Canim ilk yaptigim kaybolmus biraz ama yapinca aninda pozitif cikti aylarca kalmasimi lazim?Anladim canim. Cizgiler hep varsa kaybolmadiysa ve dedigin gibi koyulasmayi fark ettiysen ne mutlu sana tebrik edeeim simdiden sonucunu mutlaka hemen yaz)
Canim ilk yaptigim kaybolmus biraz ama yapinca aninda pozitif cikti aylarca kalmasimi lazim?
Yok tabiki hayir. Testler belli sure bekledikten sonra siliklesiyor. Kanli canli ilk dakikadaki gibi durmuyor. Benim kastim. Hergun bir test ve her testte azda olsa seninin fark etmen bile yeter birazcik daha koyulasma. Aman birak koyulasmayi hepsi pozitif iste ne guzel.Canim ilk yaptigim kaybolmus biraz ama yapinca aninda pozitif cikti aylarca kalmasimi lazim?
profösör bilmedide ona mı güvendin yavrumProfesor hormon testlerimin çok iyi olduğunu söyledi. Asistaniysa o tahlillerden yumurtlama bozukluğum olduğunu çıkardı. bende hemen aşılama yaptirdim. 16 kusurdu 2 ay önce yavas yavaş çıkıyor prolaktin.. Zaman içerisinde sıkıntıdan yükseliyor sanırım
Yaptirdim canim bi saatten az kaldi cikcak hayirlisi olsun
1 saate aricaklar isvicreden getirdigim test uc gun kala falan pozitif cikti oyle cok silik falanda degil belliydi burdan aldigim normal testlerin dunki biraz belliydi cok hafif pembe bu sabahki daha belliydi hayirlsi olsun artik hic negatif cikmadi yani ama kayinvalideler falan herkes bekliyo bi kan vermeye gittim gorumce geldi esi cocuklar esim masallah
tabı aylarca deıls enelerce kalcak yok kız acemı anne ğorduysen tmmdır buda test yanı ınsan yapımı sılınır bozulur renk sonuçta :=)
Masallah ya gerci benden sonra evlenen arkadaslarim 2.ye hamile su ano çok rahattı istemiyorum uzun süre diyordu,çocukta sevmez pek. bide afedersin hiç bir bilgiis yok hiç bişey hakkında nasıl olduysa olmuş demekki artık ya bizimkilerde bişey var ya bizde aklım almadı şok oldum eltim evleneli 15 gün oldu yakında onunda hamile oldugunu duysam herhalde kendimi oklavayla döverim artık birde benim kayınbaba bir kaynana 6 kayın 2 ya o açıdan çok laf olur bende eşime dedim artık çocuk istedigimizi kimse bilmesin ve 2-3 sene istemiyoruz diyelim olursa olur olmazsada başka yol buluruz hiç olmazsa laf etmez kimse istemiyoruz sanır dedim
Bak attim normal testin ilki belli olmamis bile fotoda :) ikincide belli bi gun araylaYok tabiki hayir. Testler belli sure bekledikten sonra siliklesiyor. Kanli canli ilk dakikadaki gibi durmuyor. Benim kastim. Hergun bir test ve her testte azda olsa seninin fark etmen bile yeter birazcik daha koyulasma. Aman birak koyulasmayi hepsi pozitif iste ne guzel.) var var ben hissederim
Aminn canimm insallah az kaldi :)Sup3risi hayırlı haberlerini alırız inşallah canım
Aminn insallah canim sizde dua edin benim icinKan testin pozitif çıkacaktır büyük bi ihtimal ama kendine nazar oku bol bol arada yer seni bu aile sürekli aytel kursiyerler falan oku Felak nas falan filan
canim hadi sonucu at daha cikmadi bizde bekliyoruz hayirli haberlerinniSup3risi kan mı verdin sonucu 4 gözle bekliyorum valla hemen etiketleyip beni yazıyorsun gördüm valla çatladım meraktan inşallah bebişin haberini alır herkese kapak yaparsın
Canim eve geldik aricaklar bende bekliyorum kalbim disarda atiyocanim hadi sonucu at daha cikmadi bizde bekliyoruz hayirli haberlerinni
Kuzum geldik ancak aksama kan verdim bi saate cikcak uc testte pembede olsa hepsinde pozitif cikti hayirlisi olsun artik
Iyi tatiller kuzummm hayirlisiyla git gel sana cik iyi gelecek tatil. Insallah pozitif desinler ucacam bilmiyom kacinci kattayizBizler inandık zaten senin hamile olduguna canım benim rabbimin izniyle kan testinde değerinde güzel çıkar inşallah.
DArısı bizlere :)
Bizde bu gece gidiyoruz canım :)
Olabilir. Ama ordada var gordum ben rahat sakin ol bak iyi dusun iyi olcak kac dk kaldi sonuca meraktan olcem haa. Sabahda ose gidicem 6 bucukda kalkcm hadi guzel haberler ver bizeBak attim normal testin ilki belli olmamis bile fotoda :) ikincide belli bi gun arayla
profesör bildi. asistani bilemedi.profösör bilmedide ona mı güvendin yavrum
20 dakikaya aramalari lazim bakalim turk isi yapip gec aramasinlardaOlabilir. Ama ordada var gordum ben rahat sakin ol bak iyi dusun iyi olcak kac dk kaldi sonuca meraktan olcem haa. Sabahda ose gidicem 6 bucukda kalkcm hadi guzel haberler ver bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?