bızede bızede ğelsın uğurluamin kuzum rabbim tüm istiyenlere tattırsın ugurlu forum oldu burası bence adını degiştirelim ugurlu forum koyalım
Benmde doktr bakayım gel bu ay 7 sinde dedi ben gene kendimde test yapcam çünkü sekreter doktr yok diye geç verdi geç kalmış olabilrm diyeBenim testle deilde bizzat dr um takip etti 2 aydir adetim bittikten sonra 9. 10 gunlerde yumurtluyorum.dr normal diyor.gec kalmamissindir heralde.
Yarın evde bı yapıcam bakalım cıkıcakmı sabahı 4 gözle bekliyorum ınsllah hayırlısı olsun
sabretmek cok zor ya canım ınş Alla sabır versınIdrarla cikmiyor.ben 14 gun kan da baktrdim negatifti dr ona bile 2 gun sonra bidaha bakalim hormon igneleri etkiliyor dedi.2 gun sonra adet oldum dr a gitmeden.oyuzden bence bekle canim.ben bu ay oyle yapcam gunum 3 4 gun gecmeden gitmiycem.sonra yikiliyorum resmen
Ayy inşallah canım ya.. P. Tesiye kadar kırmızılar gelmezse ben yaptırıcam yine test.. Başım çok dönüyor bugün, bi de heryerde uyucam nerdeysegec dollenme falan olunca çıkmayabilir canım hemen üzülme biraz daha bekle 2 gün sonra falan hala olmamissan yine test yaparsın
Ayyyy ağlıycam sevinçten yaaa çook sevindimm... Allahhıım sağlıkla kucağına aldırsın canımmmmHamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm
Kızlar geçmıyor günler ya benım gerçı tuttuysa bu 2-3 gunde tuttu bebışım ama keşke bu ayın sonunu gorebıleceğımız olaup olmadığını hızlandırma tuşu ols a yoksada boşuna uzulmesek :) bılıodukkı desen kafa rahat takılsak
Tesekkur ederimm canimmm.Hadi gözün aydın canımmmm...
Ayy canimmm yaa Amiiinmn cook saolun darisi sizlere sun insallahhhAyyyy ağlıycam sevinçten yaaa çook sevindimm... Allahhıım sağlıkla kucağına aldırsın canımmmm
gelecek inşallah merak etme sen kuzucumbızede bızede ğelsın uğurlu
ınş cnm bnm ya arkadaşlara cok cok sevınıorum sevınıoruz tabıkıde kendımız ıçınde bı okadarda zaman ğeömez oluyor heyecanlanıyoruz yahugelecek inşallah merak etme sen kuzucum
ayyy yeni gördüm tebrik ederim canım darısı bizeAyyyy ağlıycam sevinçten yaaa çook sevindimm... Allahhıım sağlıkla kucağına aldırsın canımmmm
senın bat ne zamn canımayyy yeni gördüm tebrik ederim canım darısı bize
adetten 3-4 ğun once cıkıo canım kandaya kızlar yerleşme olduysa kanda çıkar mı sizce
Çok geçmiş olsun canim Rabbim acil şifa versin sen de hayırlısıyla bebeğine kabus inşallah. Gerçekten kadın olmak zor her türlü etki bebek yapmamıza bir şekilde dokunuyor. Inşallah tedavilerimiz bitince biz de hamileyim diye haber veririz buralardancanım ya bizde ailece genetik bu bana miras kaldı 3 defa endeskopiye girdsim 15 yaşımdan beri çekiorum mide ağrılarım ekşimelerim açlığa gelemem elim ayağım titrer oruç tutamam birde ekstra hazımsızlığım var benim karnım şişiyor lavobaya çıkamıyorum tembel bağırsaklarım dr hep ilaç tedavisi uyguluyor ama ben tedaviye uyamıyorum takip edemiyorum bitiremiyorum yada çok yan etkilerini görüyorum mesela mantar enfeksiyon yapıyor baş dönmesi mide bulantısı vs mide kapakçığım açık asit salgılıyor ve mikrop var yani hayatımız boyunca perhiz yapmak zorundayız o yüzden yediğime içtiğime dikkat etmem gerekiyor sinir stres olmıcak vs vs işte bu 3. denemem bebişim için sabrediyorum bu sefer bitirmem şazım ilaçlarımı afedersin yine vajinal mantarmı enfeksiyonmu ne oldum düşün yani ama bırakmıcam ilaçlarımı pes etmek yok 3 haftamı geride bıraktım 5 haftam daha var sonrasında sıkıntı çekmek istemiyorum ya özelliklede bebişin ilk 3 ayı problemli oluyor ya o yüzden de korkuyorum belki de bu korkularım yüzünden hamileliği ertelemiş de olabilirim kim bilir allah herkese sağlık versin aten en son dr gittiğimde iyikide önceden gelmişsin yoksa hamileyken çok sıkıntı çekerdin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?