuncanım benim sakin ol bak bebişe zarar boşver sen millet ya kan sonucunu alınca gözlerine sokarsın kan testi ne zaman yaptırcaksın?
Pozitif desinlerde bi ben burda 3.5 atiyorum su anCanim merakla bekliyoruz sonucu hemen yazz
Anladim canim. Cizgiler hep varsa kaybolmadiysa ve dedigin gibi koyulasmayi fark ettiysen ne mutlu sana tebrik edeeim simdiden sonucunu mutlaka hemen yaz1 saate aricaklar isvicreden getirdigim test uc gun kala falan pozitif cikti oyle cok silik falanda degil belliydi burdan aldigim normal testlerin dunki biraz belliydi cok hafif pembe bu sabahki daha belliydi hayirlsi olsun artik hic negatif cikmadi yani ama kayinvalideler falan herkes bekliyo bi kan vermeye gittim gorumce geldi esi cocuklar esim masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?