Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Anladim canim. Cizgiler hep varsa kaybolmadiysa ve dedigin gibi koyulasmayi fark ettiysen ne mutlu sana tebrik edeeim simdiden sonucunu mutlaka hemen yaz )
Canim ilk yaptigim kaybolmus biraz ama yapinca aninda pozitif cikti aylarca kalmasimi lazim?

Canim ilk yaptigim kaybolmus biraz ama yapinca aninda pozitif cikti aylarca kalmasimi lazim?
Yok tabiki hayir. Testler belli sure bekledikten sonra siliklesiyor. Kanli canli ilk dakikadaki gibi durmuyor. Benim kastim. Hergun bir test ve her testte azda olsa seninin fark etmen bile yeter birazcik daha koyulasma. Aman birak koyulasmayi hepsi pozitif iste ne guzel. ) var var ben hissederim

profösör bilmedide ona mı güvendin yavrum

Sup3risi kan mı verdin sonucu 4 gözle bekliyorum valla hemen etiketleyip beni yazıyorsun gördüm valla çatladım meraktan inşallah bebişin haberini alır herkese kapak yaparsın

Kan testin pozitif çıkacaktır büyük bi ihtimal ama kendine nazar oku bol bol arada yer seni bu aile sürekli aytel kursiyerler falan oku Felak nas falan filan

tabı aylarca deıls enelerce kalcak yok kız acemı anne ğorduysen tmmdır buda test yanı ınsan yapımı sılınır bozulur renk sonuçta :=)

Ilk uc gun once yapilan tok karnina askam erken test
Ikincisi tok karnina burda olan normal test
Ikincisi bat gunu yapilan sabah ac karnina
Ama ucundede cizgi var az Yada cok kan sonucu negatif cikarsa yikilirim

Masallah ya gerci benden sonra evlenen arkadaslarim 2.ye hamile su an

Bak attim normal testin ilki belli olmamis bile fotoda :) ikincide belli bi gun arayla

Kuzum geldik ancak aksama kan verdim bi saate cikcak uc testte pembede olsa hepsinde pozitif cikti hayirlisi olsun artik

Bizler inandık zaten senin hamile olduguna canım benim rabbimin izniyle kan testinde değerinde güzel çıkar inşallah.
DArısı bizlere :)
Bizde bu gece gidiyoruz canım :)

Bizler inandık zaten senin hamile olduguna canım benim rabbimin izniyle kan testinde değerinde güzel çıkar inşallah.
DArısı bizlere :)
Bizde bu gece gidiyoruz canım :)
Iyi tatiller kuzummm hayirlisiyla git gel sana cik iyi gelecek tatil. Insallah pozitif desinler ucacam bilmiyom kacinci kattayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…