- 31 Mayıs 2016
- 760
- 871
- 103
Inşallah canim inşallah herkes sırayla güzel.haberi veriyorValla bana da myle geliyor.. Bence burası uğurlu, hepimizin göbüşünde böbüş var
Hangi siteden canm ve saat kacta ?Canım internetten bakabilirsiniz sonuca gece çıkıyor
insaAllah canım ama pek umudum yok adet olucam gibi duruyorhadi canım inşallah sıradaki hamiş haberi senden gelsin sırayla dökülelim inşallah kızlaaaaar
Hayrlı olsun canm darsı basmzaBat tarihim 4 5 eylul du.bugun hassas test aldim pozitifi gordum hayirlisiyla.darisi insaAllah hayirlisiyla bekleyen arkadaslara.ben bekirtilerimi yazmak istedim birilerine faydali olur belki diye.ayaklarim donuyor bir haftadir.on gundur inanilmaz bir bel agrisi.birde au kirpiklerin carpiklasmasi olayi dogru sanirim altla ust kirpigim girdi birbirine.bugun kan verdim saglik ocaginda pazartesiye kaldi sonuc.bakalm insallah kimyasal vs degildir.
Bende bugün verdim yükselmeyi kontrol etmek için halk sağlık merkezi diye gir doktor sana banknot vermiştir oradaki numara ile bakiyorsun tam bilmemekle beraber gece açıklanır dedilerHangi siteden canm ve saat kacta ?
O barkodu aldlar benden canmHayrlı olsun canm darsı basmza
Inslh canm cok tskr edermHmm o zaman pazartesi ye kaldı canım senin( inşallah güzel bir sonuç olur
Hayirli olsun cnm.saglikla dogsun insallah.benimde bat 5 eylul ama kasigimdaki batmadan baska bi belirtim yok.o yuzden adetimi bekliyorum test yapmak istemedim.oglumda sadece migdemde kazinma oluyodu baskada belirtim yoktu.bekliycem bakalim.hayirlisiBat tarihim 4 5 eylul du.bugun hassas test aldim pozitifi gordum hayirlisiyla.darisi insaAllah hayirlisiyla bekleyen arkadaslara.ben bekirtilerimi yazmak istedim birilerine faydali olur belki diye.ayaklarim donuyor bir haftadir.on gundur inanilmaz bir bel agrisi.birde au kirpiklerin carpiklasmasi olayi dogru sanirim altla ust kirpigim girdi birbirine.bugun kan verdim saglik ocaginda pazartesiye kaldi sonuc.bakalm insallah kimyasal vs degildir.
Allahim gonlundekini hayirli eylesin canimHayirli olsun cnm.saglikla dogsun insallah.benimde bat 5 eylul ama kasigimdaki batmadan baska bi belirtim yok.o yuzden adetimi bekliyorum test yapmak istemedim.oglumda sadece migdemde kazinma oluyodu baskada belirtim yoktu.bekliycem bakalim.hayirlisi
Kirpik çarpıklaşması hiç olmadı bende ama ayaklarım buz gibi iki aydır. GeçEn kimyasal ayda da öyleydi, bu ay da üşüyor.. Bir de göğüslerim arada bir sızlıyor, ama şişlik yok, uçlarında hassaslık var sadece. İki gündür çok sık wc ye gider oldum bir de.. Bat 2 gün geçti, idrar testi yaptım negatifti ama daha da gelmezse p. Tesi kan vericem yineBat tarihim 4 5 eylul du.bugun hassas test aldim pozitifi gordum hayirlisiyla.darisi insaAllah hayirlisiyla bekleyen arkadaslara.ben bekirtilerimi yazmak istedim birilerine faydali olur belki diye.ayaklarim donuyor bir haftadir.on gundur inanilmaz bir bel agrisi.birde au kirpiklerin carpiklasmasi olayi dogru sanirim altla ust kirpigim girdi birbirine.bugun kan verdim saglik ocaginda pazartesiye kaldi sonuc.bakalm insallah kimyasal vs degildir.
Cok cok ince var canim :)) hayirli olsun benimde oyleydi hemen kan verdim cikmadi. Simdi doktordayim bir haftada anca belirgin oldu cizgi cok yeni oldugu icin biz heycanlaniyoruz tabi. Insallah kanlda sabitlesir. Sabah idrariyla tekrar yap testiniCanlarimmm sizde goruyormusunuz?
Yanliz benim adet 6 gun gecti su anda ve ben inanamiyorum. Esim moralimi bozdu 9rda bisey yok diyor ama ciplak gozle bundan daha da belli!!
Adet 6 gun gectigi icin sabah aksam farkedermi????Cok cok ince var canim :)) hayirli olsun benimde oyleydi hemen kan verdim cikmadi. Simdi doktordayim bir haftada anca belirgin oldu cizgi cok yeni oldugu icin biz heycanlaniyoruz tabi. Insallah kanlda sabitlesir. Sabah idrariyla tekrar yap testini
Ben hassaslardan alip yaptim..insallah sizde en yakin zamanda hayirlisiyla gorursunuz cift cizgileriKirpik çarpıklaşması hiç olmadı bende ama ayaklarım buz gibi iki aydır. GeçEn kimyasal ayda da öyleydi, bu ay da üşüyor.. Bir de göğüslerim arada bir sızlıyor, ama şişlik yok, uçlarında hassaslık var sadece. İki gündür çok sık wc ye gider oldum bir de.. Bat 2 gün geçti, idrar testi yaptım negatifti ama daha da gelmezse p. Tesi kan vericem yine
Fark ediyor canim gec dollenmeyse yenidir. Benim oyle oldu sabah yaptigim koyuluk aksam olmuyordu gun icinde aldigimiz sivilardan dolayiAdet 6 gun gectigi icin sabah aksam farkedermi????
Canlarimmm sizde goruyormusunuz?
Yanliz benim adet 6 gun gecti su anda ve ben inanamiyorum. Esim moralimi bozdu 9rda bisey yok diyor ama ciplak gozle bundan daha da belli!!
kızlar hayırlı olsun çizgileriniz silikte olsa gözüküyor tebrikler darısı bize inşlhKimyasal olabilirmi acaba simdide onu dusunuyorum
InsaAllahkızlar hayırlı olsun çizgileriniz silikte olsa gözüküyor tebrikler darısı bize inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?