Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Kizlarrr aradik yanlis anlamadiysak 403.300 dedi galiba gorumce ee pozitifmi dedi adamda pozitif dedi

Canim benim hayrli olsunn,sonunda rabbim dualarini kabul.etti ,hayırlısıyla kucağına alirsin ins,kv ve gorumce de.catlasin kapak olmuştur onlara ohhh darisi bizim basimiza ins dua et bizim icin de

Kızlarrr lutfen yardım edın bu topikte kac kışi Ovulasyon testı ıle hamıle kaldı ve ıstedıgı cınsıyetı tutturdu lutfen yazın bı cvp
Cnm cinsiyeti belirlemek mumkun degilki.ovulasyonla hamile kalanlar cok ama cokda baglama kendini.ben denedim pozitif cikti sonra sonra yumurtlama oldu 3gun sonra tekrar pozitif cikti hic bisey anlmadim.sen en iyisi vucudunu dinle.sonraki adete 14 gun kala kesin yumurtlama olurmus ve her ay yumutlama olmayabilirmis doktor boyle soylemisti.

Aman boswer ne guzel iste deger iyi yuksek olmasi kotu degilki simdi onemli olan 2 gunde 2 kat artis gostermesi. Cok sevindim ya tekrar tebrik ederim :)
Canim ancak pazartesi gidicem doktora sorin olmaz sanirim bilemiyorum ki evimde olsam sorun degil hatta isvicrede bakmiyolar bile bi gebelik testi yaparlar 2 ay bakmazlar :)

Canim benim hayrli olsunn,sonunda rabbim dualarini kabul.etti ,hayırlısıyla kucağına alirsin ins,kv ve gorumce de.catlasin kapak olmuştur onlara ohhh darisi bizim basimiza ins dua et bizim icin de
Sok oldular beklemediler hic ama iyi kapak oldu :)) sagolasin kuzum dualarim sizinle

Nedenki adam oyle dedi bende tekrar sordum hatta 403. 300 mu diye evet dedi ben pek anlamiyom yani bu isten pazartesi gidicem doktora
Küsüratlı olmaz mı demek istedi, anlamadım. Ama değerin gayet iyi canım. 2 gün sonra tekrar kan ver. Değerinin artışına baktır. 2kat artmış mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…