Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Nasil yani anlamadim. Ben bu testi simdiye kadar cok kullandim ve golge bile olmazdi. Alttan tutunca da belli olmazdi. Bu ilk defa oldu.

Yani okadar supheye dustuysen hemen kan yaptr belki senin testinde oyledir.ben malesef cok kotu tecrubeler yasadim da.ilkonde kv lere herkese duyurmustum.sonra 3 5 ay sonra baya kalin silik cikmisti ondada a bu kalin bu sefer var diye annemlere duyurmustum.aralardada defalarca kendi umitlendiklerim...bendeki silikler hic bizaman pozitf olmadi anlayacagin.o testin yeri beliriyormus bi sure sonra islakliktan.5 dk dan sonrasina bakmayin dedi dr.olan erkende olsa hemen ilk dk dan cikiyor.belki senin hemen ciktiysa vardir kanda baktir.benim aninda cikmiyordu

Anladim canim.. benim hemen belirdi aslinda ilk 5 dakka icerisinde.

Ay sinir oluyorum öyle insanlara ya eşin senin yanında duruyorsa uzak dur
Ayni apartmanda otryoruz.yeme icme genelde bir.zar zor haftada 1 kere 2 kere ayirabiliyorum.surekli beni sikayet ediyolar.hic biseyden memnun deiller.dogulu kendileri.bursa yasiyolar.benim memletimde bizi assagiliyolar.bana diyemediklerini bursalilar soyle boyle diyerek soyluyor....sen nerde otryorsun

Allah sabır versin cnm ya sende içine atma cevabni ver ama eşin de ailesine düşkunse dha zor ben yildirim eğitim tarafındayım cnm

Allah sabır versin cnm ya sende içine atma cevabni ver ama eşin de ailesine düşkunse dha zor ben yildirim eğitim tarafındayım cnm

Amin canim amin...azda olsa zamanla esimde ilerleme oluyor.ilk baslarda heo ailesinin agzina bakiyordu.hayirlisi artik

. Can'ım hayırlısı olsun üzme kendini gelicek kuzun inşlh bidaha ay yumurtlamanı iyi takip et sıkı calışın

Cnm üzülme ya pes etmek yok var diyede çok ümitlenince hayal kırıklığı oluyo biliyorum ama herşeyde bi hayr vardır

İnşallah zamanla dahada düzelir cnm

Amin canim cok saol. Carsamba cuma pazar yumurtalama donemi diye iliski vermisti dr.carsamba esim zaten rahatszdi bugunde onlar yuzunden kavga ettik.bosa gitti sanirim dr paralarim tedavim heveslerim bu ay...

Kızlar bugün sabahtan kalktım doktora gittim , akıntı testi ,idrar testi yaptı .. ultrasonla da baktı..sağ ve sol daki yumurtalar iyi dedi.. herhalde kötü bişey olsa söylerdi.. bende ki mikrobun hala olup olmadığını da 1 hafta sonra öğrencem.. inşallah geçmiştir..
Bide sordum siz yaptığınız testlerden görüyormusunuz benim hamile kalabilmeme engel birşey var mı diye..hayır dedi..onun için başka yere gitmem gerekiyormuş ama sigorta 25 yaşuma kadar karşılamıyormuş. Yarın 24e giriyorum,yani 1 senem daha var.
Herşeyin hayırlısı ne diyim..

Canim moral bozmak Yokk, hayrlisi değilmiş diye düşünmek zorundayiz 11
11eylül de de ben dicem senin dediklerini. Rabbim nezmn ol derse olur, belki de bu bizim imtihanimiz sabrimiz.ölçülüyor bilemeyiz ki demi,o yuzden bol bol dua edip hayrlisi neyse o olsun demeliyiz,canini sıkma hic Allahim izniyle kucagimiza alcaz miniklerimizi

Amin canim cok saol. Carsamba cuma pazar yumurtalama donemi diye iliski vermisti dr.carsamba esim zaten rahatszdi bugunde onlar yuzunden kavga ettik.bosa gitti sanirim dr paralarim tedavim heveslerim bu ay...
Bugünlerde ailesi yüzünden niye kavga ediyorsun ki canım. Bu aralar hiç konusunu bile yapma bırak nabıyorlarsa yapsinlar. Sen niye günlerini onlar yüzünden kaçırıyorsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…