Yok canım 403 negatif de Allahım yarabbimHahaha oldu oldu beklemiyolardi adam deger 403 lerde diyo gorumce hala pozitifmi diye soruyo
sira sende ins haydi insallah olacak olacak o senin olucak bakKizlar eski testlerime baktım sadece bir tanesinde bugunki gibi sonradan cizgi çıkmış o zamanki kimyasalmiydi acaba dedim ama kan vermistm negatif cikmisti bu ay ki öyle olmaz insaAllah onuda cok sonra bakinca farkettim ayy cok heyecanliyim erken uyumaliyim bu gece yoksa sabah uyuyakalirim
insaAllah canım benim hepimiz o güzel haberi alalım o duyguyu tadalim insaAllahsira sende ins haydi insallah olacak olacak o senin olucak bak
ins cnminsaAllah canım benim hepimiz o güzel haberi alalım o duyguyu tadalim insaAllah
Benimde 15 i..siraya koyalim hergun birinin sonucunu bekleyelim
Benimkinide ekleyin ilk sayfayaacanım ilk sayfada var batlar :)
De bence canım ona göre bişeyler verir doktorYa kızlar ben adet olmayalı 45 gün olcak cumartesi doktora gitcem ilaç vercek sonuçları getir telefonda veremem başka doktorada yönlendirebilirim demişti sizce hormon ilaçlarından sonra olur muyum artık çatlamak üzereyim resmen 3 aylık hamile gibi göbegim çıktı aglıycam artık kasıklar patlamak üzere ;( ne yapsam sizce,birde klomen sorayımmı sizce doktora yoksa çocuk istiyorum diyimmi demedimde hiç
tarlusal mı bilmiyom tam bi ilaç içiyolar afet olmak için onu dene canım istersen yani dr kontorlundeYa kızlar ben adet olmayalı 45 gün olcak cumartesi doktora gitcem ilaç vercek sonuçları getir telefonda veremem başka doktorada yönlendirebilirim demişti sizce hormon ilaçlarından sonra olur muyum artık çatlamak üzereyim resmen 3 aylık hamile gibi göbegim çıktı aglıycam artık kasıklar patlamak üzere ;( ne yapsam sizce,birde klomen sorayımmı sizce doktora yoksa çocuk istiyorum diyimmi demedimde hiç
Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin canim cok sevindim bak fal isi falan yalan kismetse olur zaten uzmustun kendini bide yanlis hatırlamıyorum demi sendinKizlarrr aradik yanlis anlamadiysak 403.300 dedi galiba gorumce ee pozitifmi dedi adamda pozitif dedi
canım farketmez etiketlesende olurMesaj olarak mı atıyoruz kuzum
Onu içtim şuan olmam lazımdı ama olmadım halatarlusal mı bilmiyom tam bi ilaç içiyolar afet olmak için onu dene canım istersen yani dr kontorlunde
Evet yaa çok sevindim gerçekten darısı bze inşallah :) attm canmcanım farketmez etiketlesende olur
her türlü ulasır ona ama msj at istersen
etiketlersen sayfada gözden kacırabilir
o şimdi şaşkın balık
De bence canım ona göre bişeyler verir doktor[/QUOT tamam diycem
Hadi kizlar gecen ay olmadi madem bu ay bu temiz sayfadan devam edelim gecen ayin bizde biraktigi üzüntüyü, hayal kirikligini bir kenara birakip önümüze bakalim birbirimize destek olalim meleklerimiz göbislerimize düsene kadar ve sonrasinda kucaklarimiza alana kadar. Simdiden tesekkürler
Herkes sigmiyor sanirim :s
Sup3risi 1 eylül
S selifor 28 ağustos
@Assos 14 eylül
@Miss_bonn 23 eylül
@Masal9255 11 eylül
@melegini_bekliyor 9 eylül
@jejelibobon 9 eylül
@yeni_ay 15 eylül
@Arzuaktas 10 eylül
@dery.a 4 eylül
myzt 9 eylül
@cigdemmm26 11 eylül
@nazlieylul 10 eylül
nannen1 13 eylül
@bebegim-gel 20 eylül
@Cido17 31 ağustos
@Selinokay 4 eylül
@esrahsen 28 ağustos
@gecmiyorgunler 27 ağustos
@Fusyamoxx578 18 ağustos
@Denizkizi2425 3 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?