- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
Bat tarihim 4 5 eylul du.bugun hassas test aldim pozitifi gordum hayirlisiyla.darisi insaAllah hayirlisiyla bekleyen arkadaslara.ben bekirtilerimi yazmak istedim birilerine faydali olur belki diye.ayaklarim donuyor bir haftadir.on gundur inanilmaz bir bel agrisi.birde au kirpiklerin carpiklasmasi olayi dogru sanirim altla ust kirpigim girdi birbirine.bugun kan verdim saglik ocaginda pazartesiye kaldi sonuc.bakalm insallah kimyasal vs degildir.
Allah razi olsun .insallah sorunsuz bi sekilde hepimiz aliriz kucagimiza.kirpik olayina bende cok takilmistim dogruluk payinin oldugunu dusunuyorum.ucer dorder birbirine girmistihayırlı olsun canım :) çok sevindim üzel bir haber görünce. inşallah herhangi bir sorun çıkmadan sonuçlarında normal çıkarda mutluluğuna mutluluk katarsın :) bu kirpik olayınıda baya duymaya başladım ya
Canım nedir bu kirpik olayıAllah razi olsun .insallah sorunsuz bi sekilde hepimiz aliriz kucagimiza.kirpik olayina bende cok takilmistim dogruluk payinin oldugunu dusunuyorum.ucer dorder birbirine girmisti
evet canım olabilir bekle biraz inşallah sadece o yüzdendir gerek kalmaz gitmene. Aminn canım aminn inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşalım yavrularımızaNormalde surekli olsa gidilit ama sogan suyundan olabilit dun bitirdim 15.gunumu bekleyeyim eger devam ederse giderim insallah gerek kalmaz :/ Rabbim sana ve senin gibi bu skintiyi çekenlee şifa versin insallah en yakin zaman da gobisimiz meleklerle dolar
Sağ ol canim. Evet ben de öyle diyorum vardır bir hayır bunda da. Canım bi 10-15 gün önceden midem bulanmaya başladı ben hamilelige yordum tabi bat yakındı kaşık ağrım falan da vardı. Neyse bir hafta tatile gittim orda usutmusum baya. Gelince midem ağrımaya başladı ama hafif olup geçiyordu. Sonra bir gün acayip ağrı ve bulantım vardı kipirdayamadim ağladım resmen açısından iğne yaptılar acilde iki tane hafifledi. Gece yine başladı sıtma falan tuttu böyle ama nasıl titriyorum korktu doktorlar yine bir serum dedi sen de gastrit ya da ülser var endoskopi yapıldı öyle kesinleşti canim apandist ile de benziyor belirtiler o yüzden dikkat et şüphen varsa yanma da oluyor mide de ilaç kullanıyorum şimdi geçici bir şey değil ama dikkat etmek gerekiyor artık.
ya aksilik çıkmazsa evet başlıcam gibi ilaçlarım bitiyor az kaldı kadın doğuma gidicem bakalım önümüzdeki hafta ya son 2 aydır sökemiyorum az geliyor anlamadım gitti hem onu sorup hemde gebelik hakkında test yapıp- kontrol olmak istiyorum biryandan dişlerim için gidiyorum her bir yandan asıldım yani düşün ilaçlarımın bitmesine az kaldı 5 hafta sonra dişler sıfır kilometre mide tedavim bitmiş olacak eğer kadın doğuma da takılmazsam nasipse önümüzdeki ay haydi bismillah diyeceğim benimkinin haberi yok bu düşüncem den kesin şok olacaktır. İstemiyordum ya seneye falan diyordum adamcağız okadar çok istemiş ve bende okadar hevesini kırmışımki geçen gün dedim randevu alayım diye ne acelesi var bayramdan sonra alırsın atla kovalayanmı var arkanda dedi şok oldum şimdide o kaçışlarda gibi ama bana mahsus yapıyor sırf ben isteyeyim diye beni rahat bırakmış gibi davranıyor ama ben anlıyoum onuInsallah canim sende baslayacak misin :)
ya benim mide rahatsızlığım var oyüzden yapamıcam sanırım ya soğan kürü istedim ama malesef zaten tedavi görüyorumInsallah canim sende baslayacak misin :)
Cnm benimde bat 5 eylul kasigimdaki batmadan baska belirtim yok.ama bu ay ovulasyon testimdehem 16.gun hemde 20.gun cift cizgi gordum.belki gec yumurtlamadir.hayirlisi olsun insallah.allah gonlunuze gore versin.BatA 1 yada 2 gun var sanmam yerlesme oldugunu bicak saplaniyor sag kasigima :)) bi umit :) testler negatif zaten
Aminn canim sagolşimdi gördümSup3risi hayırlı olsun canım. Allah hayırlısıyla doğum yapmayı sağlıkla kucağını almayı nasip etsin :)
Cnm benim bat 5 eylul.yazdim senide canım insaAllah adet degil bebis gelir
Cnm o yanma genelde refluden oluyor.bende uzun yillar bigde sorunu yasayip cok sukur tedaviyle iyi olan biriyim.reflu migde asidinin soluk borusuna cikmasi ve orayi tahris etmesi yanma duygusu o zaman olur.gastritte migde duvarinin iltahaplanmasi.bunun sikayetleri genelde kusma istah kaybi seklinde olur.yada belirti vermezgecmis olsun canim vardir bir hayir yapmaman da :/
Canim nasil fark ettiriyor kendini? Bende kullanmadan once dedim acaba var midir diye ama nasil anlasiliyor ? Benim arada midem de yanma oldu ama okdr rahatsiz edecek kdr degildi. Belirtileri neler yani?
Cnm sogan kurude refluyu tetikler cunku asidik yapisi var.ben yapmiyorum rahatsizlik vermesin diye.birde o yanman cok rahatsiz ediciyse doktora gaviscon yazdirabilirsin.zarari olamayan sadece asitin soluk borusuna kacmasini engelleyen bi surup.Hadi ya ayy cok gecmis olsun canim ya Allah şifa versin. Bende bu sogan sonrasi yanma oluyodu ama insallah ondan degildir ya
Bence de miden rahatsızken yapma canım çok kötü oluyor acısı çeken biri olarak sen de biliyorsundur. Senin ne sorun var miden de canımya benim mide rahatsızlığım var oyüzden yapamıcam sanırım ya soğan kürü istedim ama malesef zaten tedavi görüyorum
İlk defa ovulasyon testi kullanıcam inşallah uğurlu geliradetimin 12. Günü bugün inş geç kalmamisimdir
valla canım gastrit ben de öyle bir belirti verdi ki anlatamam. dediğin gibi reflüde yanma boğaza çıkıyor ama gastritte tam miğde kısmın yanıyor şükür ben kusma aşamasına geçmeden doktora yetiştim. gerçekten yemek yiyememek zor Allahım kimselere hastalık vermesinCnm o yanma genelde refluden oluyor.bende uzun yillar bigde sorunu yasayip cok sukur tedaviyle iyi olan biriyim.reflu migde asidinin soluk borusuna cikmasi ve orayi tahris etmesi yanma duygusu o zaman olur.gastritte migde duvarinin iltahaplanmasi.bunun sikayetleri genelde kusma istah kaybi seklinde olur.yada belirti vermez
Kızlar günüm 2 3 gün geçti ve idrar testi yaptım negatif çıktı sizce yanlış mı yaptım doğru mu çıktı bilemedim
Sagol canim benim ince dusunup cevap verdigin icin. Ama sogan kurumu dun bitirdim arada ictigim zaman hafif bi yanma yapiyodu fazla asit icerdigi icin heralde. Zaten bitti bi daha yapmama gerek kalmadan hamis kalirim insallah bat 10 eylul az kaldi sabirsizlikla bekliyorum :))Cnm sogan kurude refluyu tetikler cunku asidik yapisi var.ben yapmiyorum rahatsizlik vermesin diye.birde o yanman cok rahatsiz ediciyse doktora gaviscon yazdirabilirsin.zarari olamayan sadece asitin soluk borusuna kacmasini engelleyen bi surup.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?