- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Cnm var bnce aşikar yani ay cok guzel hayirli olsunCanlarimmm sizde goruyormusunuz?
Yanliz benim adet 6 gun gecti su anda ve ben inanamiyorum. Esim moralimi bozdu 9rda bisey yok diyor ama ciplak gozle bundan daha da belli!!
Darisi basima insallah yani hepimizinnnnnCnm var bnce aşikar yani ay cok guzel hayirli olsun
Kizlaaar bu da ikinci testim ben galiba kesin hamileyimmmmartik kan testi vermeye gidebilirm yarin insallah okadr mutluyumki Allahim sonunuda gosterdin insallah hayirlisyla kucagmada alirimm darisi isteyen herkeze olsun insallah Allahim her kadina yasatsin bu anlari
Eki Görüntüle 1879872
yerım yaaa tabıkıde pozıtıf enerrjııı her daım :)
Markası nedir aldığınızın? Zaten bir de akşam idrarıyla yaptım, sabah ilk idrar çok afedersiniz, hem koyu sarı bulanık hem de köpüklü oluyır. O da belirtidir diye umutlanıyorum. Sonraları çok su içiyorum, su gibi oluyor rengi.Ben hassaslardan alip yaptim..insallah sizde en yakin zamanda hayirlisiyla gorursunuz cift cizgileri
Umudunu kaybetme sakın. Ama mesela, birtek yumurtlama gününü belirle o günlerde sıkı çalış sonra unut, belirti arama, kafandan çıkar. Ben de iki ay önce aymı senin şimdiki ruh hlaindeydim. İstemiyorum artık olmayacak heralde diye çok üzüldüm, herşeyi bitirdim kafamda. Gezdim, kendim için eşimle birlikte oldum, bebeği kafamdan çıkardım. O ay hamile kalmışım ama malesef düşmüş.. Bu ay da yine düşmesin diye, Adetim geçmeye başlayınca belirti aramaya başladım. Düiüğe de çok üzüldüm çünküAksam hassas testlerden yapayım dedim bugun biraz daha fazlaydi kanamam umutsuzca yaptim ve bariz tek cizgiydi onda cikmadiysa olduğunu sanmıyorum iyiki kana gitmemistm dedim onda negatif görmek daha kötü oluyor bu ayda yok oysaki cok umutluydm heveslenmistm olanlardan dolayı kismet degilmis artık düşünmucem yoruldum tükendim
Canm sen bursada mi oturyosnBende yumurtlama takibi yaptryorum bu ayda yumurtalama gunumde esim rahatsizdi ertesi gun oldu..bakalim tutcakmi hic oyle hissetmiyrm
Apaçık belli cnm Hayrli olsn:)Canlarimmm sizde goruyormusunuz?
Yanliz benim adet 6 gun gecti su anda ve ben inanamiyorum. Esim moralimi bozdu 9rda bisey yok diyor ama ciplak gozle bundan daha da belli!!
Canm sen bursada mi oturyosn
Bende bursalıyım cnm nerde oturyosnEvet canim bursaliyim
Bende bursalıyım cnm nerde oturyosn
Inegolde canim.adimi deistrdim buarada.korltum esimin tarafindan bilen eden cikar diye.cocuk icin tedavi gordugumuzu bilmiyolar.zaten bisanalim diye ellerinden geleni yapiyolar..
Kizlar bakin altindan isik tuttum onun negatifi. Oraya bi nokta koymustum esim gorsun diye hafif yamuk fusmus ama. Goruyormusunuz?
Nasil yani anlamadim. Ben bu testi simdiye kadar cok kullandim ve golge bile olmazdi. Alttan tutunca da belli olmazdi. Bu ilk defa oldu.Canim boyle olunca benim hep negatif cikti.birazdaha bekle kanda baktir
Hadi ya niyeki cnm ya çocuk yuzundenmi ne kadarlık evlisinizInegolde canim.adimi deistrdim buarada.korltum esimin tarafindan bilen eden cikar diye.cocuk icin tedavi gordugumuzu bilmiyolar.zaten bisanalim diye ellerinden geleni yapiyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?