Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Bugünde bana yumurta çok iğrenç kokmustu bilmiyorum cnm ama ikiz gibi aynı şeyleri yaşamamız değişik yani :) bu ay çok değişik şeyler yaşadım o yüzden hamilelik mi bilmiyorum belki psikolojik olarak kendimiz de yapıyor olabiliriz cnm ama inşallah gebeliktendir
sence neden peki canım bir fikrin varmi hamilelikte sulu olurmus ama bilmiyorum

Soylemesi ayıp kv köz biber yaptı bir midem bulandi anlatamam cok kotu oldum normalde midesi çabuk bulanan etkilenen bir insan degilimdir ama zor durdm mutfkta baska is yapiyordum cikaricaktm az daha tabiki bunuda hamilelige yordm

Kızlar, kaşıntı yok ama az önce sarı peynir kesiği gibi akıntılar geldi peçeteye. Böyle gebelik belirtisi olur mu?

tevafuk işte canim sonu bebis olsun ikimizdede amin insaAllah bitanem psikolojik degil gerçek olsun artık

Gebelik belirtileri bu canim insallah oyledir
insaAllah canim nasip kısmet dua et sende bol bol olmaz diye birsey yok nasip hersey

Insallah guzel cikar sonucda seviniriz :))
Ne zaman cikacak sonuc cok heyecanlandim simdi ya. Guzel haberleri almayi cok seviyorum hadi insallah :))
1 saate aricaklar isvicreden getirdigim test uc gun kala falan pozitif cikti oyle cok silik falanda degil belliydi burdan aldigim normal testlerin dunki biraz belliydi cok hafif pembe bu sabahki daha belliydi hayirlsi olsun artik hic negatif cikmadi yani ama kayinvalideler falan herkes bekliyo bi kan vermeye gittim gorumce geldi esi cocuklar esim masallah

valla bızde beklıoz eycanla Alla ytuzunu kara çıkartmıcak canım bebışın senle :)

Anladim canim. Cizgiler hep varsa kaybolmadiysa ve dedigin gibi koyulasmayi fark ettiysen ne mutlu sana tebrik edeeim simdiden sonucunu mutlaka hemen yaz )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…