ewet canım tahmınen ocak yılbası falan demişti yengesiAllah saglikla kucağına almayi nasip etsin canim cok sevindim bak fal isi falan yalan kismetse olur zaten uzmustun kendini bide yanlis hatırlamıyorum demi sendin
Ay fala inanmayın,gerçi banada kendi falcım hiç bişeyden haberi yokken eylül veya kasımda hamilesn demişti. Ve klomen kullan demişti şoka girmiştim doktorda klomen verdi 2 hafta sonra bana flan ama eylülde veya kasımda hamile olma ihtimalim %1 flan daha adet olmadım ;(ewet canım tahmınen ocak yılbası falan demişti yengesi
ama hamile :)
Ay fala inanmayın,gerçi banada kendi falcım hiç bişeyden haberi yokken eylül veya kasımda hamilesn demişti. Ve klomen kullan demişti şoka girmiştim doktorda klomen verdi 2 hafta sonra bana flan ama eylülde veya kasımda hamile olma ihtimalim %1 flan daha adet olmadım ;(
banada diyorlar ama mümkün degil :/inanmıyoruz tabi ama insan etkilenmiyo değil yani
bben etkileniyorum istersis temez
2 arkadasım bence eylulde kalcan dediler bana bilmiyom artık :)
çok üzüldüm canım yazdıklarına yaKızlar benim moralim sıfır ya hiç ümidim yok.. resmen ağlıyorum.. ben de anne olmak istiyorum ama sanki hiç olamıyacakmışım gibi geliyo.. 2 ablamın, kuzenlerimin , eşimin kuzenlerinin çocukları olmuyo.. ben de etkileniyorum.. ve umutsuzluğa kapılmış durumdayımm.. annem babam kardeşlerim yanımda yok.. kendimi çok kötü hissediyorum.. kimseyle de dertleşemiyorum.. soran olunca da daha 1 sene oldu , daha yeni felan diyorum .. takmıyormuş gibi görünüyorum ama içim kan ağlıyo resmen.. eğer olmşcaksa da Rabbim sabır versin.. bu hayatta ne istediysem olmadı , olan da çok geç oldu.. hep dua ettim.. hep dedim olmuyosa Raabim dua etmemi istiyor demekki diye ama artık dayanamıyorum.. ne yapcağımu da bilmiyorum.. resmen artık doktora bile gitmek istemiyorum..
ben sana bir akıl vereyim o zaman,olmuycak dersen olmaz misal veriyorum ben 16 yaşımda enfeksiyondan hastahaneye kaldırıldım ama çok agırdı sürekli aglıyordum karın agrısı flan çekiyordum bir tane stajer rahim senin ters çocugun olmaz dedi bak o zaman küçügüm bide o kadar kötü hissettim ki saatlerce agladım sonra prof geldi ne saçmalıyor o öyle birşey yok flan testler yapıldı yok. ama ondan sonra sürekli benim çocugum olmuycak evlendikten sonra kesin demeye başladım nişanlandık 5 ay sonra eşimde varikosel çıktı sperm sayısı düşüyor günden güne neyse sıkıntı degil dedik ve ben hala devam ettim böyle demeye sonra evlendik. hastahanelerden çıkamaz oldum enfeksiyon oldum çocugun olmaz dediler vajinal enfeksiyon geçirdim kist oldu o geçti sonra polikist var dediler ne yapacagımı şaşırdım, sonra doktora gittim temiz hiç bişey yok dedi,ama şimdide hem hormonlarım yüksek hemde regl olamaz oldum ben ki 22 günde bir olan 18 günde olan ben şimdi, 45 gün olcak ve hamile degilim herkes öyle sanırken çıkmadı. ve en büyük üzüntümüde söyleyim ben bu çocuk işini imtihana dönüştürdüm nasıl düşünürsen nasıl kafanda büyütürsen o kadar olmuycanı anladım testlerde pozitifi gördüm,ve sürekli hamile degilim dedim ve kanda çıkmadı, neyi çok istersen o senin sınavın olur nasıl düşünürsen o senin hayatın olur iyi düşün çünkü beyin rahimi öyle etkiliyor ki çocuk sahibi olmanıda etkiliyor bu yüzden kafandan atmaya çalış ben şuan hep iyiyim demeye başladım dünden sonra ve tedavimi olup çocugum olcak demeye başladım rabbim nasip etcek ve olcak de karamsar oldugun sürece kendine eşine çevrene,ve cennetteki çocuguna zarar verir onu dahada çok orda bekletirsin kuzum aklını başına al zor biliyorum ama almak zorundasın istiyorsanKızlar benim moralim sıfır ya hiç ümidim yok.. resmen ağlıyorum.. ben de anne olmak istiyorum ama sanki hiç olamıyacakmışım gibi geliyo.. 2 ablamın, kuzenlerimin , eşimin kuzenlerinin çocukları olmuyo.. ben de etkileniyorum.. ve umutsuzluğa kapılmış durumdayımm.. annem babam kardeşlerim yanımda yok.. kendimi çok kötü hissediyorum.. kimseyle de dertleşemiyorum.. soran olunca da daha 1 sene oldu , daha yeni felan diyorum .. takmıyormuş gibi görünüyorum ama içim kan ağlıyo resmen.. eğer olmşcaksa da Rabbim sabır versin.. bu hayatta ne istediysem olmadı , olan da çok geç oldu.. hep dua ettim.. hep dedim olmuyosa Raabim dua etmemi istiyor demekki diye ama artık dayanamıyorum.. ne yapcağımu da bilmiyorum.. resmen artık doktora bile gitmek istemiyorum..
çok üzüldüm canım yazdıklarına ya
ne dieyim ümidini hiçbir zaman kaybetme rabbim cok buyuk
bazen bende derim acaba anne olamıcakmıyım ama emin ol bu herkesin aklına gelir.
kardeşim evli bile değil o bile bazen düşünür
belkide zamanı vardır biliyorum her ay sabırla beklemek cok zor ama gönlünden geçen herseyin gerçelşemesi dileğiyle
Allah sabır versin hepimize
ben sana bir akıl vereyim o zaman,olmuycak dersen olmaz misal veriyorum ben 16 yaşımda enfeksiyondan hastahaneye kaldırıldım ama çok agırdı sürekli aglıyordum karın agrısı flan çekiyordum bir tane stajer rahim senin ters çocugun olmaz dedi bak o zaman küçügüm bide o kadar kötü hissettim ki saatlerce agladım sonra prof geldi ne saçmalıyor o öyle birşey yok flan testler yapıldı yok. ama ondan sonra sürekli benim çocugum olmuycak evlendikten sonra kesin demeye başladım nişanlandık 5 ay sonra eşimde varikosel çıktı sperm sayısı düşüyor günden güne neyse sıkıntı degil dedik ve ben hala devam ettim böyle demeye sonra evlendik. hastahanelerden çıkamaz oldum enfeksiyon oldum çocugun olmaz dediler vajinal enfeksiyon geçirdim kist oldu o geçti sonra polikist var dediler ne yapacagımı şaşırdım, sonra doktora gittim temiz hiç bişey yok dedi,ama şimdide hem hormonlarım yüksek hemde regl olamaz oldum ben ki 22 günde bir olan 18 günde olan ben şimdi, 45 gün olcak ve hamile degilim herkes öyle sanırken çıkmadı. ve en büyük üzüntümüde söyleyim ben bu çocuk işini imtihana dönüştürdüm nasıl düşünürsen nasıl kafanda büyütürsen o kadar olmuycanı anladım testlerde pozitifi gördüm,ve sürekli hamile degilim dedim ve kanda çıkmadı, neyi çok istersen o senin sınavın olur nasıl düşünürsen o senin hayatın olur iyi düşün çünkü beyin rahimi öyle etkiliyor ki çocuk sahibi olmanıda etkiliyor bu yüzden kafandan atmaya çalış ben şuan hep iyiyim demeye başladım dünden sonra ve tedavimi olup çocugum olcak demeye başladım rabbim nasip etcek ve olcak de karamsar oldugun sürece kendine eşine çevrene,ve cennetteki çocuguna zarar verir onu dahada çok orda bekletirsin kuzum aklını başına al zor biliyorum ama almak zorundasın istiyorsan
Ben uyuyamiyorum tuhaf bi duygu :) acaba yanlismi anladik adami diye dusunuyorum degeri uc kez sorduk en son gorumce ee pozitifmi dedi ama hala saskinim :)canim artik rahat uyuyabilirim
kız uyu bebişin dinlenmesi lazım inan inan anneeeeee oluyorsun eteklerinde anne diye koşacak bir kızın olacak anaaaa kızın dedim :/ bilmiyorum valla bianda kız dedimBen uyuyamiyorum tuhaf bi duygu :) acaba yanlismi anladik adami diye dusunuyorum degeri uc kez sorduk en son gorumce ee pozitifmi dedi ama hala saskinim :)
tabikide yeterki sen güzel düşün iyi ol saglıklı ol rabbim verecek inanTamam canım sağolasın.. pozitif olmaya çalışcam..
İnşallah bir gün müjdeli haberleri bizde alıcaz..
Insallah hersey yolunda gider pazartesine gidicem ancak hem kan veririm hem doktora gorunurumKüsüratlı olmaz mı demek istedi, anlamadım. Ama değerin gayet iyi canım. 2 gün sonra tekrar kan ver. Değerinin artışına baktır. 2kat artmış mı diye
Aminnn canim benim ben bisey anlamadim hani test kagidini gormedim telefondan ogrendik daha inanamiyorum farkinda bile degilim saskinim. Bu ayda olmaz dedim hep kendimi ona sartlamistim ya garip geliyoYok canım 403 negatif de Allahım yarabbimama rakam çol hoş kuzum ya 403 inşallah saglıklı sıhatli doguma gün saydıgınıda görür kucagındada görürüz canım sen ne yapıyon kız heyecan varmı
Aminn tatlim insallah hersey yolunda gider. Her an dualarimdasiniz hepiniz, insallah sizde beni tez zamanda teyze yapin sevincim buruk kaliyo boyle nedenseSup3risi bitanem çok sevindim.. sana demiştim demi tatil iyi gelcek ve bizi teyze yapcaksın diye.. şükürler olsun güzel haberlerini aldık.. inşallah güzel hamilelik geçirirsin ve Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. . dualarında bizi de eksik etme canımm..
Kizlar eklicemde ilk mesaj sonrakileri kabul etmedi bakicam ona bi ara cok asiri yorgunum 1-2 gun icinde halletmeye calisicam olmazsa baska cagresine bakarizcanımSup3risi ne msj at o ekliyor
tebrik ederim allah hayırlı etsin. 403 bat dan nekadar sonraki değerin yada önceKizlar eklicemde ilk mesaj sonrakileri kabul etmedi bakicam ona bi ara cok asiri yorgunum 1-2 gun icinde halletmeye calisicam olmazsa baska cagresine bakariz
Bana daha once soyledikleri kelimesi kelimesine cikmisti ben tirsiyodum kadindan o derece, fali gectim oteki turlude adete 3-4 gun kalasiya kadar hicbir belirti yoktu enfeksiyon vardi herseyi ona yoruyodum falan ben hala olduguna inanamiyorum. Allahin izniyle keseyi ve bevisi görünce farkina varicam gercekten oldu diycem :)Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin canim cok sevindim bak fal isi falan yalan kismetse olur zaten uzmustun kendini bide yanlis hatırlamıyorum demi sendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?