Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Benim testle deilde bizzat dr um takip etti 2 aydir adetim bittikten sonra 9. 10 gunlerde yumurtluyorum.dr normal diyor.gec kalmamissindir heralde.
Benmde doktr bakayım gel bu ay 7 sinde dedi ben gene kendimde test yapcam çünkü sekreter doktr yok diye geç verdi geç kalmış olabilrm diye

Yarın evde bı yapıcam bakalım cıkıcakmı sabahı 4 gözle bekliyorum ınsllah hayırlısı olsun

Idrarla cikmiyor.ben 14 gun kan da baktrdim negatifti dr ona bile 2 gun sonra bidaha bakalim hormon igneleri etkiliyor dedi.2 gun sonra adet oldum dr a gitmeden.oyuzden bence bekle canim.ben bu ay oyle yapcam gunum 3 4 gun gecmeden gitmiycem.sonra yikiliyorum resmen

sabretmek cok zor ya canım ınş Alla sabır versın

gec dollenme falan olunca çıkmayabilir canım hemen üzülme biraz daha bekle 2 gün sonra falan hala olmamissan yine test yaparsın
Ayy inşallah canım ya.. P. Tesiye kadar kırmızılar gelmezse ben yaptırıcam yine test.. Başım çok dönüyor bugün, bi de heryerde uyucam nerdeyse

Ah keske

Çok geçmiş olsun canim Rabbim acil şifa versin sen de hayırlısıyla bebeğine kabus inşallah. Gerçekten kadın olmak zor her türlü etki bebek yapmamıza bir şekilde dokunuyor. Inşallah tedavilerimiz bitince biz de hamileyim diye haber veririz buralardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…