olabilir canım duzenlemesini yaparım birdecanlar bu bat listesine bence hamis olanlari yaninda geliyor bati bekleyenleri yaninada beklemede yazsak olmazmi girince sayfaya moral olsun bizlere
sagol cnmolabilir canım duzenlemesini yaparım birdeSup3risi un yogunlugu gecsin onla hallederiz
Hakkında hayırlısı olsun canım. Demek bir dahaki sefereymiş.Ama normalde hasta oldugmda kanamam byle olmazdı cok az bi kanamam var karn agrm yok srtm cok agryo. Galiba ben hala kndme umut aryorum
hayırlı olsun canım tebrik ederim ne güzel sağlıkla al kucağına inşallahBat tarihim 4 5 eylul du.bugun hassas test aldim pozitifi gordum hayirlisiyla.darisi insaAllah hayirlisiyla bekleyen arkadaslara.ben bekirtilerimi yazmak istedim birilerine faydali olur belki diye.ayaklarim donuyor bir haftadir.on gundur inanilmaz bir bel agrisi.birde au kirpiklerin carpiklasmasi olayi dogru sanirim altla ust kirpigim girdi birbirine.bugun kan verdim saglik ocaginda pazartesiye kaldi sonuc.bakalm insallah kimyasal vs degildir.
Eger gastrit veya miden de baska rahatsizlik varsa kullanma ama onun disinda bi sorunun yok ise bence basla kistin flan varsa da iyi geliyormus. Ben faydasini gordum mu bilmiyorum ama illaki vardir her kadinin 6 ayda 1 veya senede 1 mutlaka uygulamasi gereken bir kürmüş. Alistiktan sonra cokta skinti vermiyor yine olsa yinr icerim dun 15.günüm bitti inşallah sifa olur :)Ben bi tuu icemedim ya cok kotu midemi bulandiriyor aslinda akinti sorunu yasayan biriyim cok iyi geliyo diyolar ama icemedim bi turlu
Allah razi olsun.hepimiz insallahhayırlı olsun canım tebrik ederim ne güzel sağlıkla al kucağına inşallah
Valla yan etkisi mi degil mi bilmiyorum ama kanama olmadi bende dedigim gibi muthis bir yanma,kasinti ve sık idrara cikma oldu onun disinds sorunum olmadi. Dün 15.gunumu de tamamladimya neden se o yapar yapmaz oldu bünyeden bünyeye değişiyor demekki içeriyi temizliyormuş ya bende yapıcam sen de sabret oluverir inşallah ama yan etkisi olarak yanma ve kaşıntımı yaptı sana dur bi sorayım arkadaşa ondda nasıl olmuş
Insallah canim benim nasilsa buralardayiz guzel haberlerle geliriz insallahh :)ayyyy ağzından bal damlıo bebeğım umarımmmm
Ben de yapacaktım bu ay soğan kürünü midem de gastrit çıktıEger gastrit veya miden de baska rahatsizlik varsa kullanma ama onun disinda bi sorunun yok ise bence basla kistin flan varsa da iyi geliyormus. Ben faydasini gordum mu bilmiyorum ama illaki vardir her kadinin 6 ayda 1 veya senede 1 mutlaka uygulamasi gereken bir kürmüş. Alistiktan sonra cokta skinti vermiyor yine olsa yinr icerim dun 15.günüm bitti inşallah sifa olur :)
gecmis olsun canim vardir bir hayir yapmaman da :/Ben de yapacaktım bu ay soğan kürünü midem de gastrit çıktı
Insallah canim en kisa zamanda hayirlsindan olsunnBEKLIORUZ :) CNM DARISI BIZE
Sağ ol canim. Evet ben de öyle diyorum vardır bir hayır bunda da. Canım bi 10-15 gün önceden midem bulanmaya başladı ben hamilelige yordum tabi bat yakındı kaşık ağrım falan da vardı. Neyse bir hafta tatile gittim orda usutmusum baya. Gelince midem ağrımaya başladı ama hafif olup geçiyordu. Sonra bir gün acayip ağrı ve bulantım vardı kipirdayamadim ağladım resmen açısından iğne yaptılar acilde iki tane hafifledi. Gece yine başladı sıtma falan tuttu böyle ama nasıl titriyorum korktu doktorlar yine bir serum dedi sen de gastrit ya da ülser var endoskopi yapıldı öyle kesinleşti canim apandist ile de benziyor belirtiler o yüzden dikkat et şüphen varsa yanma da oluyor mide de ilaç kullanıyorum şimdi geçici bir şey değil ama dikkat etmek gerekiyor artık.gecmis olsun canim vardir bir hayir yapmaman da :/
Canim nasil fark ettiriyor kendini? Bende kullanmadan once dedim acaba var midir diye ama nasil anlasiliyor ? Benim arada midem de yanma oldu ama okdr rahatsiz edecek kdr degildi. Belirtileri neler yani?
Hadi ya ayy cok gecmis olsun canim ya Allah şifa versin. Bende bu sogan sonrasi yanma oluyodu ama insallah ondan degildir yaSağ ol canim. Evet ben de öyle diyorum vardır bir hayır bunda da. Canım bi 10-15 gün önceden midem bulanmaya başladı ben hamilelige yordum tabi bat yakındı kaşık ağrım falan da vardı. Neyse bir hafta tatile gittim orda usutmusum baya. Gelince midem ağrımaya başladı ama hafif olup geçiyordu. Sonra bir gün acayip ağrı ve bulantım vardı kipirdayamadim ağladım resmen açısından iğne yaptılar acilde iki tane hafifledi. Gece yine başladı sıtma falan tuttu böyle ama nasıl titriyorum korktu doktorlar yine bir serum dedi sen de gastrit ya da ülser var endoskopi yapıldı öyle kesinleşti canim apandist ile de benziyor belirtiler o yüzden dikkat et şüphen varsa yanma da oluyor mide de ilaç kullanıyorum şimdi geçici bir şey değil ama dikkat etmek gerekiyor artık.
hadi bakalım şifa olsun inşllah yaValla yan etkisi mi degil mi bilmiyorum ama kanama olmadi bende dedigim gibi muthis bir yanma,kasinti ve sık idrara cikma oldu onun disinds sorunum olmadi. Dün 15.gunumu de tamamladim
Çok sağ ol canim amin inşallah. Asit yaptığı için mide de soğan dikkat etmek gerekiyor canim yanma yapabilir inşallah ondan değildir bi kontrole git istersenHadi ya ayy cok gecmis olsun canim ya Allah şifa versin. Bende bu sogan sonrasi yanma oluyodu ama insallah ondan degildir ya
Normalde surekli olsa gidilit ama sogan suyundan olabilit dun bitirdim 15.gunumu bekleyeyim eger devam ederse giderim insallah gerek kalmaz :/ Rabbim sana ve senin gibi bu skintiyi çekenlee şifa versin insallah en yakin zaman da gobisimiz meleklerle dolarÇok sağ ol canim amin inşallah. Asit yaptığı için mide de soğan dikkat etmek gerekiyor canim yanma yapabilir inşallah ondan değildir bi kontrole git istersen
Insallah canim sende baslayacak misin :)hadi bakalım şifa olsun inşllah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?