Dusmez kalkmaz bi allah canim guzel allahim hakkini onlarda birakmaz.allah onlari islah etsin.sana hayirli bi evlat nasip etsin insallahHergun bi olayla geliyorlar.200 milyarlik araba bakiyolar kendilerine...ama benim 20 milyarlik bileziklerimi arsa alcaz diye istyolar.yarisini zaten aldilar.ki bende olanlar mihirim dediklerim..sirf bosanirsak bana bisey kalmasin diye adiler para icinde yuzerken mihirime goz diktiker
Aferin sana canım. Ne kadarlık evlisin? Ya saygısızlık yapma ama yeri gelince inceden lafını söyle. Herkes duracağı yeri bilsinGenelde kendimi uzmekle...
Tasinip gitsen uzaklara zirtp pirt girmeseler evine bas basa kalirsin esinle ne guzel olur1.5 yillik evliyim.ben boyleyim susarim susarim susarim sonra kopruleri yikar gecerim.asla yuzkerine bakmam beni o noktaya getrmek uzereler
İşte o daha kötü canım. Annemden biliyorum. O da susar susar. Sabreder. En sonun da en olmadık anda birden patlar. En son söylenecek şeyi en başta söyler. Hoşuna gitmeyen şeyleri o an belli edersen ve tavrını koyarsan bi daha aynı şeyi yapmaya çekinirler. Ama susup birden patlarsan bu eskiden böyle değildi çok değişti derler yine suçlu sen olursun1.5 yillik evliyim.ben boyleyim susarim susarim susarim sonra kopruleri yikar gecerim.asla yuzkerine bakmam beni o noktaya getrmek uzereler
Tasinip gitsen uzaklara zirtp pirt girmeseler evine bas basa kalirsin esinle ne guzel olur
İşte o daha kötü canım. Annemden biliyorum. O da susar susar. Sabreder. En sonun da en olmadık anda birden patlar. En son söylenecek şeyi en başta söyler. Hoşuna gitmeyen şeyleri o an belli edersen ve tavrını koyarsan bi daha aynı şeyi yapmaya çekinirler. Ama susup birden patlarsan bu eskiden böyle değildi çok değişti derler yine suçlu sen olursun
Canım ümitsizliğe kapılma hemen daha batın gelmemiş bak az daha sabret olmayacaksn inşallahKizlar iyi geceler.
Sag kasigimda bicak saplamasi mi desem. Ne desem bilemedigim bir agri sanci var. Acayip canimi yakiyor. Gecen ayda boyle olmustu ve adet olmustum. Ama ne adet. 3 4 saatlik bir sancinin ardindan(doguruyorum sandim)bir kan bosaldiki sormayin. Afedersiniz altima isedim sanmistim o derece. Iste tam olarak bu ayda ayni agri basliyor gibi. Okadar ilac igne kullandim sanirim bunlarin etkisi. Ben hayaller bu ayda suya dusucek sanirim bat 4 eylul. Kendinize iyi bakin.
Yine de çok geç değil sanki canım düşüncelerini söylemek için .beraber yaşamak zor Allah sabır versin kuzum.inşallah en kısa zamanda Ravbbim bebiş verirde daha kolay yolına girer birşeylerHaklisinda basta yapmayinca saygisizlik olmasin evliligim otrsun hergun tartismaktan yoruldum diye diye bu hale geldik
Ah keske dedigin gibi olsa. Ustte de yazidigim gibi. Gecen ay yasadigim sanci bu ayda ufak uafak basladi tipa tip aynisi. Tedavi gordugum icin ilaclarin etkisinden kaynakli diye dusunuyorum bu sancilari. Normal bir regl sancisi boyle olmaz. Ki benim hic boyle olmuyordu. Sanmiyorum ama Allah buyup ol derse olur insallahCanım ümitsizliğe kapılma hemen daha batın gelmemiş bak az daha sabret olmayacaksn inşallah
Kizlar iyi geceler.
Sag kasigimda bicak saplamasi mi desem. Ne desem bilemedigim bir agri sanci var. Acayip canimi yakiyor. Gecen ayda boyle olmustu ve adet olmustum. Ama ne adet. 3 4 saatlik bir sancinin ardindan(doguruyorum sandim)bir kan bosaldiki sormayin. Afedersiniz altima isedim sanmistim o derece. Iste tam olarak bu ayda ayni agri basliyor gibi. Okadar ilac igne kullandim sanirim bunlarin etkisi. Ben hayaller bu ayda suya dusucek sanirim bat 4 eylul. Kendinize iyi bakin.
İşte başta yapmak lazım biraz. Eşin bişey demiyor mu peki? Yani seni haklı gördğü durumlar yok muHaklisinda basta yapmayinca saygisizlik olmasin evliligim otrsun hergun tartismaktan yoruldum diye diye bu hale geldik
Yine de çok geç değil sanki canım düşüncelerini söylemek için .beraber yaşamak zor Allah sabır versin kuzum.inşallah en kısa zamanda Ravbbim bebiş verirde daha kolay yolına
Evet ayni apartmanda yasamak cok zormus.ayni ev olmasada yetisiyolar evimize.. okadar cirkef insanlarki anlatamam.tabiki bende yeni yeni biseylere adim atiyorum.ama baslarda cahildim esimde onlari tutunca susuyordum.simdi esim hergecen gun dahada benim tarafima geciyor beni artik o savunuyor.sen kotu olma gerekeni ben derim diyor.ama illa arada onlar yuzunden sorun yasiyoruz.bugun ki gibi.tamda yumurtlama donemlerindee
Bende negatif cikip pozitif olabilecegi seklinde yazilar okumustumArkadaslar predictor early hakkinda yorumlari okudum.pozitif cikip aslinda negatif olabiliyormus.varmi.boyle birsey yasiyan
Bnmde 4 eylul her ay heyecan yapiyorum sonuc hep husranKizlar iyi geceler.
BatA 1 yada 2 gun var sanmam yerlesme oldugunu bicak saplaniyor sag kasigima :)) bi umit :) testler negatif zatenBnmde 4 eylul her ay heyecan yapiyorum sonuc hep husranbnm karin agrim bile yok herseyim okadar normal. Insallah senin agrilarin yerlesme agrisidir ve insallah hamilesindir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?