Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Hayrlı olsun canm darsı basmza

Hayirli olsun cnm.saglikla dogsun insallah.benimde bat 5 eylul ama kasigimdaki batmadan baska bi belirtim yok.o yuzden adetimi bekliyorum test yapmak istemedim.oglumda sadece migdemde kazinma oluyodu baskada belirtim yoktu.bekliycem bakalim.hayirlisi

Hayirli olsun cnm.saglikla dogsun insallah.benimde bat 5 eylul ama kasigimdaki batmadan baska bi belirtim yok.o yuzden adetimi bekliyorum test yapmak istemedim.oglumda sadece migdemde kazinma oluyodu baskada belirtim yoktu.bekliycem bakalim.hayirlisi
Allahim gonlundekini hayirli eylesin canim

Kirpik çarpıklaşması hiç olmadı bende ama ayaklarım buz gibi iki aydır. GeçEn kimyasal ayda da öyleydi, bu ay da üşüyor.. Bir de göğüslerim arada bir sızlıyor, ama şişlik yok, uçlarında hassaslık var sadece. İki gündür çok sık wc ye gider oldum bir de.. Bat 2 gün geçti, idrar testi yaptım negatifti ama daha da gelmezse p. Tesi kan vericem yine

Kizlarrr bu ay umudum yok ama burda hamis haberleri duyunca da.acaba diyorum,belki bu topik de eylül ayi da uğurlu gelir belki bana diyorum,ama eğer hamileysem büyük sok olurum yaaa hadi Bakalim gelsin hamiss haberleri.kizlarrr bu arada C cemrecemre nin.sonucu ne.oldu bide S selifor vardi sonuc bekleyen kacirdim mi.ben.yoksa? ?

Canlarimmm sizde goruyormusunuz?

Yanliz benim adet 6 gun gecti su anda ve ben inanamiyorum. Esim moralimi bozdu 9rda bisey yok diyor ama ciplak gozle bundan daha da belli!!

Eklentiler

• 20160902_182920.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 70

Yanliz benim adet 6 gun gecti su anda ve ben inanamiyorum. Esim moralimi bozdu 9rda bisey yok diyor ama ciplak gozle bundan daha da belli!!
Cok cok ince var canim :)) hayirli olsun benimde oyleydi hemen kan verdim cikmadi. Simdi doktordayim bir haftada anca belirgin oldu cizgi cok yeni oldugu icin biz heycanlaniyoruz tabi. Insallah kanlda sabitlesir. Sabah idrariyla tekrar yap testini

Cok cok ince var canim :)) hayirli olsun benimde oyleydi hemen kan verdim cikmadi. Simdi doktordayim bir haftada anca belirgin oldu cizgi cok yeni oldugu icin biz heycanlaniyoruz tabi. Insallah kanlda sabitlesir. Sabah idrariyla tekrar yap testini
Adet 6 gun gectigi icin sabah aksam farkedermi????

Ben hassaslardan alip yaptim..insallah sizde en yakin zamanda hayirlisiyla gorursunuz cift cizgileri

Kimyasal olabilirmi acaba simdide onu dusunuyorum
kızlar hayırlı olsun çizgileriniz silikte olsa gözüküyor tebrikler darısı bize inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…