Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Hahaha oldu oldu beklemiyolardi adam deger 403 lerde diyo gorumce hala pozitifmi diye soruyo
Yok canım 403 negatif de Allahım yarabbim ama rakam çol hoş kuzum ya 403 inşallah saglıklı sıhatli doguma gün saydıgınıda görür kucagındada görürüz canım sen ne yapıyon kız heyecan varmı

Kizlar eski testlerime baktım sadece bir tanesinde bugunki gibi sonradan cizgi çıkmış o zamanki kimyasalmiydi acaba dedim ama kan vermistm negatif cikmisti bu ay ki öyle olmaz insaAllah onuda cok sonra bakinca farkettim ayy cok heyecanliyim erken uyumaliyim bu gece yoksa sabah uyuyakalirim

sira sende ins haydi insallah olacak olacak o senin olucak bak

S selifor ikinci güzel haberde senden gelir inşallah Allahım çoooook amin kabul etsin dualarımızı senide hamiş görelim sabah hemen etiketle beni lütfen yarın görümcem gil gelcek temizlik flan uzun süre bakamam çok sayfa olursa takipte edemem lütfen meraktan çatlarım sonuç için haber ver tamammı canım inşallah hamiş ol umudumuz ol sende

Ya kızlar ben adet olmayalı 45 gün olcak cumartesi doktora gitcem ilaç vercek sonuçları getir telefonda veremem başka doktorada yönlendirebilirim demişti sizce hormon ilaçlarından sonra olur muyum artık çatlamak üzereyim resmen 3 aylık hamile gibi göbegim çıktı aglıycam artık kasıklar patlamak üzere ;( ne yapsam sizce,birde klomen sorayımmı sizce doktora yoksa çocuk istiyorum diyimmi demedimde hiç

De bence canım ona göre bişeyler verir doktor

tarlusal mı bilmiyom tam bi ilaç içiyolar afet olmak için onu dene canım istersen yani dr kontorlunde

15 eylul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…