- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Hımm ben gecikmeyi beklicem canım. Erken yapıp negatifi de görsem yine umudum bitmiyor çünküBenim pek umudum yok ama 2 gün kala test yapmayı düşünüyorum
İnşallah canım. Böyle hamiş patlaması olsun inşallah arka arkaya verelim haberlerimiziBende 10 eylul arkanizdan geliyorum hemenciikkk ama olmayacagiz insallahhhhhhh
birşey demek bize düşmez bence hayal kırıklıgı olmasın kuzum var deriz yok çıkar yok deriz vardır bence kan testine git şüphen varsa bat kaç gün gecikti ?Kızlar, sabah yaptıgım test böyke olmuş. İki saat önce baktığımda düz silik bir çizgi vardı. Eşim de gördü var dedi. Bir saat gecince böyke yamulmuş.. Var mı yok mu??
Kızlar, sabah yaptıgım test böyke olmuş. İki saat önce baktığımda düz silik bir çizgi vardı. Eşim de gördü var dedi. Bir saat gecince böyke yamulmuş.. Var mı yok mu??
Kizlarrrrr kibariyenin hamile olduğu mevzusu açıklık kazandışaka yapmış güya ay valla hepimiz nasıl oldu diye olmuştuk meraktan
Kızlar, sabah yaptıgım test böyke olmuş. İki saat önce baktığımda düz silik bir çizgi vardı. Eşim de gördü var dedi. Bir saat gecince böyke yamulmuş.. Var mı yok mu??
Yok hani, benim de böyle oldu, diyen biri çıkar belki diye yazdım.. 3gün geçti benim hesabıma görebirşey demek bize düşmez bence hayal kırıklıgı olmasın kuzum var deriz yok çıkar yok deriz vardır bence kan testine git şüphen varsa bat kaç gün gecikti ?
Çok çook silik bi çizgi vardı. Işığın altında zor görünenCanım 10 dakika içindeki sonuç geçerli oluyor 1 veya 2 saat sonra çıkan çizgiler geçersiz.. ilk 10 dakika da nasıldı peki?
Çok çook silik bi çizgi vardı. Işığın altında zor görünen
yapinca yaz mutlaka cnmmmmBen yine dayanamadim. Isten cikinca bir test aldim eve gidince yaparim diye. Ama korkumdan yapamiyorum eve geldim. Ben teste test bana bakiyor resmen) ( kesişiyoruz)
Evet igneden sonra 14. Gunum. Bat yarin bakalim. Fakat aldigim test o kadar dandik bir markaki, yani herhalde oyle. Hic daha once duymadim boyle bir test ismi FG gebelik testi birde 5 lira :)) sabaha kadar bekleyemiycem biraz daha idrar tutup yapicam zaten varsa cikar yoksa yoktur hayirlisi.Sizler napiyosunuz yeni hamisler varsa tebrikler Allah bagislasin
Tabikide negatifY
yapinca yaz mutlaka cnmmmm
Yaptn mi uzulme cnm adet olmadn dmiTabikide negatif
Hayaller ekim ayina mi kaldi desem yada ben pes ediyorum artikmi desem bilmiyorum. Yoruldum.
P. Tesi kanda baktırayım diyorum ben de... Üç dört gündür bi üşüyorum, arkasından ateşim çıkıyor. Bu olur mu ki gebelikte?Canim ben ebeyim.hem calisirken olan tecrubelermden hemde kendi tecrubelerimden biliyrm isik altinda gorunenler zaten gecersiz.gebelikte olusabilecek cizginin yeri belli oluyormus islakliktan.bu tur kaymalarda oyle.bu teste gore negatif ama idrarda gec cikabiliyor oyuzden ya bekle ya kanda yaptr
Eger adet olmadysan umit kesilmez ki oldu da olmadi uzulmek yok pes etmekte yok Rabbim biliyo onun zamnini lutfen sitres yapma uzulme lutfen tmm mi cnm bn mesela daha 9 gun var ama eminim ki bu ay yok hissedyrm olmadgni bndemi pes edim sakin cnm sakin uzulme lutfnTabikide negatif
Hayaller ekim ayina mi kaldi desem yada ben pes ediyorum artikmi desem bilmiyorum. Yoruldum.
P. Tesi kanda baktırayım diyorum ben de... Üç dört gündür bi üşüyorum, arkasından ateşim çıkıyor. Bu olur mu ki gebelikte?Canim ben ebeyim.hem calisirken olan tecrubelermden hemde kendi tecrubelerimden biliyrm isik altinda gorunenler zaten gecersiz.gebelikte olusabilecek cizginin yeri belli oluyormus islakliktan.bu tur kaymalarda oyle.bu teste gore negatif ama idrarda gec cikabiliyor oyuzden ya bekle ya kanda yaptr
Yaptim evet. Bat yarin daha gelen giden yok ama adet belirtilerimin hepsi var.Yaptn mi uzulme cnm adet olmadn dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?