- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Aynen canım. Bakalım inşallah bu ay hamileyimdir yaTers etki yapmış ikimizde de canım ama bir kaç ay sonra rutin haline döner en azından günleri şaşmıyor düzenli olması da iyi
İnşallah canım Rabbim gönlünden geçenleri nasip etsinAynen canım. Bakalım inşallah bu ay hamileyimdir ya
Amin canım hepimize inşallahİnşallah canım Rabbim gönlünden geçenleri nasip etsin
Canm su mubarek cuma gunu hatrina rabbim doldursun o gobusunu hayirli saglikli bi evlat nasip etsin insallah olur cnmMerhaba arkadaslar bugun asılama mı oldum insallah bu ay tutar sizlerden dua istiyorum rabbim herkesin gonlune gore versin
İnsallah canım bende hep oyle dua ettim artık hayırlısı diyorumCanm su mubarek cuma gunu hatrina rabbim doldursun o gobusunu hayirli saglikli bi evlat nasip etsin insallah olur cnm
Insallah bizedeİnsallah canım bende hep oyle dua ettim artık hayırlısı diyorum
Valla bana da myle geliyor.. Bence burası uğurlu, hepimizin göbüşünde böbüş varAynen böyle bir heycan yok valla maşallah gerçekten bu topik başka ya hepimize uğuru gelecek inşallah
canım benim üzme kendini tabiki olacak Allah ın izniyle ama demekki hayırlı bir zamanda olacak moralimizi bozmuyoruz bak hergün yeni bir hamiş haberi alıyoruz seviniyoruz onlar bize umut oluyor bende senin gibiydim ama buraya üye olduğumdan beri o kadar güzel moral veriyorki kızlar insan pozitif bakmaya başlıyor bozma moralini bizimde olacak inşallah kuzum benim biraz sabır evet beklemek çok zor benimde 2,5 sene oldu ama kimi vazgeçiyorum kimi tekrar hevesleniyorum ben Rabbime güveniyorum bizede nasip edecek ama hayırlı zamanda inşallah
Daha iyi ya işte Can'ım benim birinciyi isterken yıprandım diyorsun sonra ikinciyi isteyipte yıpranma ihtimalin kalmayacak zaten iki evladın olacak oh missay yok canım ben bir tane istiyorum valla ikinci şimdi dursun bir taneyi yapıcam diye yıprandım zaten yeterince 2. şuan düşünmüyorum ama şöyle de bir durum var eşimin geninde ikiz var olursa kafayı yerim herhalde
beni beklerken ölürsünüz herhalde ben daha çalışmalara bile başlamadımvalla benim bu ay nasıl olcak bilemiyorum çünkü ağustosta 13 gün geciktim bakalım kısmet vücuduma gore hareket edicem artık bu ay
Bende yumurtlama takibi yaptryorum bu ayda yumurtalama gunumde esim rahatsizdi ertesi gun oldu..bakalim tutcakmi hic oyle hissetmiyrm
Saglk ocagı canm. Bugn gidp kan verdim p.tesiye sonclar ckacak dediole bı zorunluluk yok canım ya saçma kım dedı bunu sağlık ocağımı ozelmı neresı :)
Canım internetten bakabilirsiniz sonuca gece çıkıyorSaglk ocagı canm. Bugn gidp kan verdim p.tesiye sonclar ckacak dedi
hayirli olsundarisi bizlereBat tarihim 4 5 eylul du.bugun hassas test aldim pozitifi gordum hayirlisiyla.darisi insaAllah hayirlisiyla bekleyen arkadaslara.ben bekirtilerimi yazmak istedim birilerine faydali olur belki diye.ayaklarim donuyor bir haftadir.on gundur inanilmaz bir bel agrisi.birde au kirpiklerin carpiklasmasi olayi dogru sanirim altla ust kirpigim girdi birbirine.bugun kan verdim saglik ocaginda pazartesiye kaldi sonuc.bakalm insallah kimyasal vs degildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?