Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Merhaba kızlar
Bugün kan tahliliyle ağustosun negatif olduğunu öğrendim bat 5eylüldü ama bugün görüyorum sanırım kırmızıları
İlk denememizdi ağustos, olmadı
Nasip inşAllah eylül miniğimin haberini aldığım ay olur

Merhaba arkadaslar bugun asılama mı oldum insallah bu ay tutar sizlerden dua istiyorum rabbim herkesin gonlune gore versin
Canm su mubarek cuma gunu hatrina rabbim doldursun o gobusunu hayirli saglikli bi evlat nasip etsin insallah olur cnm

Vazgecmek yok insallah rabbim vericek canim benim heycanla bekliyorum seni

Daha iyi ya işte Can'ım benim birinciyi isterken yıprandım diyorsun sonra ikinciyi isteyipte yıpranma ihtimalin kalmayacak zaten iki evladın olacak oh miss

Bende yumurtlama takibi yaptryorum bu ayda yumurtalama gunumde esim rahatsizdi ertesi gun oldu..bakalim tutcakmi hic oyle hissetmiyrm

Kızlar merhaba bugun sabah saglk ocagnda kan verdim sonuclar pazartesiye kaldı ama bi sorun var. Hamilelik belirtilerinde rahim sancısı ve böbreklerde agrı olur mu yoksa regl olacgm icin mi basladı sanclarm bugn basladı ¿ regl olcm diye cok tedirginm. Sonuclarda p.tesiye kalnca iyice gerildim

Bat tarihim 4 5 eylul du.bugun hassas test aldim pozitifi gordum hayirlisiyla.darisi insaAllah hayirlisiyla bekleyen arkadaslara.ben bekirtilerimi yazmak istedim birilerine faydali olur belki diye.ayaklarim donuyor bir haftadir.on gundur inanilmaz bir bel agrisi.birde au kirpiklerin carpiklasmasi olayi dogru sanirim altla ust kirpigim girdi birbirine.bugun kan verdim saglik ocaginda pazartesiye kaldi sonuc.bakalm insallah kimyasal vs degildir.

hayirli olsundarisi bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…