Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

kızlar ben yeni lavoboya gidince yine lekelenmem olmuş ya ben regl olamıycakmıyım normalde 18 agustosta olcaktım 14 ünde lekelenmem oldu 4 gün sürdü bitti regl olmadım şimdi yine lekelenme ya 45 gün oldu nerdeyse olmayalı kafayı yiycem artık;(

adetim duzensiz olduğu icin yumurtalama gününu tam kestiremiyorum canim ne zaman diye ama zaten basarabilicegimi sanmıyorum takmadan duramam insaAllah sende bir daha o duyguyu yasamaz ve saglikla kucagina alırsın tez vakitte nasip olsun teşekkür ederim destegin için

Bende ilk korunmyi biraktigimda oyle oldum.tam 4 ay hic olmadim 2 3 gun lekelendim 2 ay yine olmadim en son dr adet sokturucu vdrdi stresten dedi.sende takma canim 1 2 hafta daha bekle dr a git

Bende ilk korunmyi biraktigimda oyle oldum.tam 4 ay hic olmadim 2 3 gun lekelendim 2 ay yine olmadim en son dr adet sokturucu vdrdi stresten dedi.sende takma canim 1 2 hafta daha bekle dr a git
yarın gidiyorum zaten sonuç göstermeye hormon yüksek çıkmıştı benim ;(

canım sende mi kan testi yaptırcaksın hadi hamiş haberleri çoğalsın topiğimizde inşallah
Yok canım tatile gidiyoruz demek istemiştim

@sukrancemal teşekkürler canım inşallah

. Can'ım hayırlısı olsun üzme kendini gelicek kuzun inşlh bidaha ay yumurtlamanı iyi takip et sıkı calışın
Adetim duzensiz yumurtlama günümu tahminen degerlendiriyorum ya da akinti kasik agrisiyla canim salicam ekimde nolursa olsun gelicekse gelir zaten kurslara falan gidicem aticam kafamdan artik

Cnm üzülme ya pes etmek yok var diyede çok ümitlenince hayal kırıklığı oluyo biliyorum ama herşeyde bi hayr vardır
orası öyle canim kismet degilmis hayırlısı buymuş demek ki aynen umitlenince daha kötü oluyor belirti yasayip falan negatifi görmek kötü

duayi eksik etmiyorum canım ama evet zamanı degil demekki daha ya da birşeyler eksik daha dua etmenin yaninda yapmamiz gerekenlerde var

Ben geçen ay bu zaman kimyasal gebelik geçirdim hala adet olmadim çok istiyorum tekrar annne olmak

adya88 5 Eylul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…