Bugünlerde ailesi yüzünden niye kavga ediyorsun ki canım. Bu aralar hiç konusunu bile yapma bırak nabıyorlarsa yapsinlar. Sen niye günlerini onlar yüzünden kaçırıyorsun!
Predictor early aldm ben.16 lira fiyatiMarkası nedir aldığınızın? Zaten bir de akşam idrarıyla yaptım, sabah ilk idrar çok afedersiniz, hem koyu sarı bulanık hem de köpüklü oluyır. O da belirtidir diye umutlanıyorum. Sonraları çok su içiyorum, su gibi oluyor rengi.
benim bat 9 eylül kızlar bu gün hassas test yaptım sonuç negatifti biraz üzüldüm ama hayırlısı dedim belki geç döllenme olduysa sonra çıkar
Allah hayirlisini nasip etsin cnm.en kisa zamanda guzel allahim sanada nasip etsin insallahAksam hassas testlerden yapayım dedim bugun biraz daha fazlaydi kanamam umutsuzca yaptim ve bariz tek cizgiydi onda cikmadiysa olduğunu sanmıyorum iyiki kana gitmemistm dedim onda negatif görmek daha kötü oluyor bu ayda yok oysaki cok umutluydm heveslenmistm olanlardan dolayı kismet degilmis artık düşünmucem yoruldum tükendim
göğüs uçlarım acıyor kasıklarım ağrıyor tuvalet ihtiyacım arttı bunlar psikolojik mi diyorum kendime deminden beri
Ya iyide boşanırsanız bile mehir dedikleri kocanın sana vermesi gereken kısım. Bu dünyada sanı verilmesin diye böyle yapıyorlar da öbür dünyada, boşandığızda mehiri ödemezse çekecek olan eşin. Ailesi bunu bilmiyor mu ??? Sinir oluyorum ailelerin ilişkilere bu denli karışmasınaHergun bi olayla geliyorlar.200 milyarlik araba bakiyolar kendilerine...ama benim 20 milyarlik bileziklerimi arsa alcaz diye istyolar.yarisini zaten aldilar.ki bende olanlar mihirim dediklerim..sirf bosanirsak bana bisey kalmasin diye adiler para icinde yuzerken mihirime goz diktiker
Benimde bat 9 eylül canım ama daha test çin çok erken. Moralini bozma şimdiden. Gecikmesini bekle istersenbenim bat 9 eylül kızlar bu gün hassas test yaptım sonuç negatifti biraz üzüldüm ama hayırlısı dedim belki geç döllenme olduysa sonra çıkar
.Ya iyide boşanırsanız bile mehir dedikleri kocanın sana vermesi gereken kısım. Bu dünyada sanı verilmesin diye böyle yapıyorlar da öbür dünyada, boşandığızda mehiri ödemezse çekecek olan eşin. Ailesi bunu bilmiyor mu ??? Sinir oluyorum ailelerin ilişkilere bu denli karışmasına
Babies16 Can'ım sence de gebelik yok değil mi bu durumda kafam duman oldu yine
Anladığım sen bişey söylemiyorsun da o yüzden bu kadar laf söyleyebiliyorlar sana. Hiç cvp verdin mi yoksa kendini üzmekle mi yetindin canım ?.
Ailesi sorsan carsafli...ama bilmiyor demekki muslumanligi kimseye birakmazlar.bende kapali namazimda biriyim .esim namaz kilmiyor.onu elestrmezler benim mantomun ceketimin altina giydigim bol pantalonu elestirirler.okadar adier yani dusun
biraz daha bekleyeceğim Can'ım yukarıya yazdım göğüslerim hassas çok lavabo ihtiyacım var hep yorgunum hep uykum var bilmiyorumBenimde bat 9 eylül canım ama daha test çin çok erken. Moralini bozma şimdiden. Gecikmesini bekle istersen
Iyide hassas olsa bile diyorumya kanda bike 12. Gunu doldurunca en erken cikiyor cikmasi imkansiz.bosuna yaptrmissin
Anladığım sen bişey söylemiyorsun da o yüzden bu kadar laf söyleyebiliyorlar sana. Hiç cvp verdin mi yoksa kendini üzmekle mi yetindin canım ?
biraz daha bekleyeceğim Can'ım yukarıya yazdım göğüslerim hassas çok lavabo ihtiyacım var hep yorgunum hep uykum var bilmiyorum
2 gündür benimde çok uykum var hatta uyuyakalıyorum 11-11.30 gibi. Normalde 1.30 tan önce yatmam. Bel ağrı var. Arada kasıkta batmalar da oluyor. Ama bence test için erken canım. Adetin geçmesini beklemek en iyisi. 4. 9 eylülü bekleyen kişisin. Hep birlikte yaparız testi. Az sabırbiraz daha bekleyeceğim Can'ım yukarıya yazdım göğüslerim hassas çok lavabo ihtiyacım var hep yorgunum hep uykum var bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?