tebrikler ayyy cok sevindim haydi masaallah darisi bizim basimizaKizlarrr aradik yanlis anlamadiysak 403.300 dedi galiba gorumce ee pozitifmi dedi adamda pozitif dedi
Kizlarrr aradik yanlis anlamadiysak 403.300 dedi galiba gorumce ee pozitifmi dedi adamda pozitif dedi
Cnm cinsiyeti belirlemek mumkun degilki.ovulasyonla hamile kalanlar cok ama cokda baglama kendini.ben denedim pozitif cikti sonra sonra yumurtlama oldu 3gun sonra tekrar pozitif cikti hic bisey anlmadim.sen en iyisi vucudunu dinle.sonraki adete 14 gun kala kesin yumurtlama olurmus ve her ay yumutlama olmayabilirmis doktor boyle soylemisti.Kızlarrr lutfen yardım edın bu topikte kac kışi Ovulasyon testı ıle hamıle kaldı ve ıstedıgı cınsıyetı tutturdu lutfen yazın bı cvp
İnşallah canm zaten Allah tarafından vakti saati belli.. O yüzden ben bu işin peşini bıraktım...aa regl mi oldun canım
hayırlısı değilmiş demek zamanı deiğilmiş inşallah önümüzdeki ay
Gelmicek inşallahhhsırasıyla yakın batlar
Denizkizi2425
@Selinokay
9 cular olarakmelegini_bekliyor @jejelibobon ve bendeniz myzt ama ben 10 11 12 de olabilirim ama olmim gelmesin gelmeeeeeeeeeeee
Canıııımmm hamile misin sen yoksaKalkti sarildi sevindi napsin :)
Canim ancak pazartesi gidicem doktora sorin olmaz sanirim bilemiyorum ki evimde olsam sorun degil hatta isvicrede bakmiyolar bile bi gebelik testi yaparlar 2 ay bakmazlar :)Aman boswer ne guzel iste deger iyi yuksek olmasi kotu degilki simdi onemli olan 2 gunde 2 kat artis gostermesi. Cok sevindim ya tekrar tebrik ederim :)
Hi hi öyleymisimmm :))Canıııımmm hamile misin sen yoksa
Sok oldular beklemediler hic ama iyi kapak oldu :)) sagolasin kuzum dualarim sizinleCanim benim hayrli olsunn,sonunda rabbim dualarini kabul.etti ,hayırlısıyla kucağına alirsin ins,kv ve gorumce de.catlasin kapak olmuştur onlara ohhh darisi bizim basimiza ins dua et bizim icin de
Hadi hayırlı olsun canımmm. Çookkk sevindimm. Bize de dua et nolurrrKizlarrr aradik yanlis anlamadiysak 403.300 dedi galiba gorumce ee pozitifmi dedi adamda pozitif dedi
Allah hayırlı ugurlu etsin kuzum nasil sevindim anlatamam..Kalkti sarildi sevindi napsin :)
Hahaha oldu oldu beklemiyolardi adam deger 403 lerde diyo gorumce hala pozitifmi diye soruyo
Niye 403.300 değildir canım anlamadımSuperr iste ne guzel. Ama o 403.300 degildir 403 dur . Ama bu deger bile bat gununde cok iyi. Cok sevindim Allah tamamini erdirsim insllah saglicakla kucagina al :)) hadi hayirlisi insallah darisi tum isteyenler
Aminn kuzum hepinizden allah razi olsun en kisa zamanda sizede nasip etsn insallahAl
Allah hayırlı ugurlu etsin kuzum nasil sevindim anlatamam..allah saglıkla kucagına almayı nasib etsin inanki kendim kalmıs kadar sevndim
Aminn insallah canimmmtebrikler ayyy cok sevindim haydi masaallah darisi bizim basimiza
Nedenki adam oyle dedi bende tekrar sordum hatta 403. 300 mu diye evet dedi ben pek anlamiyom yani bu isten pazartesi gidicem doktoraNiye 403.300 değildir canım anlamadım
sırasıyla yakın batlar
Denizkizi2425
@Selinokay
9 cular olarakmelegini_bekliyor @jejelibobon ve bendeniz myzt ama ben 10 11 12 de olabilirim ama olmim gelmesin gelmeeeeeeeeeeee
Küsüratlı olmaz mı demek istedi, anlamadım. Ama değerin gayet iyi canım. 2 gün sonra tekrar kan ver. Değerinin artışına baktır. 2kat artmış mı diyeNedenki adam oyle dedi bende tekrar sordum hatta 403. 300 mu diye evet dedi ben pek anlamiyom yani bu isten pazartesi gidicem doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?