Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

canlar bu bat listesine bence hamis olanlari yaninda geliyor bati bekleyenleri yaninada beklemede yazsak olmazmi girince sayfaya moral olsun bizlere
olabilir canım duzenlemesini yaparım birde Sup3risi un yogunlugu gecsin onla hallederiz

Gunaydinlarr kizlarrr:) güzel haberler aldığımız bi gun olsun ins sabah sabah incir kürünü taktik kafama iyice bi baktim,saracoglunun katıldığı prgogramlarin videosu varmis orda anlatiyo incir kürünü de,yumurta gelişimi icin faydaliymis yararını görenler de olmus,11eylül bat tarihim adet olursam eger baslicam ben de bu küre.

hayırlı olsun canım tebrik ederim ne güzel sağlıkla al kucağına inşallah

Ben bi tuu icemedim ya cok kotu midemi bulandiriyor aslinda akinti sorunu yasayan biriyim cok iyi geliyo diyolar ama icemedim bi turlu
Eger gastrit veya miden de baska rahatsizlik varsa kullanma ama onun disinda bi sorunun yok ise bence basla kistin flan varsa da iyi geliyormus. Ben faydasini gordum mu bilmiyorum ama illaki vardir her kadinin 6 ayda 1 veya senede 1 mutlaka uygulamasi gereken bir kürmüş. Alistiktan sonra cokta skinti vermiyor yine olsa yinr icerim dun 15.günüm bitti inşallah sifa olur :)

Valla yan etkisi mi degil mi bilmiyorum ama kanama olmadi bende dedigim gibi muthis bir yanma,kasinti ve sık idrara cikma oldu onun disinds sorunum olmadi. Dün 15.gunumu de tamamladim

Ben de yapacaktım bu ay soğan kürünü midem de gastrit çıktı

Ben de yapacaktım bu ay soğan kürünü midem de gastrit çıktı
gecmis olsun canim vardir bir hayir yapmaman da :/
Canim nasil fark ettiriyor kendini? Bende kullanmadan once dedim acaba var midir diye ama nasil anlasiliyor ? Benim arada midem de yanma oldu ama okdr rahatsiz edecek kdr degildi. Belirtileri neler yani?

Sağ ol canim. Evet ben de öyle diyorum vardır bir hayır bunda da. Canım bi 10-15 gün önceden midem bulanmaya başladı ben hamilelige yordum tabi bat yakındı kaşık ağrım falan da vardı. Neyse bir hafta tatile gittim orda usutmusum baya. Gelince midem ağrımaya başladı ama hafif olup geçiyordu. Sonra bir gün acayip ağrı ve bulantım vardı kipirdayamadim ağladım resmen açısından iğne yaptılar acilde iki tane hafifledi. Gece yine başladı sıtma falan tuttu böyle ama nasıl titriyorum korktu doktorlar yine bir serum dedi sen de gastrit ya da ülser var endoskopi yapıldı öyle kesinleşti canim apandist ile de benziyor belirtiler o yüzden dikkat et şüphen varsa yanma da oluyor mide de ilaç kullanıyorum şimdi geçici bir şey değil ama dikkat etmek gerekiyor artık.

Hadi ya ayy cok gecmis olsun canim ya Allah şifa versin. Bende bu sogan sonrasi yanma oluyodu ama insallah ondan degildir ya

Hadi ya ayy cok gecmis olsun canim ya Allah şifa versin. Bende bu sogan sonrasi yanma oluyodu ama insallah ondan degildir ya
Çok sağ ol canim amin inşallah. Asit yaptığı için mide de soğan dikkat etmek gerekiyor canim yanma yapabilir inşallah ondan değildir bi kontrole git istersen

Çok sağ ol canim amin inşallah. Asit yaptığı için mide de soğan dikkat etmek gerekiyor canim yanma yapabilir inşallah ondan değildir bi kontrole git istersen
Normalde surekli olsa gidilit ama sogan suyundan olabilit dun bitirdim 15.gunumu bekleyeyim eger devam ederse giderim insallah gerek kalmaz :/ Rabbim sana ve senin gibi bu skintiyi çekenlee şifa versin insallah en yakin zaman da gobisimiz meleklerle dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…