Bi kac kisi sakin guvenmeyin sadece hayal kirikligi demis icime kurt dustuBende negatif cikip pozitif olabilecegi seklinde yazilar okumustum
Bat gecmediyse bati bekleyebilitsiniz. Ama bat gectiyse bi baska marka deneyin. Sonrada kan verin benceBi kac kisi sakin guvenmeyin sadece hayal kirikligi demis icime kurt dustu
Reglinin gunu gecmeden testler dogru sonuc vermeye biliyor. Ne zor sey hamile kalmak yaa hayatimda hic biseye bu kadar kafa patlatmadim bn:))BatA 1 yada 2 gun var sanmam yerlesme oldugunu bicak saplaniyor sag kasigima :)) bi umit :) testler negatif zaten
Kan verdim aslinda sabah saglik ocagina.bat 4 eylul .ama malesef pazartesiye kaldi.Bat gecmediyse bati bekleyebilitsiniz. Ama bat gectiyse bi baska marka deneyin. Sonrada kan verin bence
Naptn canm bakabildin mi sen sonuclarna haberler nasl ?Hmm o zaman pazartesi ye kaldı canım senin( inşallah güzel bir sonuç olur
Yok canım hala çıkmadıNaptn canm bakabildin mi sen sonuclarna haberler nasl ?
adetim duzensiz olduğu icin yumurtalama gününu tam kestiremiyorum canim ne zaman diye ama zaten basarabilicegimi sanmıyorum takmadan duramam insaAllah sende bir daha o duyguyu yasamaz ve saglikla kucagina alırsın tez vakitte nasip olsun teşekkür ederim destegin içinUmudunu kaybetme sakın. Ama mesela, birtek yumurtlama gününü belirle o günlerde sıkı çalış sonra unut, belirti arama, kafandan çıkar. Ben de iki ay önce aymı senin şimdiki ruh hlaindeydim. İstemiyorum artık olmayacak heralde diye çok üzüldüm, herşeyi bitirdim kafamda. Gezdim, kendim için eşimle birlikte oldum, bebeği kafamdan çıkardım. O ay hamile kalmışım ama malesef düşmüş.. Bu ay da yine düşmesin diye, Adetim geçmeye başlayınca belirti aramaya başladım. Düiüğe de çok üzüldüm çünkü
Bende ilk korunmyi biraktigimda oyle oldum.tam 4 ay hic olmadim 2 3 gun lekelendim 2 ay yine olmadim en son dr adet sokturucu vdrdi stresten dedi.sende takma canim 1 2 hafta daha bekle dr a gitkızlar ben yeni lavoboya gidince yine lekelenmem olmuş ya ben regl olamıycakmıyım normalde 18 agustosta olcaktım 14 ünde lekelenmem oldu 4 gün sürdü bitti regl olmadım şimdi yine lekelenme ya 45 gün oldu nerdeyse olmayalı kafayı yiycem artık;(
yarın gidiyorum zaten sonuç göstermeye hormon yüksek çıkmıştı benim ;(Bende ilk korunmyi biraktigimda oyle oldum.tam 4 ay hic olmadim 2 3 gun lekelendim 2 ay yine olmadim en son dr adet sokturucu vdrdi stresten dedi.sende takma canim 1 2 hafta daha bekle dr a git
.yarın gidiyorum zaten sonuç göstermeye hormon yüksek çıkmıştı benim ;(
Yok canım tatile gidiyoruz demek istemiştimcanım sende mi kan testi yaptırcaksın hadi hamiş haberleri çoğalsın topiğimizde inşallah
Dontsay canım Allah kolaylık versin ah şu erkekler hem yaparlar hem batırırlar.
myzt İyi tatiller canım senin de @Sup3risi gibi dönüşte hamile olduğunu öğreniriz inşallah :)
@lazkizu @Karpatyam kızlar okumaktan bir şey yazamadım valla kendi kendime kahkaha attım resmen iş yerinde gören olsa deli diyecek bana
Rabbim hepimizi her zaman bebişlerimizle birlikte güldürsün öyle inşallah
Adetim duzensiz yumurtlama günümu tahminen degerlendiriyorum ya da akinti kasik agrisiyla canim salicam ekimde nolursa olsun gelicekse gelir zaten kurslara falan gidicem aticam kafamdan artik. Can'ım hayırlısı olsun üzme kendini gelicek kuzun inşlh bidaha ay yumurtlamanı iyi takip et sıkı calışın
orası öyle canim kismet degilmis hayırlısı buymuş demek ki aynen umitlenince daha kötü oluyor belirti yasayip falan negatifi görmek kötüCnm üzülme ya pes etmek yok var diyede çok ümitlenince hayal kırıklığı oluyo biliyorum ama herşeyde bi hayr vardır
duayi eksik etmiyorum canım ama evet zamanı degil demekki daha ya da birşeyler eksik daha dua etmenin yaninda yapmamiz gerekenlerde varCanim moral bozmak Yokk, hayrlisi değilmiş diye düşünmek zorundayiz 11
11eylül de de ben dicem senin dediklerini. Rabbim nezmn ol derse olur, belki de bu bizim imtihanimiz sabrimiz.ölçülüyor bilemeyiz ki demi,o yuzden bol bol dua edip hayrlisi neyse o olsun demeliyiz,canini sıkma hic Allahim izniyle kucagimiza alcaz miniklerimizi
ya bugün misafirler vardı çok stres yaptım hep stres zamanı bu oluyor anlayamıyorum,delircem artık çok yoruldum herşeyden.
Hayirlisi olsun canim.ins bisey yoktur merak etme strestendir
Hadi kizlar gecen ay olmadi madem bu ay bu temiz sayfadan devam edelim gecen ayin bizde biraktigi üzüntüyü, hayal kirikligini bir kenara birakip önümüze bakalim birbirimize destek olalim meleklerimiz göbislerimize düsene kadar ve sonrasinda kucaklarimiza alana kadar. Simdiden tesekkürler
Herkes sigmiyor sanirim :s
Sup3risi 1 eylül
S selifor 28 ağustos
@Assos 14 eylül
@Miss_bonn 23 eylül
@Masal9255 11 eylül
@melegini_bekliyor 9 eylül
@jejelibobon 9 eylül
@yeni_ay 15 eylül
@Arzuaktas 10 eylül
dery.a 4 eylül
myzt 9 eylül
@cigdemmm26 11 eylül
@nazlieylul 10 eylül
@nannen1 13 eylül
@bebegim-gel 20 eylül
@Cido17 31 ağustos
Smile Forever 4 eylül
@esrahsen 28 ağustos
@gecmiyorgunler 27 ağustos
@Fusyamoxx578 18 ağustos
@Denizkizi2425 3 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?