- 31 Mayıs 2016
- 760
- 871
- 103
Çıkar cnm rahime yerleşme olduysa tabiki çıkar:)ya kızlar yerleşme olduysa kanda çıkar mı sizce
Tebrikler cnm sırayla hepimiz hamile kalcaz inş :) belirtilerini yazarmisn :)Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm
6 gün var bata ama gerçekten geçmiyor canım. Kendimi işe vurdumKızlar geçmıyor günler ya benım gerçı tuttuysa bu 2-3 gunde tuttu bebışım ama keşke bu ayın sonunu gorebıleceğımız olaup olmadığını hızlandırma tuşu ols a yoksada boşuna uzulmesek :) bılıodukkı desen kafa rahat takılsak
Aminn canim benim insallah en kisa zamnda alirsnz haberlerini :)ayyy yeni gördüm tebrik ederim canım darısı bize
Ayyy hayırlı olsunnnnn darısı başımıza inşallahhhHamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm
Bende 9 eylülcüyümm4-5 tane 9 eylülcü var canım bu topikte. Beraber bekliyoruz günümüzün geçmesini. Sende bize katıl
Insallah. Sizin icinde hayirlisi olsunCnm benimde bat 5 eylul kasigimdaki batmadan baska belirtim yok.ama bu ay ovulasyon testimdehem 16.gun hemde 20.gun cift cizgi gordum.belki gec yumurtlamadir.hayirlisi olsun insallah.allah gonlunuze gore versin.
Oh oh 6 oldu sanırım. Gün geçtikçe artıyoruz :) 6 gün sonra yüzümüzü güldür Allah ımmmmBende 9 eylülcüyümm
Benim pek umudum yok ama 2 gün kala test yapmayı düşünüyorumOh oh 6 oldu sanırım. Gün geçtikçe artıyoruz :) 6 gün sonra yüzümüzü güldür Allah ımmmm
Haklısın canım günlerde gecmıyor sankıIdrarla cikmiyor.ben 14 gun kan da baktrdim negatifti dr ona bile 2 gun sonra bidaha bakalim hormon igneleri etkiliyor dedi.2 gun sonra adet oldum dr a gitmeden.oyuzden bence bekle canim.ben bu ay oyle yapcam gunum 3 4 gun gecmeden gitmiycem.sonra yikiliyorum resmen
Aynen oyle en iyisi bu işe bi an evvel baslamak cunku hemen olmuyomus bu bebiş isikız aynen öyle ya geçekten bebk gibiler ben de ona kıyamıyorum yaşı da 31 bizimkinin e bende 4 ay sonra 28 giricem evet daha 3,5 aylık yeni evliyim ama işte benim korkularım yüzünden ertleyee erteleye yani zaman çok geçecek evveliyatımızda var zaten ama bakalım benim ki hiç öyle değil ya yengeç benimki duygusal seninkide kırılmış kızızzz anaaa.. üzülüyorum ya bizimkilere deli gibiler birkere kırıldılarmı tamam işte napsın senin eşinde çocuk şaşırmıştır.
Aminn canim benim aminnnAllah gonlune gore versin cnm.isteyen herkese o guzel duyguyu nasip etsin allahim.
Bende 10 eylul arkanizdan geliyorum hemenciikkk ama olmayacagiz insallahhhhhhh4-5 tane 9 eylülcü var canım bu topikte. Beraber bekliyoruz günümüzün geçmesini. Sende bize katıl
Valla bendede canım hassas testten var esım sımdı yapalım dıyor bende sabah dıyorum bızde bakınıp duruyoruz :))Ben yine dayanamadim. Isten cikinca bir test aldim eve gidince yaparim diye. Ama korkumdan yapamiyorum eve geldim. Ben teste test bana bakiyor resmen) ( kesişiyoruz)
Evet igneden sonra 14. Gunum. Bat yarin bakalim. Fakat aldigim test o kadar dandik bir markaki, yani herhalde oyle. Hic daha once duymadim boyle bir test ismi FG gebelik testi birde 5 lira :)) sabaha kadar bekleyemiycem biraz daha idrar tutup yapicam zaten varsa cikar yoksa yoktur hayirlisi.Sizler napiyosunuz yeni hamisler varsa tebrikler Allah bagislasin
Hadı ınsallah canımBende 10 eylul arkanizdan geliyorum hemenciikkk ama olmayacagiz insallahhhhhhh
Ama o zaman da hayattan zevk alamayiz ki amann nasilsa nolacagini biliyoruz deriz bence boylesi cok daha iyi heycan merak her duyguyu tadiyoruz boyle dusun cancagzimKızlar geçmıyor günler ya benım gerçı tuttuysa bu 2-3 gunde tuttu bebışım ama keşke bu ayın sonunu gorebıleceğımız olaup olmadığını hızlandırma tuşu ols a yoksada boşuna uzulmesek :) bılıodukkı desen kafa rahat takılsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?