Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm
ohaaaaaa şaka mı ciddimisin aheyyyyy aheyyyyyy lililililiiiiii hamişmisin sen şimdi tatlış bi kuzumu dogurcan kız anneeeeem ay yerler onu kız mutluluktan havaya uçuyorsundur şimdi tahmin edebiliyorum Rabbim analı babalı büyütsün teyze oluyoruz desene

Canımm çookk sevindim. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bize de dua et nolur 6 gün var benimde bat a. Belirtilerin nelerdi ?
Amiinm canim insallah darisi size olsun insallah ❤ belirtilerim cok yoktu canim sadce gogus agrisi ama oda asiri siddetli degil siskin de degildi .. Ilk denememizde her belirtiyi yasamistm ama bu sefer hoc biay olmadi sadece hissttim gecen ay esim var ben hossediorm diodu o zamnda ben yok diodum ama bu ayda tam tersi esim yok bisy bu ay oyle hissediorm derken bende aksiydi iste .. Altin gunlerde cok iliski olmadgi halde Allahim nasip etti sukurler olsun

Sorma canimm ucmak ne kelime ne hissetrgmi bile bi isim veremiorm cok acayip bi duygu rabbim sizede tattirsn insallah

Anladım canım. Bi an önce keseyi ve kalp atışını da duyarsın inşallah

Benımde bat 9 eylül kızlar ama ben 22 sınde klomen ve ıgne kullandım pazar te sı 15 gün oluyor cıkarmı sıze yoksa beklenen bat tarıhımı gecmelı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…