Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Ben hiç böyle olmazdım kzlar resmen sivilce döktüm ya batada daha var yakın olsa bile bu kadar cıkmaz
yuzum mahfoldu ya bide tatile gidiyoz

Iyi tatiller kuzummm hayirlisiyla git gel sana cik iyi gelecek tatil. Insallah pozitif desinler ucacam bilmiyom kacinci kattayiz
sağol canım benim ben suan da değerin kaç çıkar onu düşünüyorum :)
rabbimin izniyle hamilesin reglde gelmemiş testlerde pozitif daha ne olsunnn

senide takipteyim canım çok merak ediyorummm

Karpatyam esine soyleme gorev gibi yapmasin erkekler kasiliyor stress olunca spermlerin gidisini engelliyor. Bitter cikolata diye soyluyordu arkadaslar ben yapmadim ama yedirebilirsen iliskiden once esine yedir. Hadi insallah iki hafta sonra sendrn guzel haber aliriz :)))

Amin canım insallah insallah allah razı olsun hepinizden rabbim bu istegimizi görürde insallah en kisa zamanda muradimiza erdirir
Ben kendim hamile olmayi o kadar cok istiyorum ki bir evladim olsun. Bir okadarda guzel haberler duyunca kendim kadar seviniyorum. Cunku biliyorumki burdaki hepimiz ayni duygulari paylasiyoruz ve cok istiyoruz. Rabbim tez vakitti hepimize nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…