Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

6 gün var bata ama gerçekten geçmiyor canım. Kendimi işe vurdum düşünmemek için. Şimdi de bi kahve yapıp kitap okucam. Akşama da sahil kenarına gidicez eşimle. Yoksa evde durdukça hep belirti arıyorım

Cnm benimde bat 5 eylul kasigimdaki batmadan baska belirtim yok.ama bu ay ovulasyon testimdehem 16.gun hemde 20.gun cift cizgi gordum.belki gec yumurtlamadir.hayirlisi olsun insallah.allah gonlunuze gore versin.
Insallah. Sizin icinde hayirlisi olsun

Benim 7 eylülde adet inşallah olmama ama olursam üzülmeye em cnku bu ay çok verimli geçmedi

Haklısın canım günlerde gecmıyor sankı ((

Aynen oyle en iyisi bu işe bi an evvel baslamak cunku hemen olmuyomus bu bebiş isi ben bu kadar cocuk isteyecegimi dusunmezdim ama artik bende cok istiyorum bi annelik duygusu sardi

Ben yine dayanamadim. Isten cikinca bir test aldim eve gidince yaparim diye. Ama korkumdan yapamiyorum eve geldim. Ben teste test bana bakiyor resmen ) ( kesişiyoruz)

Evet igneden sonra 14. Gunum. Bat yarin bakalim. Fakat aldigim test o kadar dandik bir markaki, yani herhalde oyle. Hic daha once duymadim boyle bir test ismi FG gebelik testi birde 5 lira :)) sabaha kadar bekleyemiycem biraz daha idrar tutup yapicam zaten varsa cikar yoksa yoktur hayirlisi. Sizler napiyosunuz yeni hamisler varsa tebrikler Allah bagislasin

Valla bendede canım hassas testten var esım sımdı yapalım dıyor bende sabah dıyorum bızde bakınıp duruyoruz :))

Ama o zaman da hayattan zevk alamayiz ki amann nasilsa nolacagini biliyoruz deriz bence boylesi cok daha iyi heycan merak her duyguyu tadiyoruz boyle dusun cancagzim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…