Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Valla bendede canım hassas testten var esım sımdı yapalım dıyor bende sabah dıyorum bızde bakınıp duruyoruz :))
Ah canim ya nolcak bizim bu halimiz
Sabah yapmak daha iyi ama ben dayanamam. Evde test olcak ben durcam heee hayatta olmaz :))
Bende madem yapicam biraz idrarimi tutayim diyorum. Eger yapicaksan sende sivi alimina dikkat edip 3 4 saat tut oyle yap. Senin 13. Gun sanirim

Evet canım ama benım kafam bıraz karışım 36 saat sonra ılıskı oldu yanı ben 22 sabah 9 da vuruldum dıger gün gece 11 de ılıskı yanı zaten 2 gün gıtmıs olmuyomu eğer öyleyse 11 gün oluyor degılse 13 aman ne karısık ya :)))

Merhaba, bat dediğiniz şey nedir? Ben çatlatma iğnesi oldum, bugün 17. gün. Normal reglim ayın 6 sında. Kafam o kadar karıştı ki, hangi günü takip edip beklemeliyim. İğne sonrası 14-15 günümü yoksa kendi regl günümü mü. Biri bişey desin nolur....

Evet oyle oluyor ama . Bilmiyorum genellikle herkese 36 saat sonra iliski oneriliyor. Ve genelde herkes 13 ila 15. Gunlerde ogreniyor sonucu. Tabi bu genelleme . Kisiden kisiye degisir

Abla simdi senin bugun 17. Gununmu eger oyleyse test yapabilirsin. Igne oldugun gunun ustune 14 15 gun say. O senin bat gunun oluyor. Bat demek de beklenen adet tarihi demek. Igne yumurtayi catlatmak icin yumurta catladiktan 14 15 gun sonra adet olunur yani bu durumda kendi adet gunun gecerli olmaz.

Evet oyle oluyor ama . Bilmiyorum genellikle herkese 36 saat sonra iliski oneriliyor. Ve genelde herkes 13 ila 15. Gunlerde ogreniyor sonucu. Tabi bu genelleme . Kisiden kisiye degisir

Catladiktan sonra saycaksin canim.o igneler 36 saat sonra catlatiyor

Ağustosun 18 inde iğne oldum. Bugün 17. gün. O halde 3 gün gecikmiş oluyor... şaka gibi.... eeé saat 7 oldu, eczaneler kapandı, pazartesiye kadar bekleyecekmiyim..... yoksa :)

Canim igneden 36 saat sonra yumurtan catlar.ve catlayan yumurta 14 gun sonra ya adetle atilir yada gebelik olusmustur.igneden 36 saat sonra sayicaksin.13 gun bekliyceksin test icin.adet gunlerine denk geliyor zaten

Ağustosun 18 inde iğne oldum. Bugün 17. gün. O halde 3 gün gecikmiş oluyor... şaka gibi.... eeé saat 7 oldu, eczaneler kapandı, pazartesiye kadar bekleyecekmiyim..... yoksa :)

Evet sen gec kalmissin test yapmakta canim.gerci o hormon igneleri 1 haftaya kadar gecikme yapabiliyormus.benim 2gun gecikmsiti gecen ay mesela.igneden dolayi.ama nobetcu eczane buk yada acile midem bulaniyor diye git zaten dr suphen varmi diye sorar test yaptir.en garantisi kan

Çok teşekkür ederim. Bu kadar bekledim 1-2 gün daha bekleyebilirim sanırım. Stres yapmamaya çalışıyorum aklımca... Kafam öyle karıştı ki inanamazsınız. Yaş 41 olunca 2 saat bile gecikse umutlanıveriyor insan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…