Bi gelse o hayirli hber bende sevincem yusf yusufne güzel kaç ya her gün birinin test sonucunu bekliyoruz güzel heyecanlar :)
E malum turkiyedeyiz hersey beklenir.20 dakikaya aramalari lazim bakalim turk isi yapip gec aramasinlarda
sağol canım benim ben suan da değerin kaç çıkar onu düşünüyorum :)Iyi tatiller kuzummm hayirlisiyla git gel sana cik iyi gelecek tatil. Insallah pozitif desinler ucacam bilmiyom kacinci kattayiz
Benim bugün de gelmedi kırmızılar, hiç de belirtim yok, hergece ped koyuyorum ama biiey yok.. Kasıklarıma ince ince sızılar giriyo o kadar, bir de ani hareket edersem kasığıma ve karnıma kramp giriyor. Dr nevra nın hesaplamalarına göre, olsa bile rahme tutunması 25 ağustosu buluyormuş. Daha bir hafta oldu anca oldu zaten idrarda çıkmaz. P. Tesiye kadar kırmızılar gelmezse, kana tekrar baktırayım diyorum..
Ozelde yaptirdim acile gittik 30 tl aldilarE malum turkiyedeyiz hersey beklenir.)
Ama 1 saate sonuc veriyoruz diyen yerler genellikle dedikleri saatlerde verirler. Ozeldemi yaptirdin
Insallah hersey iyidir yolundadir canim rabbim yardimcim olsunsağol canım benim ben suan da değerin kaç çıkar onu düşünüyorum :)
rabbimin izniyle hamilesinreglde gelmemiş testlerde pozitif daha ne olsunnn
Amin canım insallah insallah allah razı olsun hepinizden rabbim bu istegimizi görürde insallah en kisa zamanda muradimiza erdirirOyle dusunme insallah olumlu olur canim . Dualarim sen ve cani gonulden isteyen tum annelerle :))
Kızlar öncelıkle heycan yok bu ovulasyon testı :)
ayın 30 u yada 29 uydu tam emın deılım bı ovu testı yapım dedım ngtv çıkmıştı.
Dün kasıklarımda ağrı oldu ılk defa kendımı dınledım acaba yumurtluyormuyum dedım kendı kendıme ve dun ılışkı oldu gece... az once yıne ağrım var dıye sağ kasığımda ggıttım lh testı yaptım acayıp derecede ıkıncı cızgı net kopkoyu resımden cok bellımı bılmıyorumda ... Şımdı sıze sorum normalde bıgun durup bıgun yapıyorduk yanı dun gece yaptık bgun durup yarın yapmamız gerekıyor ama çıft çızgı cezbettı napsam bılmıorum ılışkı gunu yarın sızce ???
Şu ıkıncı cızzgıyı bıde hcg de görsek uf :)
Yine iyi canim. Bende ozelde acilden yaptiriyorum 30 lira ama. 3 saatte cikiyor sonuc bazen 3 bucuk ne sacma dimi. Hadi kizzz dokuz dogurdum sonuc ne arasinlar artik :))Ozelde yaptirdim acile gittik 30 tl aldilar
bende heyecanla bekliyorum bakıyorum canım yazdinmi sonucu diyeInsallah hersey iyidir yolundadir canim rabbim yardimcim olsun
Ben kendim hamile olmayi o kadar cok istiyorum ki bir evladim olsun. Bir okadarda guzel haberler duyunca kendim kadar seviniyorum. Cunku biliyorumki burdaki hepimiz ayni duygulari paylasiyoruz ve cok istiyoruz. Rabbim tez vakitti hepimize nasip etsin insallahAmin canım insallah insallah allah razı olsun hepinizden rabbim bu istegimizi görürde insallah en kisa zamanda muradimiza erdirir
Daha arayan olmadi valla bekliyozYine iyi canim. Bende ozelde acilden yaptiriyorum 30 lira ama. 3 saatte cikiyor sonuc bazen 3 bucuk ne sacma dimi. Hadi kizzz dokuz dogurdum sonuc ne arasinlar artik :))
Neyse 7 8 dk sonra baktin aramadilar sen araDaha arayan olmadi valla bekliyoz
B
beyaz şerit olunca ne oluyo çok merak ettim.. lütfen söyler misiniz?
hadi ins hayirlisi guzel heyacan buCanim eve geldik aricaklar bende bekliyorum kalbim disarda atiyo
hafif pembemsi olunca kırmızımsı diyeyim o zaman dogruluk payı artıyomuş sanırımIste o testin var olan cizgisinin yeriymis sadece..pozitif oldugunu gostermiyormus yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?