Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Kizlarrrrr kibariyenin hamile olduğu mevzusu açıklık kazandı şaka yapmış güya ay valla hepimiz nasıl oldu diye olmuştuk meraktan

Kızlar, sabah yaptıgım test böyke olmuş. İki saat önce baktığımda düz silik bir çizgi vardı. Eşim de gördü var dedi. Bir saat gecince böyke yamulmuş.. Var mı yok mu??

Eklentiler

• IMG_20160903_192647.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar, sabah yaptıgım test böyke olmuş. İki saat önce baktığımda düz silik bir çizgi vardı. Eşim de gördü var dedi. Bir saat gecince böyke yamulmuş.. Var mı yok mu??
birşey demek bize düşmez bence hayal kırıklıgı olmasın kuzum var deriz yok çıkar yok deriz vardır bence kan testine git şüphen varsa bat kaç gün gecikti ?

Boyle durumlarda negatif oluyor canim.kanda baktir en garantisi o

Canım 10 dakika içindeki sonuç geçerli oluyor 1 veya 2 saat sonra çıkan çizgiler geçersiz.. ilk 10 dakika da nasıldı peki?

birşey demek bize düşmez bence hayal kırıklıgı olmasın kuzum var deriz yok çıkar yok deriz vardır bence kan testine git şüphen varsa bat kaç gün gecikti ?
Yok hani, benim de böyle oldu, diyen biri çıkar belki diye yazdım.. 3gün geçti benim hesabıma göre

Çok çook silik bi çizgi vardı. Işığın altında zor görünen

Canim ben ebeyim.hem calisirken olan tecrubelermden hemde kendi tecrubelerimden biliyrm isik altinda gorunenler zaten gecersiz.gebelikte olusabilecek cizginin yeri belli oluyormus islakliktan.bu tur kaymalarda oyle.bu teste gore negatif ama idrarda gec cikabiliyor oyuzden ya bekle ya kanda yaptr

Y
yapinca yaz mutlaka cnmmmm

Kizlar kusura bakmayin giremiyorum pek basim kalabalik surekli firsat vermiyorlar ki. Nasilsiniz durumlar nasil?

P. Tesi kanda baktırayım diyorum ben de... Üç dört gündür bi üşüyorum, arkasından ateşim çıkıyor. Bu olur mu ki gebelikte?

Tabikide negatif
Hayaller ekim ayina mi kaldi desem yada ben pes ediyorum artikmi desem bilmiyorum. Yoruldum.
Eger adet olmadysan umit kesilmez ki oldu da olmadi uzulmek yok pes etmekte yok Rabbim biliyo onun zamnini lutfen sitres yapma uzulme lutfen tmm mi cnm bn mesela daha 9 gun var ama eminim ki bu ay yok hissedyrm olmadgni bndemi pes edim sakin cnm sakin uzulme lutfn

P. Tesi kanda baktırayım diyorum ben de... Üç dört gündür bi üşüyorum, arkasından ateşim çıkıyor. Bu olur mu ki gebelikte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…