Aminnnn canim aminn allah duydu sukurler olsunnn ben daha olayin farkinda degilim ama dger yuksek gibi geldi sanki 5. haftadan 1 gun aldik bu gun
Hatırlıyorum canım seni :) evet nick.değiştirdim ama.yine tanıdın beni.:)canımmmmm senle konusmustuk hatırlıyomusun beni :)
haziran mı temmuz mu hatırlamıyorum bi topikte
diğer nickini biliyorum ismini değiştirmiştin önce bi düşüğün olmuştu dimi kuzum ama çok şüküryine hamilesin
rabbim tamamına erdirsin
darısı başımıza inşallah
İnallah bumdam so rad senden alırız yaa üzel haberlerşş 3 gün mü kaldı canım :) karıştırCanım benim o hissini yerim seni insaAllah oyledir ya değişiklik hissediyorum hissetmemmi bebisim geldi gibi hissediyorum ama bir yandanda korkuyorum tabi
Belirti olarak kasik agrisi sag kasikta gerilme arada bulanti arada bas dönmesi duygu değişimleri sinir ağlama lekelenme oldu pazar gecesi geldi hala daha adetim gelmedi arada akinti seklinde oluyor sulu akintim var öyle ne biliyim bana bir yandanda yine negatif gorucekmisim gibi geliyr canım insaAllah seninki gibi olsun gec olsun yinede razıyım
myzt insaAllah hisleriniz doğru cikar canlar
Aminn kuzum dualarim sizinle rabbim hayirlisiyla versin insallah tez zamanda hep yanimda oldunuz bende sizin yaninizdayim. Simdi azcik ara vericem millet burda elimde telefon tuhaf duruyo.istediğin oldu kuzum tr gidip orada ögrenmek müjdeyi vermek istiyordun ve oldu rabbim karşılıksız bırakmadı dualarını
inşallah isteyen herkes yasar bende annemlere 15 20 gün sonra güzel haberi veririm kendi evimde :)
rabbim nasip ederse bayramdan sonra burdalar
Canım tebrik ederim, Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah :) sende bize katıldın :)Kalkti sarildi sevindi napsin :)
Hatırlıyorum canım seni :) evet nick.değiştirdim ama.yine tanıdın beni.:)
Evet btnem ocak ayında.düşük yaptım.ama geçen ay.hamd olsun Rabbim nasip etti şuan hamileyim.şükürler olsun :)
Hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Aman boswer ne guzel iste deger iyi yuksek olmasi kotu degilki simdi onemli olan 2 gunde 2 kat artis gostermesi. Cok sevindim ya tekrar tebrik ederim :)Sagoll canim 403.3 de demis olabilir telefonda o kadar anladik ancak bilemem ki :) normalmi bana yuksek geldi
İnşallah ol ur bitanem dualarım seninle. Bat ne zaman:)tanıdım canım eski topikleri karısıtıyordum ne yazmısım diye senin yazılarına denk geldim baktım nickin dğişmiş
inşallah kuzum bu ay olmasını cok istiyorum annemler aylar sonra gelecekler yüzyüze hepsi sevinçten deliye dönsün istiyorum
yok canım 4.gun bitti gecikmemde ama duzensiz olduğu icin ilk lekelenmemin geldiği günden sayıyorum yarin kan vericem aksaminada sonucu alirim sanırımİnallah bumdam so rad senden alırız yaa üzel haberlerşş 3 gün mü kaldı canım :) karıştırdımmı
9 10 canım 11 de olabilirrr eylülİnşallah ol ur bitanem dualarım seninle. Bat ne zaman
hadi yarında sen heyecandan çatlat bizi kuzumyok canım 4.gun bitti gecikmemde ama duzensiz olduğu icin ilk lekelenmemin geldiği günden sayıyorum yarin kan vericem aksaminada sonucu alirim sanırım
Kızlarrr lutfen yardım edın bu topikte kac kışi Ovulasyon testı ıle hamıle kaldı ve ıstedıgı cınsıyetı tutturdu lutfen yazın bı cvp
Dualarımız seninle canım. Ne zaman öğreniceksin ?Kizlar kan verdim dua edin aksi bi sonuc cikmasin herkes bekliyo rezil olmiyim :))
Alllllllaaaaaaaaah beeeeeee işte buna göbek atılır kalkın kızlar hem göbek atıyor hem halay çekiyoruzzz teyze oluyoruzzKizlarrr aradik yanlis anlamadiysak 403.300 dedi galiba gorumce ee pozitifmi dedi adamda pozitif dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?