Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

hayırlı olsun canım :) çok sevindim üzel bir haber görünce. inşallah herhangi bir sorun çıkmadan sonuçlarında normal çıkarda mutluluğuna mutluluk katarsın :) bu kirpik olayınıda baya duymaya başladım ya

Allah razi olsun .insallah sorunsuz bi sekilde hepimiz aliriz kucagimiza.kirpik olayina bende cok takilmistim dogruluk payinin oldugunu dusunuyorum.ucer dorder birbirine girmisti

evet canım olabilir bekle biraz inşallah sadece o yüzdendir gerek kalmaz gitmene. Aminn canım aminn inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza

Insallah canim sende baslayacak misin :)
ya aksilik çıkmazsa evet başlıcam gibi ilaçlarım bitiyor az kaldı kadın doğuma gidicem bakalım önümüzdeki hafta ya son 2 aydır sökemiyorum az geliyor anlamadım gitti hem onu sorup hemde gebelik hakkında test yapıp- kontrol olmak istiyorum biryandan dişlerim için gidiyorum her bir yandan asıldım yani düşün ilaçlarımın bitmesine az kaldı 5 hafta sonra dişler sıfır kilometre mide tedavim bitmiş olacak eğer kadın doğuma da takılmazsam nasipse önümüzdeki ay haydi bismillah diyeceğim benimkinin haberi yok bu düşüncem den kesin şok olacaktır. İstemiyordum ya seneye falan diyordum adamcağız okadar çok istemiş ve bende okadar hevesini kırmışımki geçen gün dedim randevu alayım diye ne acelesi var bayramdan sonra alırsın atla kovalayanmı var arkanda dedi şok oldum şimdide o kaçışlarda gibi ama bana mahsus yapıyor sırf ben isteyeyim diye beni rahat bırakmış gibi davranıyor ama ben anlıyoum onu

BatA 1 yada 2 gun var sanmam yerlesme oldugunu bicak saplaniyor sag kasigima :)) bi umit :) testler negatif zaten
Cnm benimde bat 5 eylul kasigimdaki batmadan baska belirtim yok.ama bu ay ovulasyon testimdehem 16.gun hemde 20.gun cift cizgi gordum.belki gec yumurtlamadir.hayirlisi olsun insallah.allah gonlunuze gore versin.

Bugün cok güzel bir rüya gördüm.Gorumcemle esim bana gebelik testi getiriyorlar bende saniyorumki yapmam icin almislar açıyorum kutusunu bakıyorum net cift cizgi iki tane var onuda açıyorum oda öyle hamilesin diyorlar bana nasil benim haberim olmadan yapilmis oluyor orasini bilmiyorum işte ruya ya ben ağlıyorum cildiriyorum resmen sevincten o kadar guzeldi ki rüyalarda anca

Cnm o yanma genelde refluden oluyor.bende uzun yillar bigde sorunu yasayip cok sukur tedaviyle iyi olan biriyim.reflu migde asidinin soluk borusuna cikmasi ve orayi tahris etmesi yanma duygusu o zaman olur.gastritte migde duvarinin iltahaplanmasi.bunun sikayetleri genelde kusma istah kaybi seklinde olur.yada belirti vermez

Hadi ya ayy cok gecmis olsun canim ya Allah şifa versin. Bende bu sogan sonrasi yanma oluyodu ama insallah ondan degildir ya
Cnm sogan kurude refluyu tetikler cunku asidik yapisi var.ben yapmiyorum rahatsizlik vermesin diye.birde o yanman cok rahatsiz ediciyse doktora gaviscon yazdirabilirsin.zarari olamayan sadece asitin soluk borusuna kacmasini engelleyen bi surup.

ya benim mide rahatsızlığım var oyüzden yapamıcam sanırım ya soğan kürü istedim ama malesef zaten tedavi görüyorum
Bence de miden rahatsızken yapma canım çok kötü oluyor acısı çeken biri olarak sen de biliyorsundur. Senin ne sorun var miden de canım

İlk defa ovulasyon testi kullanıcam inşallah uğurlu gelir adetimin 12. Günü bugün inş geç kalmamisimdir

Benim testle deilde bizzat dr um takip etti 2 aydir adetim bittikten sonra 9. 10 gunlerde yumurtluyorum.dr normal diyor.gec kalmamissindir heralde.

valla canım gastrit ben de öyle bir belirti verdi ki anlatamam. dediğin gibi reflüde yanma boğaza çıkıyor ama gastritte tam miğde kısmın yanıyor şükür ben kusma aşamasına geçmeden doktora yetiştim. gerçekten yemek yiyememek zor Allahım kimselere hastalık vermesin

Kızlar günüm 2 3 gün geçti ve idrar testi yaptım negatif çıktı sizce yanlış mı yaptım doğru mu çıktı bilemedim

Kızlar günüm 2 3 gün geçti ve idrar testi yaptım negatif çıktı sizce yanlış mı yaptım doğru mu çıktı bilemedim

Herhangi bi ilac kullaniyormuydun canim.blki ona bagli gecikme olmustur.adet gecince genelde idrarda cikar ama bazen bellide olmuyor.bikac gun sonra tekrar yaparsin.yada kan da baktirrsin

Cnm sogan kurude refluyu tetikler cunku asidik yapisi var.ben yapmiyorum rahatsizlik vermesin diye.birde o yanman cok rahatsiz ediciyse doktora gaviscon yazdirabilirsin.zarari olamayan sadece asitin soluk borusuna kacmasini engelleyen bi surup.
Sagol canim benim ince dusunup cevap verdigin icin. Ama sogan kurumu dun bitirdim arada ictigim zaman hafif bi yanma yapiyodu fazla asit icerdigi icin heralde. Zaten bitti bi daha yapmama gerek kalmadan hamis kalirim insallah bat 10 eylul az kaldi sabirsizlikla bekliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…