Aynen öyle canım bu ay pek takmamaya çalışıyorum
Tam bayram haftası olucak yoğun olucazbende öyle gerçekten belirti aramıyorum ama oluyo bişiler :/
Hangi gun yumurtlamanin ve dollenmenin gerceklestigini bilemeyecekleri icin sat i dikkate aliyolar doktorlar cnm.Bence de öyle olmalı haklısın ama bende doktorların neden öyle hesap yaptığını açıklamaya çalıştım sanırım beceremedim :)
Ay kızlar öyle bi bakayım dedim bize katılan varmı diye beni bile heyecan bastı bak.:)Sup3risi heyecanla bekliyoruz :) nicke göre ismini tahmin ettim acaba adaşmıyız diye düşünüyorum :)
Kizlarrr aradik yanlis anlamadiysak 403.300 dedi galiba gorumce ee pozitifmi dedi adamda oozitif dedi
Gözün aydın canım darısı başımızaKizlarrr aradik yanlis anlamadiysak 403.300 dedi galiba gorumce ee pozitifmi dedi adamda oozitif dedi
Kizlarrr aradik yanlis anlamadiysak 403.300 dedi galiba gorumce ee pozitifmi dedi adamda oozitif dedi
Hayirli olsun cnm.saglikla dogsun insallahKizlarrr aradik yanlis anlamadiysak 403.300 dedi galiba gorumce ee pozitifmi dedi adamda oozitif dedi
Ayy canııım 403 bidee maşallah yaa :))Kizlarrr aradik yanlis anlamadiysak 403.300 dedi galiba gorumce ee pozitifmi dedi adamda oozitif dedi
Bana üç gün önce geldi canm... İnşallah bebişimde erkenden gelirsırasıyla yakın batlar
Denizkizi2425
Smile Forever
9 cular olarak @melegini_bekliyor @jejelibobon ve bendeniz myztama ben 10 11 12 de olabilirim ama olmim gelmesin gelmeeeeeeeeeeee
Superr iste ne guzel. Ama o 403.300 degildir 403 dur . Ama bu deger bile bat gununde cok iyi. Cok sevindim Allah tamamini erdirsim insllah saglicakla kucagina al :)) hadi hayirlisi insallah darisi tum isteyenlerKizlarrr aradik yanlis anlamadiysak 403.300 dedi galiba gorumce ee pozitifmi dedi adamda pozitif dedi
Aminnnn canim aminn allah duydu sukurler olsunnn ben daha olayin farkinda degilim ama dger yuksek gibi geldi sanki 5. haftadan 1 gun aldik bu gunolleyyyyy beeeeeeeeeeeeeeee
canımmmmmmmmmmmmm hayırlı olsun gözün aydınnnn çok mutlu oldummmmmmm çok şükür yüce rabbim yine gösterdi büyüklüğünü Allahım sana şükürler olsun
aa regl mi oldun canımBana üç gün önce geldi canm... İnşallah bebişimde erkenden gelir
Sagoll canim 403.3 de demis olabilir telefonda o kadar anladik ancak bilemem ki :) normalmi bana yuksek geldiSuperr iste ne guzel. Ama o 403.300 degildir 403 dur . Ama bu deger bile bat gununde cok iyi. Cok sevindim Allah tamamini erdirsim insllah saglicakla kucagina al :)) hadi hayirlisi insallah darisi tum isteyenler
Tebrik ederim gözunüz aydın hayirlı olsunKizlarrr aradik yanlis anlamadiysak 403.300 dedi galiba gorumce ee pozitifmi dedi adamda pozitif dedi
Canım benim o hissini yerim seni insaAllah oyledir ya değişiklik hissediyorum hissetmemmi bebisim geldi gibi hissediyorum ama bir yandanda korkuyorum tabiMor canim sana soyluyorum hissediyorum sende var insallah ve benimki gibi gec cikicak. Benim testim 1 hafta sonra gozukmeye basladi. Rabbim hayirlisiyla versin insallah. Belirtiler varmi? Degisiklik hissediyomusun kendinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?