insaAllah sana bana bize nasip olur canımBen geçen ay bu zaman kimyasal gebelik geçirdim hala adet olmadim çok istiyorum tekrar annne olmak
Bat yazanlar ya da yeni bat olanlar liste bende beni etiketlersiniz benSup3risi e bildiriyorum.
İnşallaahinsaAllah sana bana bize nasip olur canım
nickin degisti galiba senin canım ozelden eski adini at istersen onu degistiriyim15 eylul
18 eyluldende bır dal ben alayım canım :) reğl ğunumnickin degisti galiba senin canım ozelden eski adini at istersen onu degistiriyim
Umarm yarm saate ckarda kimden neden onay beklyolar aslnda toplasan onlar icin iki saatlik isi uzatyolarda uzatyolar.Yok canım hala çıkmadı(( onay bekliyormus beni delirttiler de haberleri yok (
Tesekkur ederim canimm paylasmazsam duramam sevincimi merak etmeyinayyyy canım hadi hayırlısı haberlerini paylaş bizimle tebrik ederim
BEKLIORUZ :) CNM DARISI BIZETesekkur ederim canimm paylasmazsam duramam sevincimi merak etmeyin
Benimde 17 eylül kuzuş inşallah gelmez kırmızılar18 eyluldende bır dal ben alayım canım :) reğl ğunum
INŞŞŞ CNM Y A INŞ ŞIMDIDEN EYCAN YAPTIM Vll KIPIR KIPIRIM NASI ĞEÇECEKBenimde 17 eylül kuzuş inşallah gelmez kırmızılar
yazdim senide canım insaAllah adet degil bebis gelir18 eyluldende bır dal ben alayım canım :) reğl ğunum
İki hafta var dahaINŞŞŞ CNM Y A INŞ ŞIMDIDEN EYCAN YAPTIM Vll KIPIR KIPIRIM NASI ĞEÇECEK
Canım söylemesi kolay yaşaması zor biliyorum ama çok üzme kendini bu ay ypksa öbür ay var inşallah öbür ay olur Allah nasip ederdeKızlar test sonucumu almadan adet oldum sinirlerim bozuldu bu ayda olmadı
Inslh canm rabbim ne demisse odur. Üzsemde üzmesemde sonuc degsmyck. Inslh hepmizin hamilelik haberlerini alrx burdaCanım söylemesi kolay yaşaması zor biliyorum ama çok üzme kendini bu ay ypksa öbür ay var inşallah öbür ay olur Allah nasip ederde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?