- 12 Temmuz 2015
- 350
- 360
- 23
- 32
oyyy anam savaş mı çıkartmış orda varya ben çıldırırım arar işten getirtirim onu :) bide misafir mi gelicek allah yardımcın olsun kardeş :)çok sayılmasakta evet sayılırızatla gel yardıma ölcem adamın bıraktıgı mutfaga bak ahhh evde olacaktı ki şunları nasıl toplatıyordum sinirlerim geliyor yapasım bile gelmiyor ya göxümde büyüyor Karpatyam
anam uykuluyken dokunmıcaklar haklısın benmkıde bu sabah benden aldı alımını adamı ışe gıderken rezıl ettım sonra vezı r ettım yolladım
canım sana kendimden örnek vereyim önceki hamileliğimde mayıs 23 de çatladı yumurtam o gün ilişki oldu 28 mayıstada kan testiyle öğrendim hamile olduğumu :)arkadaslar hepınıze merhaba.
ben daha oncede yazmıstım adetımden sonra 18.gun yumurtlamayı yakalayıp bılrıkte olduk
28 agustostu.. karnımda atmalar oluyor ve akıntım var..daha cok erken sonucta 6 gun gectı ama en erken ne zaman ogrenebılırım sızce ne zaman bellı olur..bu arada beklenen adetıme 8 gun var
ınsallah olmambılgısı olan ve deneyımlerı olan cevap versın lutfennnn
Ben dedim dedimmmmm burası uğurlu bir forum hepimiz tek tek insallah
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin cnm
Hımm doktorun gel demedi yani. Sen kontrol için kendin gidiyorsun yani. Yine adetim gelirse bende gideyim doktoraCanım ben ne olur ne olmaz kontrol amaçlı gidiyorum. Adet düzenim değişti onun için de takip ediyorum yine arada gidiyorum
Canım düşükten 10 gün sonra gel demişti gittim hiç bir sıkıntı yoktu yumurtam büyümüş o arada yine ama dışarı atılamamıştı onun için gitmştim tekrar adet sonrası. Daha sonra da ara ara kontrol için gittim ihmal etmiyorum bir sıkıntı yok normalde adet günü değişikliği dışında 28-30 günde gelirdi 24-25 günde geliyor iki aydır. Her kadın bence rutin kontrollerine gitmeli bu süreçteHımm doktorun gel demedi yani. Sen kontrol için kendin gidiyorsun yani. Yine adetim gelirse bende gideyim doktora
Benimde 15 i..siraya koyalim hergun birinin sonucunu bekleyelim
Dontsay canım Allah kolaylık versin ah şu erkekler hem yaparlar hem batırırlar.
myzt İyi tatiller canım senin de @Sup3risi gibi dönüşte hamile olduğunu öğreniriz inşallah :)
lazkizu Karpatyam kızlar okumaktan bir şey yazamadım valla kendi kendime kahkaha attım resmen iş yerinde gören olsa deli diyecek bana
Rabbim hepimizi her zaman bebişlerimizle birlikte güldürsün öyle inşallah
Maşallah canım bize de ugur getirsin bize dua edinsizin melekleriniz yanınızda dualarınız kabul olur
Kizlar eski testlerime baktım sadece bir tanesinde bugunki gibi sonradan cizgi çıkmış o zamanki kimyasalmiydi acaba dedim ama kan vermistm negatif cikmisti bu ay ki öyle olmaz insaAllah onuda cok sonra bakinca farkettim ayy cok heyecanliyim erken uyumaliyim bu gece yoksa sabah uyuyakalirim
amin kuzusu aminnnn insallah her daım ; de valla kız güldürdü benide :) nasılda uctu havalaraobsesif89
ayyy sorma kuzum yaa resmen sırıtıyorum şebelek gibi akşam giremedim o yüzden sırayla mesajları okumaya çalışıyorum bir baktım bir heyecan var orda dedim noluyo anam meğersemSup3risi hamileymiş öldüm ya sevinçten bir görmen lazım
Aynen böyle bir heycan yok valla maşallah gerçekten bu topik başka ya hepimize uğuru gelecek inşallahamin kuzusu aminnnn insallah her daım ; de valla kız güldürdü benide :) nasılda uctu havalaraobsesif89
Ben de sabah öyleydim canım servisi kaçıracaktım okumaktan vallaayyy sorma kuzum yaa resmen sırıtıyorum şebelek gibi akşam giremedim o yüzden sırayla mesajları okumaya çalışıyorum bir baktım bir heyecan var orda dedim noluyo anam meğersemSup3risi hamileymiş öldüm ya sevinçten bir görmen lazım
Kızlar benim moralim sıfır ya hiç ümidim yok.. resmen ağlıyorum.. ben de anne olmak istiyorum ama sanki hiç olamıyacakmışım gibi geliyo.. 2 ablamın, kuzenlerimin , eşimin kuzenlerinin çocukları olmuyo.. ben de etkileniyorum.. ve umutsuzluğa kapılmış durumdayımm.. annem babam kardeşlerim yanımda yok.. kendimi çok kötü hissediyorum.. kimseyle de dertleşemiyorum.. soran olunca da daha 1 sene oldu , daha yeni felan diyorum .. takmıyormuş gibi görünüyorum ama içim kan ağlıyo resmen.. eğer olmşcaksa da Rabbim sabır versin.. bu hayatta ne istediysem olmadı , olan da çok geç oldu.. hep dua ettim.. hep dedim olmuyosa Raabim dua etmemi istiyor demekki diye ama artık dayanamıyorum.. ne yapcağımu da bilmiyorum.. resmen artık doktora bile gitmek istemiyorum..
Benimde normalde 24-25 günde bir gelirdi kürtajdan sonra 27-28 günde bir gelmeye başladıCanım düşükten 10 gün sonra gel demişti gittim hiç bir sıkıntı yoktu yumurtam büyümüş o arada yine ama dışarı atılamamıştı onun için gitmştim tekrar adet sonrası. Daha sonra da ara ara kontrol için gittim ihmal etmiyorum bir sıkıntı yok normalde adet günü değişikliği dışında 28-30 günde gelirdi 24-25 günde geliyor iki aydır. Her kadın bence rutin kontrollerine gitmeli bu süreçte
Ters etki yapmış ikimizde de canım ama bir kaç ay sonra rutin haline döner en azından günleri şaşmıyor düzenli olması da iyiBenimde normalde 24-25 günde bir gelirdi kürtajdan sonra 27-28 günde bir gelmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?