Daha gelmedi telefon :) dua edin pizitif desinlerbende heyecanla bekliyorum bakıyorum canım yazdinmi sonucu diye
hafif pembemsi olunca kırmızımsı diyeyim o zaman dogruluk payı artıyomuş sanırım
Umarim guzeldir yoksa cok uzulcemhadi ins hayirlisi guzel heyacan bu
Nereye gidiyordunuz kuzum şimdiden iyi tatiller :)evet canım benim sabaha karşı çıkarız 3 saate gideriz tahminim
canım bol bol ayetel kürsi okuDaha gelmedi telefon :) dua edin pizitif desinler
Bilsem okucam durun :)canım bol bol ayetel kürsi oku
Beyaz serit varsa pembenin yaninda negatif..ama kalin pembe ve hemen olusan cizgi varsa pozitif oluyormus canim
ben oglumu banyo yaptimaya gidiyorum sonra ins sonucu yazarmis olursun catlarim vallaBi gelse o hayirli hber bende sevincem yusf yusufaz kaldi
Bilsem okucam durun :)
ben oglumu banyo yaptimaya gidiyorum sonra ins sonucu yazarmis olursun catlarim valla
Hepimiz çatlıyoruz şuan canısı :))siz yapın bıcı bıcınızıben oglumu banyo yaptimaya gidiyorum sonra ins sonucu yazarmis olursun catlarim valla
Okudum allah razi olsun canim
Benim tee 17sinde :)sırasıyla yakın batlar
Denizkizi2425
Smile Forever
9 cular olarakmelegini_bekliyor jejelibobon ve bendeniz myzt ama ben 10 11 12 de olabilirim
Benim tee 17sinde :)
yarin sabah kan vermeye gidicem canım en kesin sonuc o olucak ama korkuyorum negatif görmekten 9 aydır negatif sonuc ala ala
Ivit son 3 gunsırasıyla yakın batlar
Denizkizi2425
Smile Forever
9 cular olarakmelegini_bekliyor jejelibobon ve bendeniz myzt ama ben 10 11 12 de olabilirim ama olmim gelmesin gelmeeeeeeeeeeee
Aynen öyle canım bu ay pek takmamaya çalışıyorumbebeiş olsunda beklemeye değer canım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?