Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Dusmez kalkmaz bi allah canim guzel allahim hakkini onlarda birakmaz.allah onlari islah etsin.sana hayirli bi evlat nasip etsin insallah

1.5 yillik evliyim.ben boyleyim susarim susarim susarim sonra kopruleri yikar gecerim.asla yuzkerine bakmam beni o noktaya getrmek uzereler

1.5 yillik evliyim.ben boyleyim susarim susarim susarim sonra kopruleri yikar gecerim.asla yuzkerine bakmam beni o noktaya getrmek uzereler
İşte o daha kötü canım. Annemden biliyorum. O da susar susar. Sabreder. En sonun da en olmadık anda birden patlar. En son söylenecek şeyi en başta söyler. Hoşuna gitmeyen şeyleri o an belli edersen ve tavrını koyarsan bi daha aynı şeyi yapmaya çekinirler. Ama susup birden patlarsan bu eskiden böyle değildi çok değişti derler yine suçlu sen olursun

Tasinip gitsen uzaklara zirtp pirt girmeseler evine bas basa kalirsin esinle ne guzel olur

Imkansiz o iste.yeni site yaptrdilar.evlenirken oraya gectik hep beraber.0 ev bahanem yok cikmak icin.esimlede babasi esnaf.isleri bir yani posta koyup cikamzki

Haklisinda basta yapmayinca saygisizlik olmasin evliligim otrsun hergun tartismaktan yoruldum diye diye bu hale geldik

Kizlar iyi geceler.
Sag kasigimda bicak saplamasi mi desem. Ne desem bilemedigim bir agri sanci var. Acayip canimi yakiyor. Gecen ayda boyle olmustu ve adet olmustum. Ama ne adet. 3 4 saatlik bir sancinin ardindan(doguruyorum sandim) bir kan bosaldiki sormayin. Afedersiniz altima isedim sanmistim o derece. Iste tam olarak bu ayda ayni agri basliyor gibi. Okadar ilac igne kullandim sanirim bunlarin etkisi. Ben hayaller bu ayda suya dusucek sanirim bat 4 eylul. Kendinize iyi bakin.

Canım ümitsizliğe kapılma hemen daha batın gelmemiş bak az daha sabret olmayacaksn inşallah

Haklisinda basta yapmayinca saygisizlik olmasin evliligim otrsun hergun tartismaktan yoruldum diye diye bu hale geldik
Yine de çok geç değil sanki canım düşüncelerini söylemek için .beraber yaşamak zor Allah sabır versin kuzum.inşallah en kısa zamanda Ravbbim bebiş verirde daha kolay yolına girer birşeyler

Canım ümitsizliğe kapılma hemen daha batın gelmemiş bak az daha sabret olmayacaksn inşallah
Ah keske dedigin gibi olsa. Ustte de yazidigim gibi. Gecen ay yasadigim sanci bu ayda ufak uafak basladi tipa tip aynisi. Tedavi gordugum icin ilaclarin etkisinden kaynakli diye dusunuyorum bu sancilari. Normal bir regl sancisi boyle olmaz. Ki benim hic boyle olmuyordu. Sanmiyorum ama Allah buyup ol derse olur insallah

Arkadaslar predictor early hakkinda yorumlari okudum.pozitif cikip aslinda negatif olabiliyormus.varmi.boyle birsey yasiyan

Bnmde 4 eylul her ay heyecan yapiyorum sonuc hep husran bnm karin agrim bile yok herseyim okadar normal. Insallah senin agrilarin yerlesme agrisidir ve insallah hamilesindir:)

Bnmde 4 eylul her ay heyecan yapiyorum sonuc hep husran bnm karin agrim bile yok herseyim okadar normal. Insallah senin agrilarin yerlesme agrisidir ve insallah hamilesindir:)
BatA 1 yada 2 gun var sanmam yerlesme oldugunu bicak saplaniyor sag kasigima :)) bi umit :) testler negatif zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…