Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Yanma ama cook rahatsiz edecek kadar değildi canim sadece biraz hissettirdi sonra geciyodu belki baslangici var Allah korusun ama belki de sogan kurunden dolayi oldu neyseki dediğim gibi dun 15.gunumu tamamladim :)

ya benim mide rahatsızlığım var oyüzden yapamıcam sanırım ya soğan kürü istedim ama malesef zaten tedavi görüyorum
Aaa mide rahatsizligin varsa yapma canim reflü ve gastrit i olanlara onerilmiyor benim bildigim kadariyla yok ama icerken arada midem de yanma yapmisti seni daha rahatsiz eder

Napsin kirilmistir garibim erkeklere odun diyoruz ama bazilari gercekten cok hassas oluyor benim esimde istemiyorum ya erteleyelim dedigim zaman bi daha acma bu konuyu tamamen kapattim demisti çok uzulmustu baslayalim mi dedigim de ya askim cocuk oyuncagi mi bi baslayalim bi kapatalim diyosun demisti ama o ani anlatamam cok içerlemis

Allah gonlune gore versin cnm.isteyen herkese o guzel duyguyu nasip etsin allahim.

Amin cnm.allah sifa versin.gercekten dayanilir gibi degil geceleri o acidan uyuyamadigim icin aglayarak sabahladigim olmustur.sukur cok iyi bi doktora denk geldim tamamen iyilestim.cok sukur

Amin cnm.allah sifa versin.gercekten dayanilir gibi degil geceleri o acidan uyuyamadigim icin aglayarak sabahladigim olmustur.sukur cok iyi bi doktora denk geldim tamamen iyilestim.cok sukur
Çok sağ ol canım. Sana da geçmiş olsun bir daha olmasın sevindim kurtulmana. Bu aralar ben de öyleyim Rabbim bana da kurtulmayı nasip etsin.

Bat geçeli 3 gün oldu, sabah idrarıyla test yaptım ama negatif çıktı kızlar çok sık wc ye gider oldım, bi de nugün başım dönüyor arada bir. Alt karnımda ince ince çekilmeler var, çoook uykum var, ben mi uyduruyorum bunları acaba.. Üç gün geçince çıkmalıydı idrarda, değil mi??

Bence de miden rahatsızken yapma canım çok kötü oluyor acısı çeken biri olarak sen de biliyorsundur. Senin ne sorun var miden de canım
canım ya bizde ailece genetik bu bana miras kaldı 3 defa endeskopiye girdsim 15 yaşımdan beri çekiorum mide ağrılarım ekşimelerim açlığa gelemem elim ayağım titrer oruç tutamam birde ekstra hazımsızlığım var benim karnım şişiyor lavobaya çıkamıyorum tembel bağırsaklarım dr hep ilaç tedavisi uyguluyor ama ben tedaviye uyamıyorum takip edemiyorum bitiremiyorum yada çok yan etkilerini görüyorum mesela mantar enfeksiyon yapıyor baş dönmesi mide bulantısı vs mide kapakçığım açık asit salgılıyor ve mikrop var yani hayatımız boyunca perhiz yapmak zorundayız o yüzden yediğime içtiğime dikkat etmem gerekiyor sinir stres olmıcak vs vs işte bu 3. denemem bebişim için sabrediyorum bu sefer bitirmem şazım ilaçlarımı afedersin yine vajinal mantarmı enfeksiyonmu ne oldum düşün yani ama bırakmıcam ilaçlarımı pes etmek yok 3 haftamı geride bıraktım 5 haftam daha var sonrasında sıkıntı çekmek istemiyorum ya özelliklede bebişin ilk 3 ayı problemli oluyor ya o yüzden de korkuyorum belki de bu korkularım yüzünden hamileliği ertelemiş de olabilirim kim bilir allah herkese sağlık versin aten en son dr gittiğimde iyikide önceden gelmişsin yoksa hamileyken çok sıkıntı çekerdin dedi

kız aynen öyle ya geçekten bebk gibiler ben de ona kıyamıyorum yaşı da 31 bizimkinin e bende 4 ay sonra 28 giricem evet daha 3,5 aylık yeni evliyim ama işte benim korkularım yüzünden ertleyee erteleye yani zaman çok geçecek evveliyatımızda var zaten ama bakalım benim ki hiç öyle değil ya yengeç benimki duygusal seninkide kırılmış kızızzz anaaa.. üzülüyorum ya bizimkilere deli gibiler birkere kırıldılarmı tamam işte napsın senin eşinde çocuk şaşırmıştır.

gec dollenme falan olunca çıkmayabilir canım hemen üzülme biraz daha bekle 2 gün sonra falan hala olmamissan yine test yaparsın

Çevremde ki arkadaşlarım 2.ye hamileymiş. Onlar için seviniyorum ama içimde çok buruk bi duygu oluyor.. Rabbim duy burdakilerin sesini.. Allahım tez zamanda bize de evlat ver YaRabbim..

Herhangi bi ilac kullaniyormuydun canim.blki ona bagli gecikme olmustur.adet gecince genelde idrarda cikar ama bazen bellide olmuyor.bikac gun sonra tekrar yaparsin.yada kan da baktirrsin
Yok canım bi ilaç kullanmadım bilmiyorum öyle yaparım olmadı hiç bel ağrısı falan da yok hiç bi belirti yok hastalığa dair yada gebeliğe dair

Kizlaar kan testi verdim simdi heycandan yerimde duramiorm 35 dkkam var her bi dakkasinda daha bi sabirsizlaniorm dua edin hayirli sonuc alayimm
ay hadi inşllh güzel haberler verirsin eve geçmeden haberini alıp öyle çıkayım bari ne çok teyze olduk beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…