Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Mor canim sana soyluyorum hissediyorum sende var insallah ve benimki gibi gec cikicak. Benim testim 1 hafta sonra gozukmeye basladi. Rabbim hayirlisiyla versin insallah. Belirtiler varmi? Degisiklik hissediyomusun kendinde?

banada öyle geliyor S selifor te var gibi geliyor inşallah öyledir

Ay kızlar öyle bi bakayım dedim bize katılan varmı diye beni bile heyecan bastı bak.:) Sup3risi heyecanla bekliyoruz :) nicke göre ismini tahmin ettim acaba adaşmıyız diye düşünüyorum :)

Ay kızlar öyle bi bakayım dedim bize katılan varmı diye beni bile heyecan bastı bak.:) Sup3risi heyecanla bekliyoruz :) nicke göre ismini tahmin ettim acaba adaşmıyız diye düşünüyorum :)

canımmmmm senle konusmustuk hatırlıyomusun beni :)
haziran mı temmuz mu hatırlamıyorum bi topikte
diğer nickini biliyorum ismini değiştirmiştin önce bi düşüğün olmuştu dimi kuzum ama çok şüküryine hamilesin
rabbim tamamına erdirsin
darısı başımıza inşallah

Kizlarrr aradik yanlis anlamadiysak 403.300 dedi galiba gorumce ee pozitifmi dedi adamda oozitif dedi

olleyyyyy beeeeeeeeeeeeeeee

canımmmmmmmmmmmmm hayırlı olsun gözün aydınnnn çok mutlu oldummmmmmm çok şükür yüce rabbim yine gösterdi büyüklüğünü Allahım sana şükürler olsun

Kizlarrr aradik yanlis anlamadiysak 403.300 dedi galiba gorumce ee pozitifmi dedi adamda pozitif dedi
Superr iste ne guzel. Ama o 403.300 degildir 403 dur . Ama bu deger bile bat gununde cok iyi. Cok sevindim Allah tamamini erdirsim insllah saglicakla kucagina al :)) hadi hayirlisi insallah darisi tum isteyenler

olleyyyyy beeeeeeeeeeeeeeee

canımmmmmmmmmmmmm hayırlı olsun gözün aydınnnn çok mutlu oldummmmmmm çok şükür yüce rabbim yine gösterdi büyüklüğünü Allahım sana şükürler olsun
Aminnnn canim aminn allah duydu sukurler olsunnn ben daha olayin farkinda degilim ama dger yuksek gibi geldi sanki 5. haftadan 1 gun aldik bu gun

Superr iste ne guzel. Ama o 403.300 degildir 403 dur . Ama bu deger bile bat gununde cok iyi. Cok sevindim Allah tamamini erdirsim insllah saglicakla kucagina al :)) hadi hayirlisi insallah darisi tum isteyenler
Sagoll canim 403.3 de demis olabilir telefonda o kadar anladik ancak bilemem ki :) normalmi bana yuksek geldi

Mor canim sana soyluyorum hissediyorum sende var insallah ve benimki gibi gec cikicak. Benim testim 1 hafta sonra gozukmeye basladi. Rabbim hayirlisiyla versin insallah. Belirtiler varmi? Degisiklik hissediyomusun kendinde?
Canım benim o hissini yerim seni insaAllah oyledir ya değişiklik hissediyorum hissetmemmi bebisim geldi gibi hissediyorum ama bir yandanda korkuyorum tabi
Belirti olarak kasik agrisi sag kasikta gerilme arada bulanti arada bas dönmesi duygu değişimleri sinir ağlama lekelenme oldu pazar gecesi geldi hala daha adetim gelmedi arada akinti seklinde oluyor sulu akintim var öyle ne biliyim bana bir yandanda yine negatif gorucekmisim gibi geliyr canım insaAllah seninki gibi olsun gec olsun yinede razıyım
myzt insaAllah hisleriniz doğru cikar canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…