Hadi ya niyeki cnm ya çocuk yuzundenmi ne kadarlık evlisiniz
Nasil yani anlamadim. Ben bu testi simdiye kadar cok kullandim ve golge bile olmazdi. Alttan tutunca da belli olmazdi. Bu ilk defa oldu.
Anladim canim.. benim hemen belirdi aslinda ilk 5 dakka icerisinde.Yani okadar supheye dustuysen hemen kan yaptr belki senin testinde oyledir.ben malesef cok kotu tecrubeler yasadim da.ilkonde kv lere herkese duyurmustum.sonra 3 5 ay sonra baya kalin silik cikmisti ondada a bu kalin bu sefer var diye annemlere duyurmustum.aralardada defalarca kendi umitlendiklerim...bendeki silikler hic bizaman pozitf olmadi anlayacagin.o testin yeri beliriyormus bi sure sonra islakliktan.5 dk dan sonrasina bakmayin dedi dr.olan erkende olsa hemen ilk dk dan cikiyor.belki senin hemen ciktiysa vardir kanda baktir.benim aninda cikmiyordu
Ay sinir oluyorum öyle insanlara ya eşin senin yanında duruyorsa uzak durYok ya 1.5 yillik evliyiz kaynanam oglunu paylasamiyor en ozeti.
Senin karacabeyden tanıdığın varmı cnmYok ya 1.5 yillik evliyiz kaynanam oglunu paylasamiyor en ozeti.
Ayni apartmanda otryoruz.yeme icme genelde bir.zar zor haftada 1 kere 2 kere ayirabiliyorum.surekli beni sikayet ediyolar.hic biseyden memnun deiller.dogulu kendileri.bursa yasiyolar.benim memletimde bizi assagiliyolar.bana diyemediklerini bursalilar soyle boyle diyerek soyluyor....sen nerde otryorsunAy sinir oluyorum öyle insanlara ya eşin senin yanında duruyorsa uzak dur
Senin karacabeyden tanıdığın varmı cnm
Anladim canim.. benim hemen belirdi aslinda ilk 5 dakka icerisinde.
Allah sabır versin cnm ya sende içine atma cevabni ver ama eşin de ailesine düşkunse dha zor ben yildirim eğitim tarafındayım cnmAyni apartmanda otryoruz.yeme icme genelde bir.zar zor haftada 1 kere 2 kere ayirabiliyorum.surekli beni sikayet ediyolar.hic biseyden memnun deiller.dogulu kendileri.bursa yasiyolar.benim memletimde bizi assagiliyolar.bana diyemediklerini bursalilar soyle boyle diyerek soyluyor....sen nerde otryorsun
He tamam ben orda değilim ztn de bi tanıdığım vardı eskiden Merve ilker diye biriyle evlendi ondan sordumYok malesef.orayi biliyorumda tanidigm yok
Doktor idrarda gormeden olmaz dedi. Bende bosverdim.Ozamam senin farklidir belki kanda baktrsaydin keske bugun
Allah sabır versin cnm ya sende içine atma cevabni ver ama eşin de ailesine düşkunse dha zor ben yildirim eğitim tarafındayım cnm
Doktor idrarda gormeden olmaz dedi. Bende bosverdim.
İnşallah zamanla dahada düzelir cnmAmin canim amin...azda olsa zamanla esimde ilerleme oluyor.ilk baslarda heo ailesinin agzina bakiyordu.hayirlisi artik
. Can'ım hayırlısı olsun üzme kendini gelicek kuzun inşlh bidaha ay yumurtlamanı iyi takip et sıkı calışınAksam hassas testlerden yapayım dedim bugun biraz daha fazlaydi kanamam umutsuzca yaptim ve bariz tek cizgiydi onda cikmadiysa olduğunu sanmıyorum iyiki kana gitmemistm dedim onda negatif görmek daha kötü oluyor bu ayda yok oysaki cok umutluydm heveslenmistm olanlardan dolayı kismet degilmis artık düşünmucem yoruldum tükendim
Cnm üzülme ya pes etmek yok var diyede çok ümitlenince hayal kırıklığı oluyo biliyorum ama herşeyde bi hayr vardırAksam hassas testlerden yapayım dedim bugun biraz daha fazlaydi kanamam umutsuzca yaptim ve bariz tek cizgiydi onda cikmadiysa olduğunu sanmıyorum iyiki kana gitmemistm dedim onda negatif görmek daha kötü oluyor bu ayda yok oysaki cok umutluydm heveslenmistm olanlardan dolayı kismet degilmis artık düşünmucem yoruldum tükendim
İnşallah zamanla dahada düzelir cnm
Aksam hassas testlerden yapayım dedim bugun biraz daha fazlaydi kanamam umutsuzca yaptim ve bariz tek cizgiydi onda cikmadiysa olduğunu sanmıyorum iyiki kana gitmemistm dedim onda negatif görmek daha kötü oluyor bu ayda yok oysaki cok umutluydm heveslenmistm olanlardan dolayı kismet degilmis artık düşünmucem yoruldum tükendim
Bugünlerde ailesi yüzünden niye kavga ediyorsun ki canım. Bu aralar hiç konusunu bile yapma bırak nabıyorlarsa yapsinlar. Sen niye günlerini onlar yüzünden kaçırıyorsun!Amin canim cok saol. Carsamba cuma pazar yumurtalama donemi diye iliski vermisti dr.carsamba esim zaten rahatszdi bugunde onlar yuzunden kavga ettik.bosa gitti sanirim dr paralarim tedavim heveslerim bu ay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?